אשמח לשמוע מה אתם חושבים

ortali20

New member
אשמח לשמוע מה אתם חושבים

יש לי חבר שאני איתו חודשיים, טוב לי איתו הוא בן אדם טוב לפחות ככה התרשמתי ממנו, אבל עכשיו גיליתי את פרצופו האמיתי.. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי וטוב לו איתי ושאני בחורה מיוחדת, עדיין לא שכבתי איתו כי לא הרגשתי לנכון לשכב איתו עכשיו וזה מאוד הפריע לו, הוא אמר לי אם לא תשכבי איתי עכשיו את לא תשכבי איתי בטח אפילו עוד חודש ככה הוא היה חושב.. הייתי בשוק שבחור שאומר שהוא "אוהב" ככה מדבר. הכרנו באתר הכרויות ועכשיו אני נכנסתי בכרטיס אחר ופניתי אליו ואני ממש הייתי בשוק שהוא ענה ואפילו אמר שהוא ישמח להכיר.. אני לא מבינה למה הוא עושה את זה בגלל שלא שכבתי איתו הוא ככה מתנהג ואפילו עוד מתקשר אליי ומדבר איתי כאילו איזה חוצפה יש לו! הוא בן 33 ממש התנהגות של ילד קטן שסתם אומר שהוא אוהב. מה אתם אומרים? לסיים את זה? להגיד לו על ההכרויות?

חד משמעית לסיים

דיבורים כמו חול - ואין מה לאכול... ואל תשכבי איתו, הוא נשמע ממש אפס! אפילו אל תטרחי לתת לו הסברים, פשוט תסיימי את זה ותגידי שזה פשוט אל היה מתאים...

februarygirl

New member
לסיים בראש ובראשונה בגלל אמון !

ברגע שאת צריכה להעמיד במבחן מישהו שנמצא איתך את לא מאמינה בו... זה שהוא נכשל במבחן זה פרט חשוב לא פחות... אבל זה שמלכתחילה היית צריכה ליצור משתמש אחר ולפנות אליו... אין ביניכם אמון... תסיימי את הקשר...

yamkachol

New member
יתכן והיה בוגד בך, גם אם היית שוכבת איתו.

הוא לא יעשה לך טוב בנשמה.

קריסטה

New member
דביל שמחפש רק סקס

ולא בוחל באמצעים בשביל להשיג אותו. תזרקי אותו לכל הרוחות.

כן

הוא מתנהג אליך לא יפה. אם גלית שבגד בך, אין סיבה שתשמרי אתו קשר. בנוסף אסור לו להעיק עליך שתשכבי אתו, אבל את זה אולי תוכלו לפתור ביניכם. באמת כדאי שתעזבי אותו, הוא כנראה לא באמת אוהב אותך.

adjustable

New member
לדעתי

זה בכלל אחרת.. מי שנכנס(ובמיוחד בגיל כזה) למערכת יחסים לא מחפש להיות ידיד טוב שלך וזהו. הוא איתך כבר חודשיים, ועדיין לא היה סקס, זה רק אומר שכנראה לא הולך להיות סקס בקרוב. לדעתי ולדעת הרבה אנשים קשר הוא אמנם לא רק סקס ,אבל סקס זה משהו בלתי נפרד(במיוחד שאתה בן 33 ומחפש להתקדם בחיים). הוא אולי הבין שאיתך הקשר לא הולך להתפתח לכיוון רציני ולכן קפץ על ההצעה מהאתר הכרויות. אם הוא היה מגיע רק בשביל סקס הוא לא היה מחכה חודשיים, תאמיני לי שאחרי שבועיים - חודש של לחץ הוא היה עוזב(אנשים כאלה יודעים בדיוק על מי הם נופלים בזמן קצר). ולכן אני בשונה מכל שאר התגובות חושב שהוא לא כזה פושע. את זו שצריכה להחליט - את רוצה קשר רציני עד הסוף? או שאת רוצה לשחק משחקים של בטוחה\לא בטוחה על חשבונו?

קריסטה

New member
אם היא לא רצתה לשכב איתו

אז היא לא הייתה צריכה לשכב איתו. כזה פשוט. היא לא צריכה ללכת נגד הרגשות והתחושות שלה ולשכב עם מישהו כנגד רצונה רק בשביל להשאיר אותו איתה.

lllMangalll

New member
זה ברור

אבל גם אני בספק אם קשר של חודשים בגיל כזה ובלי סקס (ובלי לראות סקס באופק) הוא משהו שהיייתי נשארת בו. סקס זה בסך הכל תוצר טבעי של אינטימיות וקרבה ואם זה לא קורה זה אולי כי אין כאלה.

קריסטה

New member
זכותה לא לשכב איתו וזכותו לעזוב.

