אתמול הורדנו את ג'רקסוס בHC

Aountrio

New member
אתמול הורדנו את ג'רקסוס בHC

והגענו ל FACTION CHAMPION שפשוט קרעו לנו את הצורה. אמנם עשינו מעט נסיונות אבל ה CLOTHIES שלנו נטחנו ע"י הגנב והפלאדין. עצות בבקשה?

Kingeh

New member
אני אניח שאתה מדבר על 10

מה הרכב הקבוצה שלכם? השיטה היא כמו שאמרתי בעבר, להרוג את ההילר הכי מסוכן בזמן שמשתיקים את השני ולא מניחים לו להטיל קסמים (מומלץ להשתמש בבלאד לאסט כדי להרוג את ההילר הראשון). אחרי שהוא מת אתם מתחילים להרוג את הMelee. להרוג את הנוכל קודם. יש לו רעלים מאוד מציקים והוא יכול לעשות Shadow step וזה יכול להיות מאוד לא נוח. אחרי שהוא מת תהרגו את הפלאדין. אם הצלחתם להגיע לשם, סיימתם את הקרב בעצם. הפלאדין יחסית קל לCC. הוא לא יכול לעשות צ'ארג', שאדו סטפ, Death grip או שום דבר בסגנון. ובגלל זה אם עושים לו Fear למשל, יקח לו זמן לחזור לקרב. עיצות נוספות. אם יש לכם רסטו שאמאן בקבוצה, תגידו לו שיהיה מוכן להזיז Earth shield למטרה שהולכת לחטוף נזק. ושלא ישים את המגן על מי שיש לו ארמור גבוה. תמיד על מי שיש לו ארמור נמוך (הולי/דיסק פריסט, וורלוק או ארקיין מייג') אם יש לכם DPS טוב, תבקשו מהקוסם שלכם ללכת Frost לקרב הזה. ושלא יקח את הגליף של האלמנטל. תתנו לו לעשות קייטינג לאחד הMelee. נניח הפלאדין מושלם עבורו. כל עוד הוא גונב ממנו את הBlessing of freedom הפלאדין לא יכול לעשות לו שום דבר כמעט. אם יש בקבוצה שלהם האנטר או וורלוק ואין לכם מישהו שיכול לנעול את ההילר השני שלהם, תמנו מישהו שהמטרה היחידה שלו בקרב תהיה להוריד את החיה שלהם לאיזור ה20% ולשמור אותה נמוך. זה יגרום להילר שלהם לרפא אותו ולא את המטרה שתעשו לה ניוק. תוודאו שאנשים לא עומדים במקום כשרודפים אחריהם ושהם משתמשים בCDs.

Fanty S

New member
לי יש כמה טיפים בנוגע למכניקה של הקרב :)

עברו שמועות בהתחלה שהכל רנדומלי ואין טבלת אגרו, אבל זה לא נכון. אחרי שיודעים מה מניע אותם הרבה יותר קל להתחמק, על הפריסטס שלי אני כבר לא מקבלת אגרו מכלום, חוץ מהפל-האנטר המעצבן הזה ששמח לנעול לי את הקסמים. מה שהכי מסוכן הם הmelee והציידת, שעובדים על אותו עקרון. הם מחליפים מטרות לפי שלושה גורמים: מי הכי קרוב אליהם, למי יש הכי פחות HP ולמי יש הכי פחות שריון. כל מה שאתם צריכים לעשות כדי להצליח לשמור את החלשלושים שלכם בחיים זה לדאוג שהם לא יעמדו קרוב לmelee אף פעם. תמיד, תמיד, תמיד עדיף להפסיק קסם ולברוח מאשר לסיים אותו ולמות. הם קלטניים והם יכולים להוריד אנשים בשתי מכות, ואם עוד היה מזל והמטרה נשארה בחיים היא עלולה לחטוף -50% healing ולמות במכה השלישית. תדאגו שלפריסטים שלכם תמיד יש inner fire (אני משתמשת בפאוור אורה כדי לשים לב כשזה נגמר) ושלוורלוקים תמיד יש פורטל רחוק. פרוסט נובה זה קצת מסוכן, אבל בלינק זה אחלה של דבר! אם יש לכם דרואיד נרדף הוא יכול להחליף צורה לדובי וכנראה שיניחו לו :)

zrikman

New member
דווקא אני בראש אחר

אתמול עשינו את הקרב ב 25 איש ההילרים היו SHAMAN, DRUID, PRIEST היתה לנו בעיה שההילרים היו נהרגים מהר מאוד בגלל ה- DPS והבעייתים היום WARLOCK, ROUGE, WARRIOR מצד שני לא היה לנו מספיק CC כדי להחזיק את כולם כי הם עושים IMMUE וכו' קיצר אחרי ה וויפ השני הצעתי לשנות טקטיקה עשינו CC להילרים הורדנו את ה-לוק ואז את ה רוג' אז הורדנו את השאמן.. אז את הפריסט ואז את הלוחם וה DK קיצר היה תענוג.. אף אחד לא נהרג אפילו

Kingeh

New member
נתחיל מזה שהוא מדבר על הירואיק

ולא על 25. אבל בלי קשר. להרוג את הלוק זה טיפשי. הלוק לא עושה מספיק נזק בשביל ליחס לו חשיבות. אם אתם מסוגלית להשתיק את השלושה הילרים, תמחקו דמויות של Melee ולא קסטרים שלא עושים נזק כמעט.

למעלה