אתם פשוט לא תאמינו למה שאספר לכם!

אתם פשוט לא תאמינו למה שאספר לכם!

אני משתחררת בדיוק בעוד חודש - 30.3, יש לי שבועיים חפש"ש מה שאומר שנשארו לי בדיוק 13 ימים לשרת בפועל בבסיס. המש"קית תורנויות הכלבה שלנו דחפה לי 4 !!!!! 4 תורנויות מטבח !!!! 4 תורנויות מטבח שזה כלשעצמו סך תורנויות גבוה שמעולם לא קיבלתי, גם לא לפני חצי שנה. 4 תורנויות ב- 9 ימים, 4 תורנויות למרות שאני משתחררת מהעול הכ"כ קשה הזה שיושב לי יומם וליל על הצוואר. אז עכשיו גם זאת, הזונה המזורגגת הזו שתזכה לשנים רעות וחוסר אושר צוחקת לי בפרצוף ואומרת שאני צריכה להגיד לה "תודה" כי היא עוד צ'יפרה אותי! אני כבר לא יכולה יותר! בחיי! אני ממש כבר מתמוטטת! אתם יודעין מה זה לבצע 4 תורנויות מטבח בשבועיים? זו עבודה כ"כ קשה, לשפשף פיילוטים וסירים כבדים מ8 בבוקר ועד 5 אחר הצהריים.
לפנות אל המפקד שלי אני לא יכולה כי הוא כ"כ אוהב אותה וחולה לה על התחת וגם אם היא הייתה מוציאה נגדי עונש גזר דין מוות - הוא היה מסכים בחיוך.
לדבר איתה - ניסיתי, זה לא הולך. היא לא מוכנה לעזור לי בכלל ולהתחשב למרות שביקשתי ממנה בצורה מנומסת והוגנת.
להוציא גימלים? גם זו לא דרך לפתרון אפשרי מפני שלכל תורנית יש עתודה וברגע שהיא תקפיץ את העתודה שלי כשאיהיה בגימלים זו תדרוש שאחזיר לי את התורנות הזו (כי ככה זה אצלנו) ולא יוותרו לי על זה גם אם זה אומר שאצטרך לוותר על החפש"ש שלי לטובת זה. מה אני עושה? חברים תעזרו לי... בחיי..אני כבר אובדת עיצות. מה עשיתי לה שזה מגיע לי? כלום. שום דבר. הדבר היחיד שלא עשיתי לה זה ללקק לה את התחת ולרדת לקנות לה בכל שעה עגולה נס קפה כמו שהפקידה השנייה עושה, והיא גם מעולם לא ביקשה ממני. היא פשוט שוברת אותי לקראת הסוף. מסתבר שעד היום האחרון שלי בצה"ל יאכילו אותי קש ולא יתנו לי מנוחה. למה זה מגיע לי? למה? ועוד דבר, רק כדי שתדעו איזה אנשים חולרות יש אצלנו, מחר אנחנו יוצאים לכאילו "חצי יום כיף" - ארוחה בקניון שאנחנו מכספנו האישי צריכים לשלם עליה במלואה, למרות שבכל חודש בחודש אנחנו משלמים לקופת ענף מחיר קבוע. פשוט חוצפה. עזרו לי !

Thotwo

New member
אז תטחני. או שפשוט תנקמי בה בשיחרור

שימי לה חרא של כלב על השולחן או משו. לא חסר.

Thotwo

New member
תגידי לידיד שיתקשר מחסוי

יגיד שהוא קיבל את הטלפון מחברה שלה ושיקבע איתה פגישה ואז תייבשו אותה

מה אני עושה? בחיי...

המצב הנפשי שלי כ"כ ירוד כבר שלפעמים אני מהלכת לי כאילו אין לי אישיות משל עצמי...תלושה לגמרי מן המציאות...

veredvered

New member
תעשי לה זובור!!!

אחרי שאת מסיימת טופס טיולים ד"א.. אין אצלכם חוק כזה שבחודש האחרון אסור לשים תורנויות?? לדעתי יש חוק שאומר שבשבועיים האחרונים אסור.. אצלינו זה היה חודש אחרון תבררי

היה חוק כזה. היה גם חוק שאומר

שמקבלים תורנויות לפי הפז"מ, אבל ה"פרינססה" החליטה לבטל את זה על דעת עצמה כי כואב לי שסמלות עושות פחות, וביינתים, בכל המחלקות האחרות הפקידות נהנות מהנחות פז"מ הגיוניות לחלוטין. אבל זו..זו תזמבר אותי עם יומי האחרון בצה"ל. לא קוראים לי דנה אם ביום השיחרור שלי היא לא תזרוק לי משהו על זה שיש לי תורנות לבצע.

RVD18

New member
תסרבי פקודה

תגידי לה: "אני לא עושה 4 תורנויוית". היא תגיד לך "מה??
" תגידי לה "כל הזמן שתקתי אבל שבועיים לפני חפש"ש אני לא עושה 4 תורנויות. אני לא פועלת תאילנדית". או שהיא מאלה שאם מישהו פותח את הפה היא תעריך אותו (נתקלתי גם בכאלה) ואז היא תוריד לך תורנות. או שהיא תשאיר את זה ככה. אין לך מה להפסיד. ואם היא תשאיר את זה ככה, לדעתי אל תעשי את התורנות. לא נראה שישפטו אותך בשבוע האחרון. זה כבר עובר כל גבול. ואם כן מה יתנו לך? לעשות לילה? לפחות תרגישי טוב עם עצמך.

גבי 2006

New member
לא !!

חפש"ש זה לא מחוייב על פי פקודות מטכל לחיילים שלא לוחמים , אז אם היא תעשה בעיות יכולים לבטל לה את זה ואז באמת יהיה עצוב ! מה שאני מציע זה לקחת דברים בפורפורציה ! כולה שבועיים אז חבל לעשות בלאגן. הימים יעברו מהר , כל שעה שעוברת זה מתקרב ויגיעו ימים של אושר ושל רוגע והכל יהפוך לזכרון

אנאבל 1

New member
ואני תוהה..

מתי יגיע היום שאת תגיעי לכאן ולא תתעסקי רק בעצמך? מתי יגיע היום שלא תפתחי שירשור קיטורים? מתי יגיע היום שגם תשתלבי בשירשורים ? מתי יגיע היום שתאחלי לחבר בפורום "מזל טוב" ליום הולדתו? מתי יגיע היום שגם את תחשלחי חיבוק למישהו? מתי תביני שלא רק את קיימת? והפורום זה לא "יומני היקר" ויש כאן אנשים שפשוט הפסיקו להגיב לך כי את מתעסקת רק בעצמך ולא יודעת להעניק????

למעלה