אתם יכולים להמליץ לי

Locke

New member
אתם יכולים להמליץ לי

על המצרכים הדרושים לזוג שהולך לחוף הים בלילה

babe10

New member
טוב...

אני מניחה שהכוונה לערב רומנטי שאולי יוביל לריגושים. אז: הכי חשוב - משהו לשבת עליו. שמיכה, רצוי דקה (שלא תשארו עם חול באוטו לשנה..) הכי טוב לונגי ענק. אפשר אפילו שניים - אחד להתכסות אח"כ כשנרדמים. תאורה קלה. תלוי בעצם לאן הולכים. אם החוף ממש מבודד וחשוך - אפשר להביא נרות בצנצנת. יש כאלה עם מכסה שבוערים 30 שעות. אם החוף לא מבודד ונמצא באזור של מסעדות מרוחקות או בתי מלון - תהיה לכם תאורה מספקת. יין. חובה. כוסות ולא לשכוח פותחן. זה יכול מאוד לבאס כשהכל כבר מוכן ואין איך לפתוח את הבקבוק... מוסיקה. חשוב מאוד. אני אוהבת דברים שקטים. בלדות רוק או מוסיקה אתנית הולכים נפלא בחוף. גם כמה שירי R&B או Soul יכולים לשמש אוירה נפלאה. אוכל קל. פרוסות אבטיח, מלון, פירות קרים בכלל, סושי או קצת גבינות. תלוי עד כמה אתה רוצה להשקיע. אל תביא רק יותר מדי - כי מה לעשות - אחרי ארוחה טובה הסקס אף פעם לא משהו. הכי חשוב - אל תשכח: קונדומים (אם יש צורך..) אוירה טובה, אה, ואת הבחורה.
תהנו.

וגם

נייר טואלט או טישיו.......... ובכלל בענין התאורה-אם מדובר להגשים את התכנית המופלאה הזו היום או מחר- יש ירח מלא עכשיו וכדאי מאוד לנצל אותו...... (אני רצה לארגן תיק ליציאה עם הדוד היום.....ביי)

Twinsen

New member
חשוב חשוב חשוב

אל תשכח שזו תקופה של חופש צפו להרבה ברדקיסטים באזור ואם אפשר נרגילה...

אחחחחחחחחח

איזה יופי של ים יש לנו בארץ... כמובן חוץ מהפושטקים כיתה ח´ שתמיד מחליטים לעשות שחיה בעירום ותמיד מול איפה שאני יושב... אבל זה כבר הנאחס שלי בחיים (ראו הודעה "בקשר להברזה מאתמול")

דודי, תפסיק להיות כזה שלילי

תחייך לחיים והם יחייכו אלייך!
נוAה עכשיו רוצה לראות חיוך עם שיניים!!!

את יודעת מה נוAה...?

את צודקת... קבלי את זה ~~>
עכשיו נראה מה יקרה... ד"א... בוקר טוב ושבת שלום לכולם... נתראה בים (?)

למעלה