אתם חושבים שאם החתונה ביום ה'

אתם חושבים שאם החתונה ביום ה'

יותר אנשים מגיעים בגלל שלמחרת אין עבודה? מה דעתכם? באמצע השבוע מגיעים פחות? או יותר? או אותו הדבר?

sweetest

New member
היה דיון ארוך בנושא

לא היה הבדל בין הימים בשבוע, מי שחשוב לו וחברים קרובים בסופו של דבר נשארים ולא משנה באיזה יום בשבוע.

masmer76

New member
אנחנו בחרנו ביום חמישי...

...בעיקר בגלל הסיבה הזאת. היינו כבר בחתונות של אמצע השבוע, וזה היה ממש מבאס לעזוב מוקדם כי עוד כמה שעות צריך להיות בעבודה, או אם צריך לקחת יום חופש בגלל חתונה... ככה אנשים באים יום משוחררים, ואין להם בעיה להתפרק ולהשתולל... גם יום שישי בצהריים זה קונספט מגניב, וככה באמת אין לאף אחד שום סיבה לברוח מוקדם. מתחילים בשעה 14, חופה נניח ב 15, ואז אוכל וריקודים בכיף עד בשקיעה, ואולי עד הערב אפילו...זה באמת מיוחד...
ממליץ!

mini c

New member
אנחנו מתחתנים ביום ה'

וממש התעקשנו על היום הזה, אבל לא בגלל שיותר אנשים יבואו לחתונה, אלא בגלל שיותר אנשים ישארו עד מאוחר כי למחרת אין עבודה. אני לא חושבת שכמות האנשים תהיה שונה בגלל זה, באמצע השבוע אנשים יכולים לבוא ופשוט ללכת יותר מוקדם.

פטי בר

New member
אני מסכימה

גם אנחנו התעקשנו על יום חמישי כי יש לנו הרבה מוזמנים מאזור המרכז וגם בגלל שרצינו שכולם ישארו עד מאוחר כי למחרת אין עבודה .

אני לא מסכים

החברים שלכם, ומי שאתם חשובים לו ישאר וירקוד גם אם יש עבודה מחר, וגם אם זה אומר לבלות יום בעייפות ומי שלא - ילך מוקדם גם אם מדובר ביום חמישי (כי הרי יום שישי זה יום קצר, וצריך לעשות קניות וללכת לבנק ועוד שלל תירוצים) אנחנו גם התלבטנו בנושא, והחלטנו שלעשות את החתונה בחמישי לא מצדיק את ההפרש בסכומים שצריך לשלם....

פלוקליק

New member
גם אני לא מסכימה

חברים ומשפחה יישארו בכל מקרה - לא משנה באיזה יום זה. מבוגרים ואנשים רחוקים יותר יילכו מוקדם - גם לא משנה באיזה יום זה. אני מכירה חתונות של שני, שלישי ורביעי שהסתיימו באמצע הלילה וההפך. לגבי יום חמישי - יש יותר פקקים, חתונות מתחילות מאוחר יותר ולאו דווקא מסתיימות מאוחר יותר.

o f r i k

New member
הפרשים

אצלנו ההפרש היה קרוב ל- 13000 ש"ח רק במחירי המנות.... חשבנו שכל-כך הרבה כסף ישמח אותנו בירח דבש בתאילנד (ד.א למישהו יש רעיון חלופי לירח דבש, כל כך עצוב מה שקורא שם עכשיו).

muga

New member
למה חלופי??

אתם מתחתנים ביוני, לא?? זה עוד המווון זמן. עד אז יהיה בסדר בתאילנד. מה גם שלא כל האיים נפגעו - קו-סמוי, קופנגן...הם בסדר גמור (אפילו חוגגים בהם את הפול-מון עכשיו..).

o f r i k

New member
לא יודעת מה לומר????

הכל ייתכן, אבל מצב הרוח מבעס משהו.... אני כרגע מאוד עצובה ממה שקורה שם, במיוחד באיי אנדמן, הייתי שם לפני שנתיים במהלך הטיול הגדול בהודו, חברה שאלה אותי אם אני לא מעדיפה לבוא איתה לתאילנד, ואמרתי לה שתמיד אמצא חודש בחיים לתאילנד, אבל לא לאיי אנדמן, שהקסם שם הוא בבתוליות ובחוסר התיירות. משום מה בחדשות בישראל - לא דיברו על כך כל הלילה, אבל יש שם כ-150 ישראלים ואני מקווה ששלומם טוב.

