אתם יודעים מה....

ssyוM

New member
אתם יודעים מה....

אני אוהבת חגים
( במיוחד בזמן האחרון
) שיהיה חג שמח לכולם
תהנו , תעשו חיים .... מיסי שטוענת שלא צריך לחכות לחג כדי למצוא סיבה למסיבה

ofir912

New member
חג שמח!!!

חג שמח גם לך מיסי ולכל משתתפי הפורום!!! נא לאכול הרבה עוגות גבינה- זו מצווה וגם טעים!

ssyוM

New member
ומשמין ../images/Emo3.gif

אבל זו מצווה אז מי אני שאומר לא

דגנית

New member
חג שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo185.gif../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif../images/Emo173.gif

123נעמי

New member
../images/Emo39.gifחג שמח לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

jocie1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo174.gif../images/Emo71.gif../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif

חג שמח אביבי לכולם

מממאיה35

New member
../images/Emo172.gifחג שמח ../images/Emo172.gif

סופש ארוך לפאזלים
לשמחתי, חזרתי אל הפאזל שלי
... מאוד מאוד קשה! תמונות מאוד קטנות, אי אפשר להרכיב ע"ס התמונה אלא רק על בסיס מיון טוב ולפי הצורות והכוון שלהן בפאזל ואז - לנסות אחד אחד... מזכיר את פו הדב ברמת הקושי שלו (את הסנופי עשיתי במהירות, אפשר היה לראות את התמונות שמרכיבות אותו). שעתיים עבודה (בלי המסגרת, אותה הרכבתי ממש מזמן)

מממאיה35

New member
ועוד שעתיים עבודה ../images/Emo4.gif

אבל בדרך גם מיון של השחורים... ובדרך גם שרית שפכה קפה על הפאזל! היא רצתה לקפוץ לאדן החלון, נתנה זינוק והעיפה קצת את הקרטו ועליו קפה.. אז מהר מהר ספגתי ניקיתי ועד מחר זה יעבור
עוד שעתיים עבודה
<אבל מענין, אני נהנת..>

evilihi

New member
../images/Emo6.gif

הכנתי קודם עוגת גבינה (עם שוקולד!) והגינגי שלי ניתר לי שלוש פעמים על הדלפק ובנס לא נחת בתוך העוגה! לחשוב שאחרי פעמיים שהעפתי אותו הוא יקלוט את הרמז...אבל לא..

evilihi

New member
אז אני רואה שמצבי טוב עם הפוטומוזיאק

לא נגעתי בו מינואר...ואחרי שעתיים עבודה הייתי באותו מצב כמוך... אין לי אפילו כוח לצלם

jocie1

New member
אז איך מבלים בחג......./images/Emo35.gif

לפני שמתחילים "לתקן" פאזלים שהתפרקו....מגדל בבל 1500 שהתחלתי להרכיב פעם שניה.....פאזל אפריקאי the big five malelane מסדרים את הבית ודואגים לריסוס....

עושה את הפאזל החדש

מנסה בכל אופן..הוא קשה בטירוף!!!! סידרתי לפי צבעים והוא עדיין מסובך!! אלוהים ישמור! הוא יפה אבל גם לי יש גבולות לקושי
ויש מצב שזה ייקח יותר מחודש...

האדרים

New member
ממש לא נעלמנו, רק ש...

החורף נגמר והבצורת חזרה
חוצמזה עסוקים מעל הראש בכל מיני עניינים... את מוזמנת ליצור קשר
אנחנו.

למעלה