אתמול בלילה איילה הדגישה שיש לה מידע מ"בפנים"

אתמול בלילה איילה הדגישה שיש לה מידע מ"בפנים"

אמש בסביבות השעה 04:15 בערך בשיחה אישית בחצר עם אלירז הפגינה במוחצן איילה את הידע שלה הבטוח לגבי הישארותו ולא מדובר כאן ברברבנות או אינטואיציות... אמרה לו איילה שהיא יודעת שמצבו לעומת 2 הבנות מצויין והוא לא הולך הביתה, אלירז הביט עליה ושאל מ"איפה את יודעת", איילה השתמשה בשנית במשפט (שכבר אמרה בעבר גם לסער) "אני יודעת"... אלירז לא וויתר וניסה להבין את פשר ה"אני יודעת" הזה ולחץ עליה, איילה חזרה על צמד המילים האלו עוד כמה פעמים והרימה את הקול להדגשה, בסופו של דבר אמרה לו שהיא יודעת בוודאות ולא מוכנה לפרט מעבר לזה שהוא נשאר.. אלירז הבין (את מה שכולנו הבנו מזמן) ושתק.. מסקנות נחרצות: יש לה מידע פנימי והשד יודע מה עוד. אני תקווה שמישהו יבדוק את העניין הזה לאשורו במיוחד אם "בטעות" היא תשאר אחרי ההדחה הזו.. בכל מקרה אסור להיות שאננים ולהמשיך להצביע לאלירז בקצב, משום שיש מצב "בקטנה" שזו הטעייה מכוונת שלה מול הציבור בכדי שלא יסמס במרץ כהרגלו. אז ממשיכים לסמס לאלירז לסיפרה 3 כרגיל ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ♥♥♥ ..........מסמסים 3 לאלירז.......... ♥♥♥

לוני loni

New member
יודעת מאיפה יש לה מידע שאלירז פייבוריט?

נורא פשוט... איילה יודעת (כמו גם השאר) שאם היא היתה צופה מהבית היא היתה בוחרת באלירז.

to be1

New member
אם לאילה יש מידע מבפנים אז למה היא התפרקה אתמ

אתמול? ממש התפרקה בכי מכול הלב כמעט קרסה וזו אחת המיקרים הבודדות שהאמנתי לה.. אז אם דואגים לה שם או מקבלת מידע אז היא גם צריכה לקבל מידע שהיא נשארת לא.? ו...כן 3 מסמסמים

לויטה העלתה את המריבה בינה לבין סער אתמול

וסער אמר שם שהוא רוצה שהם ילכו לאח הגדול. הוא אמר משהו אולי האח הגדול שלך יהיה שם, היא אמרה "מה פתאום" ו"אני לא צריכה עכשיו שום אח".. נכונות השמועות שאחיה עובד/מקורב בהפקה?

לדעתי במקרה הזה הכוונה ל"אח" מקורב בלבד

דהיינו מועדף אבל בלי קשר נראה על פניו שיש לה מידע פנימי באופן כלשהו והיא אמש עמדה בתוקף על כך שהמידע בדוק

lichystar

New member
לכן היא עשתה דרמות בכי כדי שיהיה חומר לפרומו

כדי שאנשים ירגישו אמפטיה אליה ויסמסו לה. כל העצות נטו מההפקה, הם זקוקים לחומר לפרומו וצריכים את איילה לככב בו, בדיוק כמו שעשו עבור ארז פעמיים כשהוא עלה להדחה.

למעלה