אתם פשוט גזענים!!!! זה מגעיל!!

אתם פשוט גזענים!!!! זה מגעיל!!

אני קוראת פה בפורום דיי הרבה ובקושי כותבת...הפעם החלטתי לכתוב בגלל השרשור הזה.. "רמי או כפיר.." ואתם(לפחות חלקכם) פשוט גזענים אין לי מילה אחרת! והנה לקט קטן מהתגובות שלכם: "את היית יוצאת עם ערבי?" "אתם הייתם יוצאות עם ערבי תענו בהגיון בנות לא בטיפשות" "אבל לעזאזאל הוא ערבי!" "ערבי, ערבי אבל כוסון.." ועוד ועוד... סיחה, אבל מה זה משנה????!!! ערבי, יהודי, נוצרי, אשכנזי, טורקי, תימני וואט אבר.. כולנו בני אדם!! ואם אני יוצאת עם מישהו זה בכלל לא יהייה קשור לדת שלו! כל עוד הוא בן אדם טוב(אני לא מדבר על הדמות..אני מדברת בכלליות) ואני אוהבת אותו למי אכפת לאיזה דת הוא משתייך!!???? אני לא מגזימה..אני באמת מזועזעת מכם! ועוד אומרים שבחו"ל יש גזענות..רק שתדעו שישראל לא פחות גזענית מהמדינות האחרות! אל תנסו להתכחש לזה..ההוכחה לכך פה לפניכם בשרשור הזה..ועזבו את השרשור..אנשים פה בישראל, (ואני ממש מנסה בכוח לא להשוות זאת לאנשים במדינה אחרת לפני 60 שנה) פשוט שונאים את כל מי שהוא לא כמוהם!!! ימנים שונאים שמאלנים ולהפך, דתיים שונאים חילונים ולהפך, אשכנזים שונאים מזרחיים ולהפך. יהודים שונאים ערבים (לא מכלילה..לכל כלל יש יוצא מהכלל). זה מגעיל! ויותר מכך זה אפילו מפחיד!!! הולכת להיות פה מלחמת אזרחים שלא תיגמר בטוב.. ואני שואלת איך אפשר לעשות שלום עם הפלסטינים כשאפילו פה, בתוך המדינה שלנו-עצמינו אין שלום?? יצא ארוך, אני מקווה שקראתם וקחו זאת כנקודה למחשבה.. ובבקשה המנעו מגזענות כלפי השונה מכם.
ליאור

צודקת... ../images/Emo4.gif

גזענים גזענים... אבל חלק מכל הקטע פה זה התקשורת!! היא משפיעה לרעה!!! את אפעם לא שומעת על דברים טובים שערבים עושיפם אלא רק על הפיגועים על ההפגנות ועוד.... בדיוק כמו שעושים ליהודים בכל העולם... אי אפשר להאשים רק את האנשים אלא גם את האמצעי שאיתו הגענו לגזענות שכזו

תקשורת זה דבר נוראי...

99% מהזמן היא עסוקה בלסלף עובדות. :/ אבל לא יודעת, להגיד שערבים רק רעים זה כמו להגיד שכל הרוסיות זונות, כל האתיופים מסוממים, וכו'... וזה כל כך לא נכון. יש כאלה ויש כאלה, מה שאנחנו צריכים לעשות, לא כחברה אלא כבני אדם יחידים, זה להתאמץ לחפש את אלה שלא תואמים לסטיגמה - ויש הרבה כאלה. למשל מורים טובים בבית ספר שלי שמסדרים לי פגישות עם קורין אלאל ורונית שחר. ;)

להיפך!! אמרתי שככה מוציאים אותם...

לא אמרתי שהם כולם רעים... אלו סתם הכללות...!! חוץ מזה.. גם הקללות של אנשים שקוראים אחד לשני "ערבי" גם חלק מהעיניין...

אוי, ממש לא התכוונתי שאת אמרת.. :)

התכוונתי בכללי למה שנאמר בשרשור הזה ובשרשורים אחרים, לא ספציפי להודעה שלך - הגבתי לשלך בגלל האיזכור של הסילוף בתקשורת... וכן, קללות שנובעות משנאה... זה בערך כמו שהומו הפך למילה נרדפת לאידיוט/מטומטם/מה שתרצי. בורות.

עדנוש4

New member
וואוו איזה נאוםם

גם אני חושבת כמוה למרות שלא ראיתי שם הודעות כאלה..

עדנוש4

New member
לא ראיתי אתמול..

לא ראיתי אתמול כי הייתי במסיבת סיום מה היה הסווףף??

מסכימה אבל....

אני מסכימה...רננה אהבה אותו...(עכשיו לא כי יש לה את כפיר..אבל..) היא אהבה אותו לא בגלל צבע, ולא בגלל גזע!!! אבל למה לא לשרשר..??

JULI4561

New member
צודקת ... ../images/Emo45.gif אבל ..

הקטע עם כל הגזענות של הערבים יהודים זה באמת קשה כי הם שונאים אותנו אז אנחנו שונאים אותם ..זה דיי מסובך ... אבל באמת צודקת בקשר לכל השאר

אממ זה לא נכון...../images/Emo185.gif

מכלילים... "הם שונאים אותנו" מה זה הם? את מכירה את כולם שאת יודעת שכולם שונאים "אותנו"? זאת הכללה

JULI4561

New member
אולי לא כולם אבל .. אא אני מדברת על

כלל הערבים בעולם שמתים לשרוף אותנו ...

למעלה