אתמול הייתי בUS

תמר151

New member
אתמול הייתי בUS

ולא האמנתי שאני כל כך יפחד..... ממש כמעט התעלפתי ובעלי נלחץ ורץ להביא לי מיים ובכיתי כמו משוגעת שרק הכל יהיה בסדר... ואז היא הכניסה את המוט המפחיד הזה ודבר ראשון ששאלתי זה האם יש דופק.... ואז היא אמרה לי תסתכלי על הצג.... (( אמא כל כך פחדתי )) "את רואה את הדבר הקטן הזה קופץ?..... זה הלב שלו פועם..." איזה נהר של בכי .................. היא כבר לא הבינה מה קרה לי חשבה שאני איזה קוקו אחרי כמה שניות נרגעתי והצלחתי עוד להנות מהצפייה בדבר הפיצי הזה שעתיד להיות בע"ה תינוק מוחשי..... וסוף סוף אולי הרשיתי לעצמי להאמין שאני בהריון..... עדיין כולי תפילה שההריון יעבור בשקט למשך ה-33 שבועות הבאים ובסוף לחבוק בייבי מתוק. תודה שיש מקום כל כך חם לפרוק את זה. שיהיה לכן יום נעים ומלא בטוב, תמר.

orna6789

New member
גם אני

גם אני בכיתי ככה באולטראסאונד הראשון בהריון הזה. המובן מאליו כבר לא מובן מאליו. וכל ההריון בכל אולטראסאונד, כל מה שמעניין אותי זה שיגידו לי שיש דופק. אפילו אם חצי שעה כבר עוברים איתי על כל האברים שלה. עדיין, אני חייבת שיגידו לי את זה. אני בהחלט מזדהה איתך. שיהיה הריון קל ושקט.

orna6789

New member
סופרת את הימים

נשאר לי שבוע עד לבדיקה של בשלות הראות. היום אני צריכה להיות בהיי ריסק ונראה מה יגידו לי. יש לי משום מה חשש שיאשפזו אותי. לא יודעת למה. טוב, החשיבה לא כ"כ ראציונלית בימים האחרונים. ככל שהסוף מתקרב, החרדות מתגברים מאוד, ולפעמים אין קשר בין המציאות לפחדים שלי. מרגיע אותי לארגן לה את הדברים שהכנתי עבורה. מקווה שיעבור מהר.

מקוםבלב

New member
../images/Emo140.gifהיי תמר,

שמחה לשמוע שהכל בסדר ושיש דופק. שימשיך רק טוב. יום נפלא.

עדיקים

Active member
אני כל-כך מבינה אותך

לכל הבדיקות של ההריון הצטרפו נהרות של בכי. גם היום שאני מרגישה תנועות כשהרופא עושה לי אולטרסאונד אני תמיד בלחץ לשמוע שהכל בסדר אפילו אם 5 דקות לפני כן הוא בעט.

למעלה