אתם מצליחים...

sumerfield

New member
דרך אגב...

שאף אחד לא יבקש.. נגמר ובלי כיבודים!
 
אתם מצליחים...

להריח ת'חמין??? מקווה שגם יהיה טעים... אין מתכון.. מאלתרת .. וכשיוצא מוצלח אין לי מושג איך לשחזר
 
איך אני אוהבת...

ת'ריח הזה שממלא את הבית בשבתות. מאלתורים בדרך כלל יוצאים מעדנים, והאלתור הבא יעלה על קודמו (או שלא... לא מבטיחה...) בתאבון, ושבת שלום
 
אוףףףףף, חולה על הריח הזה ../images/Emo13.gif

ספרי איך היה אחרי שתאכלו. מעניין אם האלתור שלך הצליח. אמא שלי תמיד אומרת שהאוכל יוצא תמיד טעים כשמי שמבשל אותו עושה את זה בכוונה מלאה לשמח את אלה שיאכלו ממנו. ואני בטוחה שכך הרגשת כשהכנת את החמין. שיהיה לכם בתיאבון
 
טעמתי ב 11:00.. אכלתי עוד קצת ב- 13

ולותאפקתי... ואכלתי גם בשלוש. יצא טעימעימעים...
 
שונאאאאאאאאאת חמין

ואת הריח של החמין ואת הבשר של החמין והשיעועית של החמין את החיטה של החמין ואת החומוס שבחמין ואת הכבדות אחרי אכילת חמין ואלה שמפליצים אחרי חמין
אמרתי כבר שאני שונאת חמין? שיהיה בתיאבון
 

sumerfield

New member
ולי../images/Emo212.gif

התמלא היום הבית בריח של עוגת פרג טרייה <בהשראת המתכון של קרוסלע משבוע שעבר>, הדבר הכי מדהים בעולם שהיה יכול לקרות...פרג בעל ניחוח ארומטי מובהק...חמים כזה.. מתפשט בכל הבית...אווווח לאט לאט מוגשמים לי חלומות...
 

תNי

New member
אז יאללה..

עוד חלום אחד ,אהבה קטנה...ואין <כמעט> מה לבקש יותר:)
 

sumerfield

New member
מהפה שלך...../images/Emo124.gif

לאוזן של אלוהים...
ואם כבר אהבה.. אז מהסוג שנשאר הרבה זמן... <לגבי הקטנה.. אין לי בעייה>
 
../images/Emo12.gif

זה ממש נוק אאוט.... מתה על עוגת פרג!
איפה מרילולי? טעמתי (עאלק טעמתי.. זללתי חחח) השבוע עוגת פרג עם שוקולד לבן ושוקולד מריר.... מ ד ה י מ ה!!! חייבת להשיג לך ת'מרשם.. }{
 
רציתי אז לעשות את העוגה אבל לא

הבנתי לגבי הבייצים ושאלתי רק אף אחד לא ענה וכולם עשו בסוף. לא מקציפים אותם??? פשוט מערבבים הכל יחד וזהו? מישהו יכול להביא שוב את המתכון בבקשה, אני יעשה מחר את העוגה גם ככה אני משועוממת נורא בבית, אז לפחות אפטם אותם באוכל
תרפיה קצת עבורי.
 

קרוסלע

New member
לא ראיתי ששאלת..

תעשי ככה: 150 גרם פרג טחון 1.5 כוס חלב חם (לא רותח)-לשפוך על הפרג, לערבב ולהמשיך להוסיף את החומרים הבאים תוך כדי בחישה: 150 גרם אגוזים ("המלך" אם אפשר) קצוצים 1.5 כוס סוכר 2.5 כוס קמח תופח 1 כוס שמן (או 100 גרם שמן +100 גרם חמאה) 3-4 ביצים (לפי הגודל, אם קטנות 4 אם גדולות 3) בסוף, תערבבי ביד ותוסיפי גביע שמנת חמוצה, או מיכל שמנת מתוקה . תשמני ותיצקי לתבנית 26. תכניסי לתנור על '175 לחצי שעה עד 40 דקות, תיבדקי עם קיסם ותוציאי, תיזהרי לא לאפות אותה יותר מידי זמן שלא תתייבש. נ.ב. כשאת קונה פרג, תקני רק כזה שטוחנים לך במקום ואם את לא משתמשת בו וגם באגוזים באותו יום, תכניסי להקפאה.. המוכרת של הפרג נתנה לי טיפ..התחילה ככה..: המקפיא שומר הכל..תשימי את הפרג ואת האגוזים ואפשר גם פטרוזיליה קצוצה ורסק עגבניות שפתחת (במבטא תימני חחחחחח) וגם הפיצוחים (הפ' רפה)..בקיצור (בקיסור חחח) חוץ מהבעל והילדים אפשר להכניס הכל למקפיא
 
למעלה