אתמול נסעתי ברכבת

מצב
הנושא נעול.

Ofekalef1

New member
אתמול נסעתי ברכבת

אתמול נסעתי ברכבת
אז רציתי לשתף אתכם בכמה חוויות;
הגעתי לתחנה ב"ש מרכז ב-15:20, והחלטתי לא לעלות על הרכבת של 15:42, אלא על 16:02.
ראיתי בתחנה את ההודעה על ההקדמה בארבע דקות של כל רכבת, אבל זה היה רק להיום. משום מה, הרכבת של 16:02 נרשמה ברציף 3 (במקום 2 בדרך כלל) ב-15:38.
בדרך כלל, הרכבת הישירה מגיעה לתחנה ב-15:40, והיא דו קומתית. הפעם הגיעו מערכי IC3 במקום, והדלתות לא נפתחו. פניתי אל הדייל (?) והוא לא ידע להגיד לי אם זו הרכבת להרצליה, אז המשכתי לחכות בתחנה. בינתיים ראיתי שהמערך הקרוב יותר לתחנה מנותק משאר המערכים. בסביבות עשרה ל, פניתי אליו שוב והוא אמר שהרכבת הזו היא אכן הרכבת להרצליה, ושמדובר על המערך הצפוני יותר (התכוון כנראה זה שרחוק יותר מהכניסה לרציפים). עליתי עליו ובסוף יצאנו ב-16:02. אם ספרתי נכון, היו ברכבת רק שני מערכים, אבל לא היה עומס חריג. זה היה לי קצת מוזר, כי בדרך כלל בדו קומתית יש כחמישה קרונות, ולא יצא לי לראות מושבים ריקים.
בדרך חזור הגעתי לת"א האוניברסיטה ב-20:45 בערך, בשביל לעלות על הרכבת של 21:01. על הלוח היה כתוב שהרכבת לאשקלון (בא לי להגיד כרגיל) מתעכבת לשעה 21:04, שמונה דקות. עוד כרגיל, לא היה כתוב שום עיכוב של הרכבת לב"ש. ניגשתי למנהל התחנה (או מי שהיה שם), ושאלתי אותו מתי הרכבת לב"ש. כמובן, הוא אמר לי 21:01, ואז כשאמרתי לו שיהיה עיכוב, הוא בדק משהו, ואז אמר לי - כן, יהיה עיכוב של ארבע-חמש דקות. כמובן שחמש דקות זה לא היה כי זה הזמן שבו הרכבת לאשקלון הגיע, אבל בסוף הרכבת הגיעה בשבע דקות איחור. משום מה, העיכוב נכתב במסך רק לאחר שהרכבת לאשקלון עזבה את התחנה, מה שקורה לי כמעט כל פעם שאני נוסע ברכבת הזו.

למישהו יש הסבר לאחד מהדברים המוזרים שקרו לי? :)

מצב
הנושא נעול.
למעלה