אתם מתנהגים בדיוק כמו האורתודוכסים

rozin

New member
אתם מתנהגים בדיוק כמו האורתודוכסים

בחורה מתעניינת ומשתפת אתכם בלבטיה, יתכן ואומרת דברים מעט מקוממים ואתם תוקפים אותה כאילו היתה עוכרת האנושות. בקיצוניות לא משיגים דבר. כמו הדתיים האורתודוכסים שהשניאו על החילוניים את הדת בגלל הקיצוניות שלהם. מעט מאוד אנשים מודעים ואיכפת להם מבעלי חיים בארץ ובמקום לדבר אל בחורה כזו בנועם ולהסביר לה שהיא טועה אתם מזילים ארס ורושפים שנאה. בזה אתם לא טובים משאר הישראלים שלא מכבדים זה את זה. אל תתעטפו בכך שאתם אוהבים בעלי חיים כי גם בני אדם הם בעלי חיים(אם כי מהסוג הרע).

yeled

New member
הייתי מגדיר את זה יותר בתור

מגיעה להכרת סבלם של בעלי החיים ומסרבת ליטול חלק פעיל בהמשך סבלם, זה הכל. מניסיוני, זה לא קל, זה בטח חדש ומעניין ובמידה ואת רצינית ה
והתרנגול כבר מודים לך.

nirte

New member
כמה דברים:

1. את מדברת אליי כאילו אני בת וזה לא מקובל עליי! 2. יש אנשים שרשמו קצת הודעות עצבניות. נכון.. אבל איך את חשבת שנגיב? זה מעצבן אותנו שאנשים מנסים להיות צמחוניים ומנסים לא להשתמש בעור. ולא מצליחים בגלל שחייבים ארנק עור. זה כבר התפנקות! אין לך אופי אם כך. בגלל ארנק עור? ? ? זה כבר מוגזם לגמרי!!! זה לא שזו האפשרות היחידה. יש עוד ארנקי בד וזה ממש לא קשה להשיג אותם. אז או שאת סתם מפונקת או שאת חלשת אופי. אני מצטער על התקיפות אבל את חייבת להתנער.

שני דברים:../images/Emo26.gif

1) תשמע... באה בחורה... ואומרת משהו בסגנון: "וואלה! זה באמת נורא כל הרצח הזה של בעלי-החיים. אבל תשמעו... מה אני אעשה... סבל סבל - אבל ארנק-העור שלי יותר חשוב". איך לומר... מקומם טיפה. 2) ממתי "אורתודוכסים" נהייתה קללה?? (בוא נגיד שאתה עושה הכללה פיצפונת)

danna8

New member
גם הדברים שלך מלאים בשנאה

תתפלאי אבל אני צימחונית ודתיה,ומה שרציתי להגיד לך שיותר חשוב שתיישמי מוסר כלפי בני האדם ולא רק כלפי חיות.

אהמ אהמ אהמ,

הכללה פיצפונת, הייתי אומרת. קודמכל על כל האורתודוקסים ואז על כל הצמחוטבעונים. דברישון, יש את האורתודוקסים החרדים, שמה לעשות וחלק גדול מהם (שימו לב- נמנעתי מהכללות- צדקת אני) שמו להם לעיקרון לא להתערב בקהל כדי שלא יהיה סיכון להשפעה מהעולם החילוני. יש ביניהם גם הרבה שהם אנשים נהדרים ונפלאים ותחשבו על זה לרגע- אם פתאום יום אחד הייתם "מגלים את האור", לא הייתם רוצים לשתף בזה את כוווולם? לפעמים קשה להתאפק, והרבה פעמים יש אנשים טיפה מאותגרים-סבלנותית שקשה להם לראות שונים מהם. יש גם את הדתיים סרוגי הכיפה שחלקם הגדול לא מנסה להחזיר אף אחד בתשובה, אם כבר הם רק רוצים שלפחות תדעי קצת יותר על המסורת (ע"ע אנשי "צוהר" הנהדרים), וכבר אמר מישו חשוב (בנגוריון?) "רצינו לגדל דור של אפיקורסים ויצא דור של בורים". והוא לא מתכוון לדגים. אני לא מתחייבת על הניסוח המדוייק אבל זו רוח הדברים. עכשיו, אם כבר אנחנו בענייני השוואות, יש את הצמחוטבעונים שמאוד קשה להם לראות הודעה מהסוג שנכתבה- החיים שלהם סובבים סביב המנעות מסוג הדברים שכותבת ההודעה נופפה בהם בדרך די בוטה משום מה בעוד היא מתיימרת דווקא לאהוב בעלי חיים ולפעול למענם. זה קצת מקומם. אותם צמחוטים (נמאס לי מהמילה הארוכה) הם אנשים משובחים מן המעלה הראשונה שאני בטוחה שעל פי רוב נוהגים להסביר את דעותיהם בדרך חביבה ופשוט מרגישים שיש אנשים שעוד לא ראו את האור. אגב, אם הגעתם עד לכאן, ממש כלכבוד.

האפי לי

New member
רוזין, האם קראת את כל השרשור?

לא יודעת מי עוד תקף את מוכתמת, אבל היא החלה את דבריה בתור אחת שמסכימה איתנו אידיאולוגית ומשכנעת אנשים להצטמחן ופתאום בהמשך השרשור התחילה להשחיל את התירוצים הכי שחוקים נגד צמחונות. בעברית יפה מה שמוכתמת עשתה הוא להיות טרולית, אני (בניגוד לרוב חברי הפורום) בוחרת להיות כלבה אל טרולים. לטרולים לא מגיעה זמן במה בפורום, הם מזיי**ם את השכל, ולא מעניינות אותם התשובות. הם מתגרים באנשי הפורום בכוונה, ואלוהים יודע למה את כועסת, בואי ותקראי איך עונים לאנשים שאינם טרולים, גם אם השאלות שלהם יותר מעצבנות של מוכתמת

למעלה