אתם חייבים לשמוע משהו...

Samael

New member
אתם חייבים לשמוע משהו...

לפני שבוע ככה היה לנו שיעור חינוך בכיתה והמחנכת שאלה אותנו מה אנחנו שומעים?(כן אני יודע שזה נשמע אינפנטילי ,אבל תמשיכו לקרוא תאמינו לי ששווה לקרוא) ואני ועוד אחת מהכיתה שלי ככה ענינו לה את מה שהיינו צריכים לענות ובסוף השיעור ככה היא עושה לי אתה יודע מעניין אותי לשמוע Heavy Metal זה משהו שעוד לא שמעתי. טוב עובר שבוע היא באה אליי ואומרת ת'יודע שמעתי אתמול בערוץ 88 ת'מוזיקה הזאת ואהבתי.אני אישית לא מכיר ת'ערוץ.היא עושה לי תביא לי בהזדמנות דיסקים אני רוצה לשמוע עוד. אני אומר זה אחד הדברים הכי מוזרים ששמעתי בחיים שלי רק חסר לי שהיא עוד תבוא להופעות ותעשה פדיחות.

Upon The Ashes

New member
כן, גם אצלנו יש...

והמחנך שלנו כלי לגמרי... מתופף, ושומע רוק גם... חח... היום הוא קצת צחק עלי גם

LivinGDeaD

New member
LOL

מזכיר לי את המורות מכיתה ט' שכול הזמן אמרו לי שיש להן את כווול הדיסקים של מטאליקה. ומקסימום אם היא באה להופעות שלא תביא את אמא שלה שתעשה לי בושות

Hamall

New member
שייטן

המורה לתנ"ך שלי הייתה שומעת מטאליקה, פנטרה ואיירון מיידן...כלת עולם. פעם היא הסבירה לי מה ההבדל בין בלאקרים לשטניסטים.

Andra

New member
מה ?? אין מצב !

כאילו שהיא יודעת מה ההבדל, הזונה הזאת.

משעשע משהו ../images/Emo13.gif

אנחנו השמענו למורה למוזיקה ביסודי סונטה ארקטיקה. היא דווקא די אהבה את זה. ומורה אחר שלי ביסודי היה שומע סטרטווריוס וגאנז אנד רוזס. אבל הכי מוזר זה שראיתי בחדר מורים שקית של "תומר"...

למעלה