אתם לא יודעים מה קרה לי

bLlOaVcEk

New member
אתם לא יודעים מה קרה לי../images/Emo7.gif

נבחרתי לצאת למשלחת לגרמניה כדי לדבר עם נוער גרמני על העבר המשותף שלנו, על הקשר בין ישראל לגרמניה וכו'. ובגלל חיבתי לגרמניה (אל תשאלו...), אין דבר בשלב הזה של החיים שלי שאני רוצה יותר מלצאת למשלחת הזו
. אבל... יש לנו ממשלה מטומטמת שכל אחד בה דואג לתחת השמן שלו והם עושים קיצוצים כדי להעלות את המשכורת השמנה והמנופחת שלהם
. מה הקשר
אף פעם לא טסתי לחו"ל ואין לי דרכון. מה הבעיה
שמשרד הפנים שובת! ואיתו שובתת גם השמחה שלי! היום הלכתי עם אבא שלי יחד עם מכתב מיוחד מהבצפר שלי בגלל שזו בקשה חריגה וזה מטעם משרד החינוך, אבל אתם יודעים מה אמרו לי
שבדיוק היום החריפו את העיצומים ואפילו בבקשות חריגות לא מטפלים
זה פשע לעשות לי דבר כזה
אוףףף.... זה מרתיח אותי!!! לא רק שאנשים נפגעים מבחינה כלכלית בגלל הסתימות והאטימות של הממשלה המחורבנת שלנו, הם גם נפגעים בכל תחומי החיים בגלל השביתות הרקובות האלו!!

crazy4tc

New member
טוב אלינור... גילית את עצמך...

הם כבר יודעים שאני נוסעת במשלחת לגרמניה
טוב, הסבר: אלינור היא חברה שלי מהשכבה, נתתי לה לפני כמה זמן את הכתובת לפורום (מה לעשות שאני גאה בו...
) וכשהיא הצטרפה לפורום בהתחלה גם לי לא היה מושג מי זאת... (כן, כן ההודעת ברוכה הבאה שלי היתה תמימה לחלוטין...
) בכל מקרה כשהיא התחילה לדבר על סרגיי הבנתי שמשהו לא בסדר... במיוחד בגלל ש... הוא המורה שלי לתקשורת!!!
ועכשיו אני יודעת למה אלינור תמיד צוחקת בזמן שיעורי תקשורת
בכל מקרה חשבתי שאלינור, בהודעות ה... אמממ... מיוחדות (
) שלה תעשה קצת שמח בפורום ותוסיף חלק נכבד לשריטה שלו...
ואי אפשר להגיד שזה לא קרה...
אניוואי, עכשיו אתם יודעים שאין כזה סרט "האפרוחים של בתיה"
ואלינור בקשר לדרכון- אולי מחר יהיה יותר טוב? או אפילו עוד שבוע... המצב ישתפר בסוף ואת תקבלי את הדרכון שלך אל תדאגי!!!! הרי בלעדייך המשלחת לא יוצאת!!!! ומקסימום- יש לי מקום פנוי במזודה
אבל את השולחן תשאירי בבית טוב??
אל תדאגי יהיה טוב...

bLlOaVcEk

New member
restart

טוב... בואו נתחיל עם זה שקוראים לי אלינור. הקטע עם בר היה כדי לתבלן את הפורום בהומור קצת יוצא דופן, שבעיקר לאה ואני ואני מניחה שגם דרור הבנו. כמו שהבנתם אני לומדת עם לאה בשכבה ושתינו נטוס
לדויטשלנד (=גרמניה) בחודש פברואר אי"ה. בקשר לדרכון, היום בבוקר הלכתי למשרד הפנים ואחרי שמילאתי טפסים ושילמתי אמרו לי שאני אקבל את הדרכון בדואר תוך שבוע (הלוואי
...) בכל מקרה, אני לא יודעת מי הם דה קולינג
, רק מלאה שמעתי על הלהקה הזו. בלי להתלהב (כן בטח), אבל אני בעצמי מנהלת פורום
... פורום של קבוצת כדורגל |משום מה האייקון של הכדורגל לא פועל| גרמנית... כן
כן
, הפעם אני לא עובדת עליכם
. בקשר לשמות שהבאתי כאן: סרגי הוא, כמו שלאה אמרה, המורה שלנו לתקשורת. וכך גם נורית (הקטע עם הלסביות די נכון, בכל אופן לא הוכח ההפך...) מרליסט זה הכינוי באתר המשלחת של מרה, המארגת והמלווה של המשלחת שלנו, שעדיין אין לי מושג מה המוצא שלה... בקשר לנטיות שלי... אני לא ממש חולה על שולחנות ולמרות שאני עומדת לשבור את ליבך דרור, אף פעם לא חשקתי בך... (משום מה אני מרגישה כמו באיזו טלנובלה...) זה הכול בעיקרון... אני מקווה שהבהרתי את העניין
.

למעלה