אתם בטח לא תאמינו אבל לבן גביר יש עבורכם חדשות טובות.
לכל הממורמרים שמתלוננים שהמחבלים יוצאים רזים: ״תשתו מים קרים - נגמרה הקייטנה״מוזמנים להירשם לערוץ https://youtube.com/@otzma100
youtube.com
חחחחחחח
אין מרמלדות, אין בשר כבש, אין שווארמות.

עכשיו אני מתחיל להבין למה השמאלנים אינם אוהבים את בן גביר.
זאת לא גאווה, זאת בושה.
ואני אפילו לא מדבר על ההפרה של החוק הישראלי והבינלאומי למרות שגם זה אישיו, אבל לא חשוב.
אני מדבר על זה שזה מה שנקרא בעיניכם "וואו" וזה מה שנקרא בעיניכם "גבר-גבר".
זה הבן-גביר שלכם?
זה הגיבור שלכם הגדול והחזק?
קטונת מלהבין שאפילו בלי קשר להפרה הבוטה של החוק המקומי והבינלאומי, אין מה להתגאות. הפוך. זה סימן לקטנותו.
כי מה, לא הבנת?
זאת כל יכולתו.
כל כמה שבן-גביר כביכול עושה הצגות של הגבר הגדול והחזק, וכל כמה שהוא כביכול עושה פוזה של אבו-עלי, בסוף, הנה הבן-גביר האמיתי.
זאת כל יכולתו האמיתית.
הוא כל-כך אפס שכל יכולתו היא התעללות בעצורים, שלא לדבר על הפשע שבשיא כל הזמנים במהלך כהונתו, ועל השביעי באוקטובר שקרה תחת אחריותו.
אני נזכר עכשיו שהיה לו פעם גם איזשהו ויכוח עם איזשהו ערבי באיזשהו חניון.
שלח את ידו אל האקדח שלו.
כמה אפס אתה צריך להיות כדי להתווכח עם מישהו ולשלוח יד אל האקדח בלי סיבה?
ואם היית מתווכח עם יהודי ולא ערבי, לא היית שולח יד אל האקדח?
באותה תקרית ובגלל ההתלהמות של בן-גביר, ברגע שהערבי עשה משהו אפילו הכי מינימאלי (למען הסרת ספק, אחרי שבן-גביר הקצין את הסיטואציה שלא לצורך ושלף עליו אקדח), פתאום ובאותה השנייה יצא הבן-גביר האמיתי.
התקפל, בכה, אמר "איה, הוא הכאיב לי, איה, הוא עשה לי".
אפילו היה מערכון שצחקו עליו על זה ב"ארץ נהדרת".
איכס.
אז שוב, זה "אבו-עלי" וזה "גבר-גבר" בעיני הימין המזרחי?
לא בקטע שחצני, אבל אני, שאני רוסי לדוגמה, אני בשברירי שניות של הסתכלות על בן-אדם יודע מי חלש, מי חזק, ומי חלש שעושה עצמו חזק, ובשנייה שהוא ייתקל באופוזיציה אמיתית, באותה שנייה תצא לו השרמוטה, תצא לו הכוסית, וזה בדיוק אבל בדיוק בן-גביר.
כמו מה שלמרות כל הפוזה שלו, בסוף אנחנו רואים בשנייה הראשונה שהוא נתקל באופוזיציה אמיתית שהוא מתקפל ובוכה, כמו מה שאנחנו רואים שכל יכולתו התעללות לא חוקית במזונם של עצורים שלא יכולים להגיב לו, כמו מה שאנחנו רואים שהוא נכשל בטיפול בפשיעה, נכשל במניעת השביעי באוקטובר.
אבל ת'כלס, בסוף, למה ציפינו?
גבר טיפש, שמן, ממושקף, לא עשה צבא, טרוריסט, עבריין.
באמת למה ציפינו?
באמת למה ציפינו?
אוי ואבוי לימין המזרחי שזה הגיבור שלו הגדול.
רק לא מובן לי איך נפלתם בפח של כל ההצגות והפוזות שלו שזה גבר-גבר, ושזה אבו-עלי.
טוב, תקשיב, לא חלילה בקטע גזעני או פוגעני, אבל במאה ה-19, כל היבשת של השמאל האשכנזי כבשה את כל היבשת של הימין המזרחי.
לא חלילה בקטע גזעני, או פוגעני או מעליב, אני באמת פשוט מנסה להבין את זה, אבל אולי העניין הוא שאתם עצמכם אולי לא כזה וואו, אז אולי לא צריך כזה הרבה בשביל להרשים אתכם.