קציצות דגים
קציצות דגים שלי לטחון: 1/2 קג' דג (בקלה, נסיכת הנילוס) 1 תפוח אדמה 1 גזר 1 בצל 5-6 שיני שום 1/2 חבילת כוסברה 1/4 חבילה פטרוזילה ביצה 1/4 כוס פירורי לחם או 2 פרוסות לחם מפורר כפית כמון מלח, פלפל שחור. לעבד היטב ולהניח במקרר מכוסה כשעה ליצור קציצות פחוסות מעט ולטגן בשמן עמוק. גיוונים 1. ליצור כדורים ולבשל ברוטב עגבניות (עם עגבניות טריות הכי טעים אבל אפשר גם רסק עגבניות) 2. לטבול את הקציצות בקמח וביצה טרופה ולטגן - טעם קצת אחר. 3. לטגן בלי קמח וביצה. 4. לאפות על נייר אפיה משומן ולהבריש בשמן - טעים וקריספי. וכמובן - בלי שמן.