אתנחתא קומית... - זיכרון ילדות קצר

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
אתנחתא קומית... - זיכרון ילדות קצר ../images/Emo163.gif

קודם כל שמחתי לראות איך הדיון הקודם שפתחתי על חלומות משותפים התפתח, אחרי כמה ימים שלא הייתי מול מחשב (הוא הופיע בעמוד הראשי ולא ראיתי?). ועכשיו לסיפור - אגב, סיפור אמיתי: כשהייתי פיצפון, חלמתי שיש לי הרבה מטבעות זהב. באותו רגע בחלום, ידעתי שהמטבעות שאני רואה מול העיניים- הם נמצאים רק בחלום, ולכן החלטתי לשמור אותם מתחת לכרית, כדי שבבוקר כשאתעורר הם יחכו לי במקום שהנחתי אותן. קמתי בבוקר (במציאות) וישר חיפשתי מתחת לכרית - המטבעות לא היו שם.
כשהתחלתי להכיר לפני כמה שנים את תחום החלומות הצלולים, הבנתי בדיעבד שמה שחלמתי כשהייתי ילד- היה חלום צלול. והאמת שההרגשה התמימה הזו של אותו זיכרון, חכוכה בי כדבר נפלא. סתם רציתי לשתף
וגם אשמח לשמוע מכם עוד זיכרונות ילדות קצרים (בדגש על קצרים) שלכם על חלומות צלולים - לפני שהכרתם את התחום או ידעתם שאתם יכולים לשלוט בחלום בעזרת הכלים הידועים לכם כיום. אם היו בכלל כאלו (נסו לחפור בזיכרון- אני בטוח שתמצאו משהו)... שנה טובה ומוצלחת

לא יודעת אם זיכרון ילדות....

אבל חוויה שממש השפיעה עלי- איפשהו בכיתה ז' הייתי ממש דלוקה על ידיד ממש טובה שלי מהכיתה מין קראש כזה... והתחלתי להיות קצת אובססיבית כי אני כזאת מטיבעי. קיצר בחלום צלול שעשיתי פשוט באתי אליו וניסיתי לנשק אותו, ואז גיליתי שלא בא לי עליו בכלל. כשקמתי בבוקר הבנתי שסתם נדפק לי השכל ושעדיף שהוא ישאר ידיד טוב שלי. ואנחנו ידידים הכי טובים עד היום, וכבר עברו מאז 11 שנה. אין לו מושג על החלום הזה....

DLS2

New member
נחמד..

יפה לראות שהחלום עזר לך להחליט בכוחות עצמך את הבחירה הנכונה, וחסך לך את המבוכה במציאות זה קרה לפני שידעת על התחום? כי על זה השאלה שלי מתייחסת...

כן האמת שזה היה לפני ההתעסקות

בחלומות צלולים, כשעוד הייתי קוראת לזה "חלמתי חלום שאני יודעת שאני חולמת" בלי כל השיטות וכאלה... פשוט הייתי מרגישה תחושה מוזרה מסתכלת סביב ומבינה שאני בחלום. אני זוכרת את החלום הזה ממש טוב כי זאת הייתה הפעם הראשונה שעפתי מעל הים בצורה מודעת :)

silverhawk

New member
אחלה חלום

החוויה הכי דומה שזכורה לי כילד הייתה בחלומות בהם חשבתי שדמות זו או אחרת בחלום חולמת גם היא וניסינו לתאם פרטים בשביל לאחר שנתעורר. כמובן שהמאפיין העיקרי של חלום כזה הוא רמת מודעות נמוכה יחסית, שגרמה לי להאמין שזה אכן אפשרי (ע"ע השרשור בנושא).

Amaterasu

New member
חלומות מהילדות

גדלתי בבית של סבתא שלי, ועד היום כשאני מתעורר לתוך חלום צלול, זה או בחדר שלי או בחדר שבו ישנתי בבית של סבתא שלי. בדיוק כתבתי בנושא אחר שביום שישי האחרון בצהריים היה לי חלום צלול, והרצפה בחדר שלי הייתה בדוגמה של הרצפה שבחדר של סבתא שלי! אני חושב שזיכרונות הילדות הם מה שמעצב אותנו ולא יכולים לעזוב אותנו לא משנה מה נעשה. אנחנו איפשהו תמיד שואפים לחזור לשם, למקום החם והנעים שבו לא היינו צריכים לדאוג משום דבר...

למעלה