אשמח
אולי שאלת
אבל חייבת תשובה

  • פותח הנושא satr
  • פורסם בתאריך

satr

New member
אשמח ../images/Emo53.gif אולי שאלת../images/Emo163.gifאבל חייבת תשובה

האם כל פשטידה ניתן להכין ללא הבצק ? וההסבר - אני מעוניינת להכין את הפשטידה של יד מורדכי ( אחרי כל כך הרבה המלצות הגיע הזמן לא) אבל אף אחד אצלי לא אוהב פשטידות עם בצק :- האם ניתן להכין אותה ללא התחתית???? ואם כבר אז אשמח לעוד המלצות על פשטידות ללא בצק תודה מראש ורד
 

pirge

New member
תיכנסי לשם המשתמש שלי בחיפוש הישן

במילה פשטידת......מאפה....... בנושא. כמעט הכל בלי בצק והנה פשטידת בצל שהכנתי השבוע: מאפה בצל וגבינות 07 מקור:פירגה 800 גרם בצל פרוס במג'ימיקס בפורס ירקות לפרוסות דקיקות 4\1 כוס שמן קנולה 2\1 כוס קמח תופח 4 ביצים שלמות 200 גרם גבינה "פטינה" מגוררת 200 גרם גבינה קשקבל או "פרומעז" ----- אפשר להכין עם גבינות רזות: טוב-טעם—קוטג'—לבנה רכה----צהובה מגוררת 9%----מלוחה 5% . אגוז מוסקט (קורט) מלח פלפל שחור בנדיבות כי הבצל מתקתק את הבצל מטגנים בשמן כ-5 דקות –בבחישה--- רק עד שיהיה שקוף ומעבירים לקערה עם יתר המרכיבים מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת שפיזרתי עליה פירורי לחם תבנית בגודל 24 עגולה מפזרים מעל לפשטידה פירורי לחם ומעל פפריקה ופרוסות בצל לקישוט אופים כ-שעה בחום 175. תהנו אפשר להוסיף תפוח אדמה מעוך ל"פירה".
 
למעלה