אבל לקרוא לבחורה משחקת משחקים כי היא לא מרגישה בנוח לעבור שלב או להגיד לה שלשכב איתו זה הסימן שהיא רוצה קשר רציני מריח רע מאוד.

adjustable

New member
נכון אך מצד שני

היא לא יכולה לצפות ממישהו בן 33 שמחפש קשר רציני(ככה אני מניח) לחכות חודשיים ולהתפלא שהוא הולך להמשיך הלאה. לדעתי בכל אופן בחורה(בוגרת וסגורה על עצמה) שבאה להכיר במטרה רצינית צריכה להבין שאחרי תקופה מסויימת סקס זה חלק מהמשחק ,אחרת אפשר סתם להכיר ידידים בפורום תפוז ולא באתר הכרויות. אני מניח שהוא בא במטרה טובה ואמיתית ולאחר חודשיים התחיל להבין שקשר רציני לא יצא מכאן ,ולכן הוא החליט שאין לו מה להפסיד בכך שהוא מנסה רק לזיין אותה ולהמשיך במקביל לחפש אחרת שכביכול יותר רצינית. אני לא בטוח שלאחד כזה באמת אפשר לקרוא מניאק שמחפש רק לזיין. הוא בכל זאת חיכה חודשיים ומזה אני מסיק שזו לא הייתה המטרה הראשונית שלו.אחרת הוא היה מתעופף הרבה קודם.

קריסטה

New member
מה זה צריכה להבין?

היא לא רוצה. היא לא מרגישה בנוח. לא מתאים לו? שלום ולא להתראות. זכותו, באמת. חודשיים זה לגיטימי לחלוטין. זה אומנם לא שבוע, אבל גם לא חצי שנה ויותר. וגם במקרה כזה, אני לא הייתי אומרת לה "יאללה, לכי על זה כבר, למה את מחכה? זה חלק מהמשחק ואת חייבת, רוצה לא רוצה" אלא מנסה לברר מאיפה נובעת הרתיעה הזאת וחוסר הרצון.

באז באז

New member
אם את מבינה שזו זכותו

וזה לגיטימי וזה הגיוני וכו'. אז את צריכה להבין שהתגובה שלך מקודם לא הגיונית והרבה יותר מסריחה מהתגובות שאת יורדת עליהם. וכן, סקס זה חלק מה"משחק" בקשר עם מישהו בן 33, מי שלא מוכנה, שתחפש ילדים בגיל שלה עם סבלנות. ממש מעניין שזה זכותה, אפשר לחשוב שמישהו כופה עליה.

קריסטה

New member
מההודעה שהיא כתבה

הוא לא זרק אותה, הוא עדיין איתה, מפעיל עליה מניפולציות, וכן, לבוא אליה ברגשי "את לא שכבת איתי עד עכשיו, את בטח גם לא תשכבי, ועלייך ההוכחה" זה מניפולציות, ובנוסף לכך מנסה להכיר גם מאחורי הגב שלה. את הדעות שלי לגבי יושר וחוסר כנות אני חושבת שמכירים כאן, ולדעתי זה גועל נפש. לא מתאים לו שבחורה לא שוכבת איתו אחרי שבועיים? הוא מוזמן לקום ולעזוב, לא לשחק משחקים, להיות איתה ובמקביל לחפש מישהי אחרת. אף אחד לא יודע מה היה ומה לא היה ביניהם עד עכשיו, לשכב איתו - היא לא רצתה. לתקוף אותה על זה זה לא לעניין. הסאבטקסט כאן זה שמי שלא בסדר כאן זאת היא, שלא פתחה רגליים בזמן שנחשב ללגיטימי. זה לחץ חברתי.

באז באז

New member
בו הו

לחץ חברתי... אז בואו נגונן עליה ונספר לה שהוא אידיוט רק כי היא לא התבגרה עדיין. אין שום סיבה שהוא יפסיק להתכתב עם בנות אחרות, הוא יוצא עם ילדה שלא סגורה על עצמה. זה שזה לא להיט, מסכים. מכאן ועד אידיוט, דביל וחוסר כנות? את ממש מגזימה. לא נראה לי שהם עשו שיחת יחסנו לאן. כלומר, הם עשו, הוא הסביר לה שבקצב הזה היא בדרך החוצה. אז אין כאן שום חוסר כנות, יש כאן חוסר התאמה, ילדה שמשחקת עם אנשים מבוגרים ולא מבינה את כללי המשחק. זה לא עושה את המבוגרים לאידיוטים, זה פשוט ממחיש כמה היא ילדה.

קריסטה

New member
אז כנראה שכאן דעתינו שונות

כי אני מצפה מבחור שנמצא איתי בקשר, ועוד בשלב שהוא מצפה לסקס, שלא ימשיך לחפש מסביב. יכול להיות שהיא עשתה כאן טעות, ונכנסה לקשר עם מישהו שגדול עליה בכמה מידות מבחינת ציפיות וקצב התקדמות בקשר. יש הבדל ענק בין להגיד לה את זה, לבין ללעוג לה שהיא ילדה קטנה שלא התבגרה בגלל שהיא לא מוכנה לשכב עם אדם אחרי זמן שלה נראה קצר מדי.

באז באז

New member
אפשר להתווכח אם זה נאמר בלעג או לא

אבל הבעיה כאן היא שאת בחרת לא להגיד את זה, אלא להיפך, להוציא אותו מנוול.

קריסטה

New member
כי אני רואה את התמונה הכוללת

ואתה רק את העובדה שאחרי חודשיים (גוואלד) היא לא מוכנה לשכב איתו.

למעלה