אתם פשוט אנשים משמימים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אתם פשוט אנשים משמימים.

בואו נעשה שאלון עלק-חופש קצרצר. 1. האם את\ה עובד בחופש? אם כן במה? וכמה משלמים לך?
2. בשביל מה אתם עובדים? בשביל לקנות משו, או סתם בשביל יציאות מזדמנות? 3. במה היית רוצה לעבוד, אם לא בעבודה או לא-עבודה הנוכחית? 4. רשימת עבודות שחשבת לעבוד בהן.
טוב זהו נראה לי. קדימה, בואו נחייה את המקום.

נטשה 59

New member
אוקיי אני אשתף פעולה

כי אין לי מה לעשות ואמא לא נותנת לנו לרדת למטבח כי היא שוטפת ת'בית.. 1.כן בקייטנה משלמים לי כנראה 16 שקל (מעל שכק מינימום לצערי) 2.בשביל שיהיה לי כסף לביזבוז עצמי על יציאות אמאבא משלים יכ אני לא מבשת הרבה 3.אממ רציתי קייטנה עכשיו מתחרטת.. אני מעדיפה להקליד כל היום במחשב.. אבל אצל אבא לא היו צריכים עובדים..

נטשה 59

New member
א'

ואני מציע לכם מאוד בחיים אל לתכו להדריך קייטנה.. לפחות לא זאת שבצורן.. אין תמיכה במדריכים בכלל.. ילד מאיים עליך עם כיסא זורק אבנים וכיסאות יעשו לו "ברור" ויום למחרת הוא חוזר בלי שום עונש ושום התייחסות למעשה מסקנה: אתה יכול להרוג מישהו בקייטנה ולא יעשו לך כלום. מסקנה מס' 2: אל תעבדו בקייטנה זה קקה! מסקנה מס' 3: עח תעבדו תחיו על חשבון אמא אבא מסקנה מס' 4: אם כבר אתם צריכים לעבוד כל דבר ללא ילדים מתחת לכיתה ו'

טוב יאללה..

1.בקייטנה ובמפעל בנורדיה. בקייטנה משלמים 1800 ש"ח על הכל. במפעל מינימום (לא יודע כמה זה...) 2.אני עובד כדי לנסוע לגרמניה בסוף הקיץ. 3.(אם לזה התכוונת...) העבודה בקייטנה סבבה, במפעל היא חרא כי האנשים מעצבנים והעבודה חרא. וגם לא תמיד יש עבודה.

NiKi†a

New member
K

1. כן בקייטנה, שכר מינימום אני חושבת. 2.לכל מיני דברים, אני רוצה לקנות מערכת :) 3.אממ..תמיד הייתי שמחה לעבוד עם אמא או משהו, אפילו סתם באיזו חנות, העיקר לא בחום..כי עם הילדים אני מסתדרת ^_^ 4. רק קייטנה.

Flashkes

New member
ייפי היי

1. בסופו של דבר מצאתי עבודה (התחלתי היום, ) באורנג' (עבודה שמבוססת על פרוטקציות אבל..מממ. לא אכפת לי.) מה שאומר לראות הרבה מאוד ניילויות, תיקיות, חשבוניות ושאר מסמכים, משלמים לי 1920 ל3שבועות (5 ימים בשבוע שעות גמישות). (קיבלתי גם כרטיס מגנטי כזה שרשום שאני חלק ממשפחת אורנג'! ייפי היו קיי) 2. בעקרון גם ליציאות אבל בעיקר כדי שאני לא אצתרך לקרוע תתחת במשך השנה וגם כדי לטוס לאמסטרדם. 3. אה? 4. קייטנה אבל לא קיבלו אותי : /

Tapuhi

New member
אוקיי

1. כן, מקדונלדס, $7.40 לשעה (שזה יוצא 24 שקל
) 2. שאמאבא לא יצטרכו לממן לי יציאות וקניות וטיסה 3. לא הבנתי, נסחי שנית 4. לא לטגן צ'יפסים? לאדעת, חשבתי להפעיל את אחד המתקנים בלונה פארק, נשמע מגניב

YaLdoNet 4 EveR

New member
אווו תעבדי קשה קשה קשה

קחי אפילו עוד משרה.. ישמצב שתגיעי אלינו בחנוכה? או אפילו סוכות?

