אתמול שמעתי....

אתמול שמעתי....

משפט שכבר שמעתי לא פעם... אך לא ירדתי לסוף דעתו... " זה עולם של כלב -טורף- כלב " אני לא יודעת מה ידוע לכם, אבל אני מימי לא שמעתי על כלבים אוכלי כלבים. אוהבים אותם - כן !! טורפים אותם - לא !! היתכן כי יש כאן דימוי? האמנם חזרנו לתקופה הפרה- היסטורית ? הכל ייתכן.... מישל

giulietta

New member
מישל

שניה...מבררת אצל הגנן התאילנדי... ועכשיו ברצינות- אולי הכוונה, שהמצב כל כך ירוד ומייאש, עבור חלק מהאנושות, שבעיניהם אפילו חוקי הטבע כבר לא קבילים, ואם רק תהיה הזדמנות לכלב לאכול כלב, הוא יעשה זאת,מטאפורית כמובן. ביטוי מצמרר אגב. ובכל זאת-בוקר נהדר לך מישל

פאנטה.....רק אל תגיד לי

שהפעם הבנת מה כתוב כאן... אל תעשה לי את זה... יום טוב לך קרם ברולה... מיש

הבנתי כמעט הכל...

רק דבר אחד תסבירי לי "הפרה-היסטורית" זה כמו "הפרה-המשוגעת" רק שהיא יותר היסטרית ???

נעמי 1

New member
מישל... לא יורדת לסוף דעתך...

אבל על אנשים שאוכלים כלבים... שמעת? זה לא שייך לתקופה הפרה היסטורית... זה קורה עכשיו... במאה ה-21. וחוץ אדם לאדם זאב ... זה על אותו משקל.

טאקילה~*

New member
יש ויש מישלוללללללללללה

היה לי פינצ´ר חמוד העונה לשם "במי" הוא נבח על כלב אמסטף.... והתוצאה כבר ברורה "במי" כבר לא כאן.

קשוח31

New member
מזקיר לי בדיחה ...

אחד נכנס לפאב בריצה. "מהר מהר ... של מי הרוטווילר בחוץ ? - הפודל שלי הורג אותו" קם אחד, "אתה רוצה להגיד שהפודל שלך הורג לי את הרוטווילר ?" "כן", ההוא משיב לו, "הוא תקוע לו בגרון..."

למעלה