אמא של רועי ושרון
New member
אתמול בצהריים עסקית במול ים.
התכנסנו לחגוג יובל להיוסדו של צד ב'. הבחירה היתה שלו. הזמנו לשעה 1430 ולא תארנו לעצמנו שנעשה מליון סיבובים בנמל כדי למצוא מקום חנייה. יכולנו לבוא ברגל... המסעדה ל-א היתה מלאה בכלל. ישבנו בחלק הלא מעשנים ואיתנו ישבה קבוצה שחגגה יומולדת 40 לזוג חברים. היה שמח בחדר.. לראשונות לקחנו: לי - קרפ פטריות רול קריספי עם פורטבלו, שמפיניון וריקוטה ברוטב יין אדום ופרמזן. - מצויין. (אני לא אוכלת דגים ושרצים...) בני לקח-שרימפ "קוקוס" שרימפ "קריסטל" עם באק-צ'וי, שמפיניון ובצל קונפי ברוטב קוקוס וטוגראשי. אהב. בתי לקחה-קרפצ'יו בקר סינטה צרובה עם סלט חם של באקצ'וי, ארטישוק ירושלמי וארטישוק. כמעט גמרה את כל המנה. צד ב' לקח פילה דג מוסר והתמוגג מכל ביס. לפתיח קיבלנו 4 פרוסות פיציות של ברוסקטה עם דג מלוח. המנה נשאבה בשניות. הלחם דווקא לא היה משהו. הממרחים היו: חמאה, ממרח איולי , קרם חצילים שבעיני היה נפלא. כל הזמן דאגו למלא את צלוחיות הממרחים ואת סלסלת הלחמים. היות ורק בעלי והבן שותים יין הוזמן חצי בקבוק קברנה. אנחנו הסתפקנו במים צוננים, שמולאו בכל פעם שהכוס הראתה סימני התרוקנות.. לעיקריות: אני לקחתי את מנת ריזוטו ירוקים" עם ירקות ירוקים וקציפת טרטופי... בתור אחת שלא אוהבת ריזוטו היתה דווקא לא רע. לא העזתי להזמין צלעות טלה מתפריט אה לה קארט יען כי לשלם 210 ש"ח על 4-5 צלעות לא כל כך נראה לי... שני הבנים לקחו את הלנגוסטין והיו עסוקים בלפצח את המסכנים... בתי לקחה את מנת השרימפ על בליני תבלינים צרובים במחבת חם, פלפלים קלויים ברוטב לובסטר לימון וגמרה כמו ילדה טובה את הכל מהצלחת. לקחנו 2 מנות אחרונות למרות שהיינו מפוצצים (מצידי יכולתי ללכת אחרי המנה הראשונה) .. מיל-פיי שוקולד שכבות של מרנג אגוזים, קראנץ שוקולד, גנאש, שאנטילי ודפי ואלרונה - יאממי יאממי. וקדאיף תותים שהיה חלומי- שערות קדאיף אוריריות כאלו מזמן לא טעמתי.... אספרסו קצר לגבר ויצאנו מאושרים ומרוקנים ב-780 ש"ח לא כולל טיפ.
התכנסנו לחגוג יובל להיוסדו של צד ב'. הבחירה היתה שלו. הזמנו לשעה 1430 ולא תארנו לעצמנו שנעשה מליון סיבובים בנמל כדי למצוא מקום חנייה. יכולנו לבוא ברגל... המסעדה ל-א היתה מלאה בכלל. ישבנו בחלק הלא מעשנים ואיתנו ישבה קבוצה שחגגה יומולדת 40 לזוג חברים. היה שמח בחדר.. לראשונות לקחנו: לי - קרפ פטריות רול קריספי עם פורטבלו, שמפיניון וריקוטה ברוטב יין אדום ופרמזן. - מצויין. (אני לא אוכלת דגים ושרצים...) בני לקח-שרימפ "קוקוס" שרימפ "קריסטל" עם באק-צ'וי, שמפיניון ובצל קונפי ברוטב קוקוס וטוגראשי. אהב. בתי לקחה-קרפצ'יו בקר סינטה צרובה עם סלט חם של באקצ'וי, ארטישוק ירושלמי וארטישוק. כמעט גמרה את כל המנה. צד ב' לקח פילה דג מוסר והתמוגג מכל ביס. לפתיח קיבלנו 4 פרוסות פיציות של ברוסקטה עם דג מלוח. המנה נשאבה בשניות. הלחם דווקא לא היה משהו. הממרחים היו: חמאה, ממרח איולי , קרם חצילים שבעיני היה נפלא. כל הזמן דאגו למלא את צלוחיות הממרחים ואת סלסלת הלחמים. היות ורק בעלי והבן שותים יין הוזמן חצי בקבוק קברנה. אנחנו הסתפקנו במים צוננים, שמולאו בכל פעם שהכוס הראתה סימני התרוקנות.. לעיקריות: אני לקחתי את מנת ריזוטו ירוקים" עם ירקות ירוקים וקציפת טרטופי... בתור אחת שלא אוהבת ריזוטו היתה דווקא לא רע. לא העזתי להזמין צלעות טלה מתפריט אה לה קארט יען כי לשלם 210 ש"ח על 4-5 צלעות לא כל כך נראה לי... שני הבנים לקחו את הלנגוסטין והיו עסוקים בלפצח את המסכנים... בתי לקחה את מנת השרימפ על בליני תבלינים צרובים במחבת חם, פלפלים קלויים ברוטב לובסטר לימון וגמרה כמו ילדה טובה את הכל מהצלחת. לקחנו 2 מנות אחרונות למרות שהיינו מפוצצים (מצידי יכולתי ללכת אחרי המנה הראשונה) .. מיל-פיי שוקולד שכבות של מרנג אגוזים, קראנץ שוקולד, גנאש, שאנטילי ודפי ואלרונה - יאממי יאממי. וקדאיף תותים שהיה חלומי- שערות קדאיף אוריריות כאלו מזמן לא טעמתי.... אספרסו קצר לגבר ויצאנו מאושרים ומרוקנים ב-780 ש"ח לא כולל טיפ.