אתם יודעים... שמחקרים מוכיחים שהבנות יותר חכמות מהבנים! So Think About That!
G ga1it1 New member 20/10/04 #1 אתם יודעים... שמחקרים מוכיחים שהבנות יותר חכמות מהבנים! So Think About That!
N N1ce guy New member 20/10/04 #2 המפ רק בגלל שהן שוכבות עם אלה שעושים את המחקר... מחקרים הראו שגם לבנים יש מחזור (אני רציני לגמרי) אז זה מראה שכל אחד יכול לעשות מחקר ולהוכיח מה שבא לו...
המפ רק בגלל שהן שוכבות עם אלה שעושים את המחקר... מחקרים הראו שגם לבנים יש מחזור (אני רציני לגמרי) אז זה מראה שכל אחד יכול לעשות מחקר ולהוכיח מה שבא לו...
S sevelin3 New member 20/10/04 #3 את יודעת... שאת המחקרים האלה עורכת אישה. הנתונים היחידים שיש לאישה הזו, זה כמות המלפפונים במקרר. so think about that. אגב, אנחנו עדיין מחכים לפעמיים קולה.
את יודעת... שאת המחקרים האלה עורכת אישה. הנתונים היחידים שיש לאישה הזו, זה כמות המלפפונים במקרר. so think about that. אגב, אנחנו עדיין מחכים לפעמיים קולה.
G ga1it1 New member 20/10/04 #4 למה אתם חייבים להרוס?! חזירים שובניסטים! לא יכולים להתמודד עם העובדה שאישה יותר חכמה מכם?!
G ga1it1 New member 20/10/04 #6 אני חולה יש לי חום ואני מרגישה רע אוי אני רואה כוכבים!! אולי בגלל החום?!
ב בוא חאביבי נשתגע New member 20/10/04 #9 אתה לא יודע איך לעשות את זה! זכויות יוצרים בנאדם ועשיו לענייננו סיתמי, אישה, מקומך במטבח.