אתמול הייתה אחת הרכיבות ברחובות....

דיןלוי1

New member
אתמול הייתה אחת הרכיבות ברחובות....

התחלנו ב"בור" יש שם דרופים 1.5-3.5 מטר לסלופ. דרופים מאוד זורמים... אחרי בערך 20 קפיצות הלכתי לשתות... שתיתי, התיישבתי על האופניים ו...
פתאום, "טיייק" אני מסתכל על האופניים... הכל בסדר. מסתכל למטה על ההד-טיוב... כמעט כל הלמטה סדק !!!!!!!
אז כנראה שגם קונה נשבר חחחחחחחחח ואז המשכנו, לדרופ-גאפ, דרופ של 5 מטר עם גאפ של בערך 3-4 (לא זוכר בדיוק) איתמר בא משום מקום, כשכולם סתם עומדים בצד ומדברים, ושיחרר אותו ! מלך ! ואז ביבאס, בר, אני ואלמוג גם שיחררנו... משם עפנו לאורבן, דאבל 10*10 יש תמונה הכי יפה בארץ !!! דאבל 6*הרבה גם יש תמונות לא רעות, עשינו קצת סטריט, והדאבל בקניון- דאבל 14 ל 20 חד, צר, גאפ של יותר ממטר, המדרגה האחרונה גבוהה... ו... יש מזגן בגובה מטר וחצי, ממש מטר לפני הדאבל. לא ברור איך אבל מכה ראשונה נחתתי באמצע. בערך כאן הסתיימה הרכיבה... אני מקווה שהיום יהיו תמונות. וכל מי שהיה יצא גבר-גבר

shmegma

New member
אחי על איזה סטינקי אתה רוכב???

2005???? אתה אומר 2005 לא מקבל 200 מ"מ???

t h e pinky p

New member
הייתה רכיבה סוף הדרך

אני דפוק שלא עשיתי את ה10 10! פעם הבאה... דין,אתה רואה מה קורה לאופניים שבאים ל"בור" ברחובות?
עוד מעט אלמוג יעלה את התמונות של הרכיבה ולדעתי יש סיכוי שהדאבל 10 10 יהיה תמונת היום בפינקבייק! זה היה מטורף!!!

Street racer

New member
באסהה..

למה אין לי תמונות בבלו בייק.??? איתמר תעלה תתמונות של כולם וגם תתמונה של כולם שעמדנו על הדאבל.. בלאט עדיין כואבת לי היד מהנפילה חחח

bar dadush

New member
כן היתה אחת מהרכיבות הטובות

יאללה דין אני מוכן בוא ל-ג' !(בלי אבא)! חחחחחחחחחח סתם הוא אמר בסדר. תודה לכל המעמתצים למצוא לי כסא ולכל אלה שתרמו לי כסאות!

ATOMIK

New member
כן היתה רכיבהה סבבההה !!!!111

חחח מיסכן ברדדוש נישבר לו הכיסא אז אדביקו עים סלוטף טחחחחחחחחחח

Street racer

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...

זה היה מצחיק חושרמוטה.... מסכן חנקו לו תדובי

BStyle

New member
הייתה רכיבה סבבה

רק חבל שהיתאפחתי אחרי הגפ וכאבה לי הכתף ודרך אגב הגפ עבר את ה5 מטר הוא בין 5.5-6 מטר ואפשר להגיע גם ליותר מ6 רק צריך לנחות רחוק וגם מבאס שהיתפוצץ לי הבולם האחורי בכול זאת היה שווה בטירוף ושווה לארגן שם עוד רכיבה

דיןלוי1

New member
יש לי סרטון שלי בדרופ וזה יותר מ 5

ויש תמונות בבלו בייק ובפינק בייק !!!

BStyle

New member
ועוד כמה דברים

איזה יפה היה לראות את דין בדאבל הענק תותח הבן אדם. ואיזה street יפה היה. וגם איזה נחיתה רחוקה הבאתי בגפ. בקיצור היה סוף הדרך.

a line

New member
היה כיף בטירוף!!!!!!!!!!!!!

רכיבה בת זונה!!!!!אתם אחלה חבר'ה וכיף לירכב איתכם!

למעלה