אל תזדרזי לבטל...

זה באמת עצוב מה שקורה שם, אבל עוד חצי שנה כבר לא יהיה זכר לאסון...בקצב שאנחנו חיים בו, עוד חודש זה יהיה זיכרון רחוק לאנשים בארץ, ועד יוני כבר רוב המקומות שם יעברו שיפוץ ושיחזור... ואיי אנדמן זה באמת קשה, בייחוד בגלל שאין שום תקשורת לשם. אני מקווה שהם לא נפגעו יותר מידי - גם בשביל האנשים שם, וגם בגלל שזה נמצא מאוד גבוהה ברשימת המקומות שאני רוצה לבקר בהם

o f r i k

New member
אנדמן - מדהים שם

או בעצם, היה מדהים שם. שמורות הטבע המדהימות בעולם לצלילה נמצאות שם (אני לא יודעת אם השוניות שרדו את רעידת האדמה), אי הנחשים המיוחד, השקט השלווה. הפשטות והחברותיות, של המקומיים - האוכל המדהים והמיוחד (דג בעלי בננה בתוך תנור פחמים). אני שמחה שהייתי שם!!!

muga

New member
העצב ברור. זו טרגדיה נוראית.

אבל, עם זאת, מקומות מתאוששים. אנשים חוזרים למסלול חייהם הרגיל. באיי אנדמן עוד לא הייתי (למרות שזה חלום שאני מקווה שיתגשם יום אחד), אבל גם שם אני בטוחה שיצליחו לשקם את המקום. בקיצור, אני לא חושבת שצריך כל כך מהר לבטל ולוותר. יש עוד הרבה זמן. המצב רק ישתפר.

mini c

New member
אצלנו לא היה הפרש במחיר....

ומניסיון שלי, שהייתי באחת החתונות הכי טובות בחיי בקיץ האחרון, והחתונה הייתה ביום רביעי, ובשעה 12:30 נאלצנו ללכת כי הייתה לנו נסיעה של שעה עד הבית ולמחרת היינו צריכים לעבוד. כמובן שהיו גם כאלה שנשארו עד תום החתונה ב 1:30, אבל שוב, לא כולם. שבועיים אחר כך היינו בחתונה ביום חמישי, שבה בשעה 1:30 ה DJ כיבה את המוזיקה (כי זה המקסימום של המקום) והרחבה הייתה מפוצצת אנשים!!! כמובן שזה גם תלוי באנשים, ומן הסתם אלה היו אנשים שונים, אבל אני הייתי מעדיפה שהחברים שלי יתחתנו ביום חמישי, גם כדי שאני אוכל להישאר עד מאוחר, וגם כדי שאני לא יצטרך לקום למחרת מוקדם לעבודה ולהתבאס מזה... אבל זו רק אני...

mully1

New member
זה תלוי בקהל

תשמעי אומרים שבחמישי החתונות יותר ארוכות, מניסיון ככה אחורתי התחתנה ביום חמישי והחתונה הייתה עד 3:30 באותה שנה גם התחתן אח של החבר שלי ביום ראשון והחתונה היתה עד 3:00 המסקנה היא שזה תלוי במספר גורמים לדעתי: מרחק- עד כמה המקו רחוק לאורחים מהבית. החברה שלכם - מה הם עוסקים ואם הם אנשי מסיבות. הD.J - יודע את העבודה ומלהיב את הקהל. אנחנו פחדנים ולכן הלכנו על חמישי לא רצינו להשאיר שום דבר לספק אבל אומרים שחתונות חמישי מתחילות יותר מאוחר ולכן נגמרות קצת יותר מאוחר, במקרה שלנו רוב החברה עובדים קשה ומעדיפים את יום חמישי כדי להתפרק

Mורני

New member
לא נראה לי ...

אני מתחתנת יום רביעי וזה מהסיבה שיום למחרת החתונה אני לא אהיה לחוצה להספיק להחזיר את השמלה להפקיד כסף בלה בלה בלה לדעתי אין השפעה ליום , מי שרוצה לבא לחתונה ולשמוח איתי יבוא בכל יום

mini c

New member
גם את זה לקחתי בחשבון...

לכל יום יש את היתרונות שלו והחסרונות שלו...

למעלה