לא כל דבר הורסים עם קטשופ
-
) קחי 6 פלפלים , לחתוך לרצועות אורך לא דקיקות, אדי אותן בסיר מכוסה עם מעט שמן(תירס או אחר), אפשר ממש כמה גרגירי מלח גס (מעט!), לא חובה. ואז להוסיף כמה שיני שום בפרוסות. לאדות עוד כמה דקות אבל לא להניח לפלפלים להסמרטט. ההיפך, הם אמורים להיות עדיין פריכים למדי. לכבות את האש. להוסיף קטשופ, נאמר חצי כוס, ושליש כוס חומץ. להניח לעמוד מכוסה עד קירור. סלט מעולה, עם קטשופ, שממש לא הורס רק בונה. והרבה. הסלט מחזיק במקרר כשבוע לפחות (בגלל החומץ בעיקר) ונהדר ליד מנות בשר+פירה. קטשופ לתפארה !