לא ראיתי ששאלת..
תעשי ככה: 150 גרם פרג טחון 1.5 כוס חלב חם (לא רותח)-לשפוך על הפרג, לערבב ולהמשיך להוסיף את החומרים הבאים תוך כדי בחישה: 150 גרם אגוזים ("המלך" אם אפשר) קצוצים 1.5 כוס סוכר 2.5 כוס קמח תופח 1 כוס שמן (או 100 גרם שמן +100 גרם חמאה) 3-4 ביצים (לפי הגודל, אם קטנות 4 אם גדולות 3) בסוף, תערבבי ביד ותוסיפי גביע שמנת חמוצה, או מיכל שמנת מתוקה . תשמני ותיצקי לתבנית 26. תכניסי לתנור על '175 לחצי שעה עד 40 דקות, תיבדקי עם קיסם ותוציאי, תיזהרי לא לאפות אותה יותר מידי זמן שלא תתייבש. נ.ב. כשאת קונה פרג, תקני רק כזה שטוחנים לך במקום ואם את לא משתמשת בו וגם באגוזים באותו יום, תכניסי להקפאה.. המוכרת של הפרג נתנה לי טיפ..התחילה ככה..: המקפיא שומר הכל..תשימי את הפרג ואת האגוזים ואפשר גם פטרוזיליה קצוצה ורסק עגבניות שפתחת (במבטא תימני חחחחחח) וגם הפיצוחים (הפ' רפה)..בקיצור (בקיסור חחח) חוץ מהבעל והילדים אפשר להכניס הכל למקפיא