../images/Emo92.gif העוגיות עם החור
כעכים מלוחים /ספר העוגות של לבנה 400 גרם מרגרינה 1 ק"ג קמח 50 גר' שמרים/ או 2 שקיות אבקת אפיה 1 כף סוכר 1 כף מלח 1/4 כוס שמן 1/4 1 כוסות מים פושרים מעט חווייאג' למי שרוצה להברשה וציפוי: 1 ביצה טרופה שומשום לשים את החומרים לבצק אחיד. מניחים לשעה. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ´). מכינים גלילות קטנות וסוגרים לטבעות. מברישים את הגלילות בביצה וזורים שומשום למעלה. אופים 20 דקות. מאחסנים בכלי אטום. הערות (monday): הוספתי כ-1/4 כפית חווייאג' לאפיה ואפיתי בחום של 180 מעלות 35 דקות. יצאו מעולה. קישטתי גם בקצח יחד עם שומשום. יצאו 50 כעכים.