השוטרת בתפקיד
New member
אתם פשוט לא תאמינו למה שאספר לכם!
אני משתחררת בדיוק בעוד חודש - 30.3, יש לי שבועיים חפש"ש מה שאומר שנשארו לי בדיוק 13 ימים לשרת בפועל בבסיס. המש"קית תורנויות הכלבה שלנו דחפה לי 4 !!!!! 4 תורנויות מטבח !!!! 4 תורנויות מטבח שזה כלשעצמו סך תורנויות גבוה שמעולם לא קיבלתי, גם לא לפני חצי שנה. 4 תורנויות ב- 9 ימים, 4 תורנויות למרות שאני משתחררת מהעול הכ"כ קשה הזה שיושב לי יומם וליל על הצוואר. אז עכשיו גם זאת, הזונה המזורגגת הזו שתזכה לשנים רעות וחוסר אושר צוחקת לי בפרצוף ואומרת שאני צריכה להגיד לה "תודה" כי היא עוד צ'יפרה אותי! אני כבר לא יכולה יותר! בחיי! אני ממש כבר מתמוטטת! אתם יודעין מה זה לבצע 4 תורנויות מטבח בשבועיים? זו עבודה כ"כ קשה, לשפשף פיילוטים וסירים כבדים מ8 בבוקר ועד 5 אחר הצהריים.
לפנות אל המפקד שלי אני לא יכולה כי הוא כ"כ אוהב אותה וחולה לה על התחת וגם אם היא הייתה מוציאה נגדי עונש גזר דין מוות - הוא היה מסכים בחיוך.
לדבר איתה - ניסיתי, זה לא הולך. היא לא מוכנה לעזור לי בכלל ולהתחשב למרות שביקשתי ממנה בצורה מנומסת והוגנת.
להוציא גימלים? גם זו לא דרך לפתרון אפשרי מפני שלכל תורנית יש עתודה וברגע שהיא תקפיץ את העתודה שלי כשאיהיה בגימלים זו תדרוש שאחזיר לי את התורנות הזו (כי ככה זה אצלנו) ולא יוותרו לי על זה גם אם זה אומר שאצטרך לוותר על החפש"ש שלי לטובת זה. מה אני עושה? חברים תעזרו לי... בחיי..אני כבר אובדת עיצות. מה עשיתי לה שזה מגיע לי? כלום. שום דבר. הדבר היחיד שלא עשיתי לה זה ללקק לה את התחת ולרדת לקנות לה בכל שעה עגולה נס קפה כמו שהפקידה השנייה עושה, והיא גם מעולם לא ביקשה ממני. היא פשוט שוברת אותי לקראת הסוף. מסתבר שעד היום האחרון שלי בצה"ל יאכילו אותי קש ולא יתנו לי מנוחה. למה זה מגיע לי? למה? ועוד דבר, רק כדי שתדעו איזה אנשים חולרות יש אצלנו, מחר אנחנו יוצאים לכאילו "חצי יום כיף" - ארוחה בקניון שאנחנו מכספנו האישי צריכים לשלם עליה במלואה, למרות שבכל חודש בחודש אנחנו משלמים לקופת ענף מחיר קבוע. פשוט חוצפה. עזרו לי !
אני משתחררת בדיוק בעוד חודש - 30.3, יש לי שבועיים חפש"ש מה שאומר שנשארו לי בדיוק 13 ימים לשרת בפועל בבסיס. המש"קית תורנויות הכלבה שלנו דחפה לי 4 !!!!! 4 תורנויות מטבח !!!! 4 תורנויות מטבח שזה כלשעצמו סך תורנויות גבוה שמעולם לא קיבלתי, גם לא לפני חצי שנה. 4 תורנויות ב- 9 ימים, 4 תורנויות למרות שאני משתחררת מהעול הכ"כ קשה הזה שיושב לי יומם וליל על הצוואר. אז עכשיו גם זאת, הזונה המזורגגת הזו שתזכה לשנים רעות וחוסר אושר צוחקת לי בפרצוף ואומרת שאני צריכה להגיד לה "תודה" כי היא עוד צ'יפרה אותי! אני כבר לא יכולה יותר! בחיי! אני ממש כבר מתמוטטת! אתם יודעין מה זה לבצע 4 תורנויות מטבח בשבועיים? זו עבודה כ"כ קשה, לשפשף פיילוטים וסירים כבדים מ8 בבוקר ועד 5 אחר הצהריים.