אתם רואים?כאלה ימים כמו אתמול אני

tiger

New member
אתם רואים?כאלה ימים כמו אתמול אני../images/Emo81.gif

רוצה ליראות יותר.הרבה סמיילים,חיבוקים,אופטופיק,עוףבקינמון והרבה .....טוויטי.מה היינו עושים בילעדייך. בילעדייך:היה לי חצי פורום. בילעדייך אני חצי מנהל בילעדייך אני פשוט סמיילי עצוב. מקווה שיהיה לכולנו סוף שבועה טוב,שנישן טוב נאכל טוב נ... (טוב)בסדר ושלא יגיע לעולם יום ראשון...יש מישהוא שלא מסכים איתי?שיצא בחוץ. בטח אצל אמיר זה שלעולם לא יגיע יום שני...לאקי הים. t

טייגר יקירי

אני רואה שהיום אתה מסטול טבעי
אחלה - מצב רוח טוב זה הסם הכי בריא... אז עד עכשיו ידענו שאתה כותב כתבות, עכשיו מסתבר שהפכת גם למשורר לעת זקנה ? ובקשר להשערה שלך בקשר אלי, אתה לא יודע עד כמה אתה טועה... אני ממש מחכה ליום שני כי ביום שני אני טס לחופשה בפלורידה
(ימותו כל הקנאים...
) ובקשר לטוויטי, זה ממש בושה וחרפה. הבחורה הזאת גמרה את כל האייקונים של בסט שופינג, ואז היא באה לתפוז וגם שם זללה את כל האייקונים... טוויטי, תרחמי על תפוז, את יודעת כמה מקום זה זולל בשרת ? סתאאאאםםם, בלי הצבע שאת מכניסה לנו לחיים זה היה מה זה משעמםםםםם... יאללה טייגר, אני רואה שהדבקת אותי בהתמסטלות שלך, אז אני אגיד לכם בוקר טוב, ולעצמי לילה טוב, ושיהיה לכולנו הכי טוב בעולם, ממני ב-
אמיר.

T w e e t y

New member
אבאלה חטפתי כאב בטן בגללכם../images/Emo6.gif

איזה כייפפפפפפפ לראות 2 רציניים מסתלבטים
אדיר נו כבר נחתם תפקדי אצל היושב במרומים - כל מי שקצת בדכאון או הרבה צריך לשהות במחיצתי 2 שניות ולא יותר מין ליצן החצר שכזו. חוצמיזה שלא כייף סליחה המממ כייפפפ לי עם הודעות שחורות, אני אוהבת אותם צבעוניות, והכי הכי אני אוהבת אותי שאצל אמיר - ויום אחד אני אגמור לא את כל המקום על השרת וכל הדףףףףף יהיה רק עם הראש הצהוב שלי.
אךךךךך איזה חלום ורוד
כמו שאני אומרת לחברים שלי - אתם תשתו אני אתפוס ראש אז לכם אני אומרת אתם תעשנו - אני אכנס לסוטול. מסטולה טבעית שכזו
שיהיה לכם אחלה סופשבוע שבעולם
של
אהההה אמיר, אני עדין לא מבינה את האותיות האלו - או שרק אצלי היה שוד לצהרי הלילה
מוזררררר אפ-פעם לא קרה לי ככה.

למעלה