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוף אתם קשים..

בשלוש התכוונתי, עבודה חלומית שהייתם רוצים לעבוד בה בקיץ אני למשל הייתי רוצה להיות מוכרת איפשהו.. או לעבוד במקדונלדס.. כמובן ששומדבר מזה לא יכול להיכנס לסעיף הרביעי כי זה לא בא בחשבון, מבינים? עכשיו תורי. :) 1. האם את\ה עובד בחופש? אם כן במה? וכמה משלמים לך? בעיקרון אני לא עובדת.. 2. בשביל מה אתם עובדים? בשביל לקנות משו, או סתם בשביל יציאות מזדמנות? כדי שכשאני אצטרך כסף לכל דבר שהוא בעולם, אני לא אצטרך לבקש מאמא ואבא. 3. במה היית רוצה לעבוד, אם לא בעבודה או לא-עבודה הנוכחית? כמו שאמרתי, מוכרת איפשהו. 4. רשימת עבודות שחשבת לעבוד בהן. חוות התוכים, חוות הכלבים, בקייטנה [אבל לא נבחנתי בסוף], אצל אבא, בגלריית אור-ארט במושב ו.. זהו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif שאלה נוספת חשובה ../images/Emo41.gif

עבודה שהייתם ממש ממש רוצים לעבוד בה במשרה מלאה.. אבל לא עבודה לכל החיים, אלא נגיד עבודה אחרי הצבא וכו'. אני הייתי רוצה להיות דיילת אויר\קרקע.. אוי כמה שבא לייי!!! כבר שנים אני חולמת להיות דיילת.

פנטילון

New member
אין עבודה

בעצם יש לי עבודה זמנית בלהזהיר הולכי רגל מעצים נופלים ומשלמים לי בכאפה לראש 2. אני עובד בזה כי אממ... ציוו עלי? 3. הייתי רוצה לעבוד באיזה משהו גיקי משעמם כזה 4. חשבתי על להכין פרסומת וידאו לאש לילה אבל ירדתי מזה

טוף

1. כה אני עובדת בחופש, אבל רק שעה ביום חרא כזה זה מה שעבדתי בזמן הלימודים גם אז זה לא בדיוק חידש לי משהו. ו20 לשעה. כולל בייביסיטר אני מרוויחה בערך... ממ.. 500-600 לחודש. 2. אני עובדת בשביל הכל. יציאות, רישיון, לעוף מהבית. ולטוס לאמסטרדם כמובן! 3.הייתי רוצה למלצר, זה בנזונה. ואם כבר אז שיהיה במזח של יורה, ועכשיו. זין על המלצר עם החמאה עבד כמה שעות ויצא עם כמעט 400 שקל.. 4. קייטרינג, גם ניסיתי וזה נחמד.

1.קייטרינג:150-200 לחצי יום,300-350 ליום שלם. חברה פרטית שעוסקת בעבודות מע"צ כאלה:לא שילמו לי עוד אבל פעם שעברה(פסח) שילמו לי 150 על חמש שעות. מכוון חניה בויתקין בלילה:בערך 150 ללילה. עובד במשמרת לילה במפעל קפיצים:100 ללילה בערך 2.כדי לפרנס את עצמי בכל תחום חוץ מאוכל מגורים ופלאפון. 3.ליהיות מלווה לאיזה בת של מיליונר יהודי שבא לארץ לביקור מולדת ועסקים...(עזבו) 4.להתפרנס קצת מציור(ויש מצב שזה יקרה אני מחכה לתשובה),להשקיע בבורסה... 5.אין לי מושג...

פנטילון

New member
נצל"ש וידוי

אני מכור לרצף המקשים לחצן שמאלי, A ואז אנטר ברצף אינסופי. ולא, זה לא עושה כלום (ברוב המקרים לפחות :) )

איך כ"כ קל לכם למצוא עבודה?!

אני מחפשת כל הזמן ולא מוצאת....רק בייביסיטר פעם ב... איך אתם מגיעים לקייטרינג וכאלה?

למעלה