אשמח לעזרתכן- טוניקות וחצאיות

Russet

New member
אשמח לעזרתכן- טוניקות וחצאיות

אז ככה, יש לי ריאיון עבודה שני במקום עבודה דתי. בסיבוב הראשון הלכתי עם זוג מכנסיים שחור ישר ומחוייט וטוניקה ללא שרוולים שהגיעה מעט מתחת לישבן, מתחת לטוניקה לבשתי חולצה שחורה עם שרוולים. לסיבוב הזה אני מחפשת טוניקות ארוכות יותר- עד אמצע הירך וחצאיות ארוכות. הבעיה שאני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כי במידה ואני אתקבל אני אצטרך רענון של כל המלתחה ובמידה ולא יש לי הרבה טוניקות שאינן ארוכות מספיק. אין לי יותר מדי שימוש בחצאיות ארוכות (עושה לי פלאשבקים לא טובים לתיכון) ואין לי אפשרות להשתמש באף אחת מהחצאיות הקצרות שלי כי יש לי קעקוע גדול על רגל ימין... אני נמצאת בת"א, חשבתי לקפוץ לחפש בב"ב או באחד השווקים אבל אין לי שום כיוון, מצד שני אני גם מגיעה לאזור חדרה בצורה תדירה אז אשמח גם להצעות בחדרה-נתניה אם יש, תבורכו

lollapalooza

New member
לא יודעת לגבי טוניקות

אבל אפשר ללבוש חצאית עד הברך עם מכנסיים מתחת (לא ג'ינס כמובן) זה די מקובל במגזר. אחותי הולכת ככה כל הזמן והיא סופר דוסית, וזה מה שלבשתי כשעברתי בבית ספר דתי, ועם מכנסיים רחבים זה לא רע בכלל. זה אומר שאת יכולה ללבוש חצאית מספיק צנועה וגם לכסות את הקעקוע ברגל.

Russet

New member
זו כוונתי :) לכן ביקשתי הצעות לטוניקות

הרעיון שלי הוא ללבוש טוניקה ומתחתיה מכנסיים שחורים או לבנים, יש לי כמה זוגות מתאימים ואני בחיפושים אחרי זוגות נוספים, אני דתלשי"ת כך שמבחינת סגנון הלבוש הזה- הוא מוכר לי מאוד ואני אוהבת אותו ללא קשר לדת אבל רוב הטוניקות שלי היום הם ממש עד אחרי הישבן ועם שרוול קצר ומחשוף וזו בעיה כבר.

למעלה