אתם מומחי טרולים...

MAX D

New member
../images/Emo163.gif

טרול היה מתחיל לרדת על כולם שהם לא מבינים על מה הם מדברים...

Skid McMarks™

New member
גם אני חשבתי ככה עד ש..

הוא אמר ש"בפרוספקט היה כתוב שהיא מגהצת את הכביש" אז האמנתי.

MAX D

New member
שירשור של בנאדם תמים ביותר

זה נשמע כמו הרכב הראשון שהוא קונה... פראיירים לא מתים- הם מתחלפים (זה עוזר לכלכלה להמשיך לתפקד
)

Skid McMarks™

New member
איכשהו תמיד קשה לי להאמין

שמישהו יכול להיות כל כך תמים, או כל כך מטומטם.

MAX D

New member
נכון-

אבל אחרי שמישהו הסכים ליקנות אופנוע מחבר בלי בדיקה, הוא הסכים לשלם במזומן ומחירון... ראיתי כבר הכול... (ד"א מדובר ב-DR350 שממש לא מטופח חיצונית)

Skid McMarks™

New member
זה כמו הבחור שקנה ממני את הקטנוע

הוא: "אוקיי, אז מה עושים עכשיו?" אני: "בדיקה" הוא: "צריך" אני: "אף פעם אל תקנה שומדבר בלי בדיקה" הוא: "טוב, אז איפה את רוצה שנעשה את הבדיקה" אחרי זה הוא הציע לשלם מעל מחירון, בקיצור - שמח.

YLEE

New member
../images/Emo124.gif מנצל"ש - מישהו מרים כפפה ?

אז הבעיה שאני לא סומך על אף סוכנות. (יש לי סיבות - רק למי שמוכן להקשיב). מישהו יכל להמליץ / לעזור ? ביחוד את סקיד! זו שצוחקת על "תמימים". זה לא כל כך פשוט לקנות משהו בשוק הישראלי.

YLEE

New member
ולא אמרתי שאת כן תמימה |פיוס|

סתם רציתי "לשחרר קיטור" ...דוגמא קטנה לתיסכול : בנדם מפרסם אופנוע באינטרנט - שמח וטוב לב אני מרים אליו טלפון ומגלה כי האופנוע עומד בסוכנות... כבר ברגע הראשון שהגעתי לסוכנות - הסוכן שואל "מאיפו באת?" - "מהאינטרנט" - "אז רק שתדע שאם אני שם עליו יד "(האופנוע היה חבוי מאחור - ביקשתי שיוציא אותו) "אתה משלם דמי תיווך" ... נו? אבל באתי דרך המוכר! למה? אני אשמח לדבר על זה במסרים

YLEE

New member
ובנוסף לכל הצרות

500 ש"ח דמי תיווך ועוד 500 ש"ח לבדיקה. (אחריות רציתי!)

MAX D

New member
מאיזה איזור אתה?

אולי אני אוכל לעזור. אני אוהב את הקטעים האלה

YLEE

New member
ת"א. אבל תודה!

דרך אגב סטפן הוא בחור נורא נחמד (1/1) אבל לבדיקה שלו הוא לא מוכן לקחת אחריות.(ויש לו סיבה). ועד כאן האאוטינג הפראי שעשיתי לעצמי היום.

כמה הם לוקחים לבדיקה שם ?

כי לפי הבנתי יוני לא הכי זול בעולם . מה שכן בן אדם נחמד :) ויסודי ,אחרי שיחה עם כמה וכמה אנשים וגם משיחה קצרה שלי איתו . אפרופו יוני אם אתה רואה את זה כנראה שנתראה שוב בקרוב :)

YLEE

New member
בואו נתמקד - בסדר?

לא רק כמה הוא לוקח אלא האם הוא נותן אחריות - ומה זה אומר בעצם?

tombraider

New member
תני לי לחשוב על זה רגע....

ממממממממ.... לא מטומטם, טיפש ברמות ההיסטריות יותר מתאים... לא מאמינה שיהיה גם טרול וגם אהבל... יש גבול לכל תעלול...

למעלה