אשמח לשמוע דעתכן

micba

New member
אשמח לשמוע דעתכן

הריוין שלישי אחרי 2 הפלות רצופות התנהל עד עכשיו ללא בעיות מיוחדות בהערכת משקל בשבוע 31 אמרו שהראש טיפה יותר גדול ונשלחתי לסקירצ מערכות מכוונת למוח בקופת חולים הרופא טען כי אכן הראש גדול. אני בשבוע 33 והראש תואם שבוע 36 ושאר המדדים תואמים לשבוע 34. במוח לא נמצא כל ממצא חריג ואמרו לי שאין מעבר לזה כרגע מה לעשות. הרופא שלי הציע בדירה פרטית אצל ד"ר מלינגר שהוא מומחה למוח מבירור עולה כי בדיקה זו עולה 2800 ש"ח והקופה כמובן לא תממן. מה דעתכן האם יש טעם במצב זה לבצע בדיקה נוספת?

לוקה1972

New member
מנסה לענות לדילמה שלך...

אכן דילמה, סכום גבוה מאוד דורש ד"ר מלינגר, אבל יחד עם זאת מהחוויה שלי הוא רופא מאוד יסודי. האם ביצעת את יתר הבדיקות והן יצאו תקינות ? מי שפיר ? משך המעקב הרגיל, האם הראש היה גדול או שקרה פתאום ? שמעתי בעבר על "ממצאים" בעוברים שנבעו ממבנה הגוף של בני הזוג אבל אני לא יודעת לגבי הראש/ מוח. אני לא יכולה להגיד לך מה נכון או לא נכון לעשות, אבל אם הייתי במקומך, הייתי מנסה להגיע לד"ר מלינגר דרך המרפאה שלו בוולפסון, שמעתי נפלאות על המחלקה שם, פשוט תרימי טלפון ותבררי מה צריך לעשות על מנת להגיע לאולטרסאונד ממוקד אצלהם. בהנחה שהישועה לא תבוא משם (למרות שלדעתי יש סיכוי טוב) ובכל זאת תאלצי לשקול שוב ביקור פרטי במרפאתו, קיימות שתי אפשרויות, הראשונה היא לבקש הנחה !!! (בהנחה שאין לך את המשאבים לשלם...) - למה לא בעצם ? והשנייה לקבל החלטה - אחרי הכל, ראית רופאים, בדקו, אמרו שהכול נראה תקין, אז אולי צריך להרפות ולהאמין שהכול ייצא בסדר גמור והממצא הזה הוא בכלל בגלל שהעובר שלך כ"כ חכם שהראש שלו גדל בגלל השכל הרב שיש לו... או להחליט לבצע את הבדיקה בכל זאת. למען הגילוי, אני, בגלל החרדתיות יתר שלי, הייתי מנסה להגיע אל ד"ר מלינגר לבדיקה בכל האמצעים ואם הכול היה נכשל, הייתי הולכת אליו פרטי, לא הייתי מסוגלת לחיות עם הספק. אבל זו אני ואני מודעת למגבלות שלי. אגב, יש לך במקרה ביטוח רפואי פרטי ?

יש הבדל במחיר כי

את עושה סקירה "רגילה, ופותחת השרשור צריכה סקירה מכוונת למח

למעלה