אשמח לעזרה/רעיונות וכל דעה שהיא- חדר ארונות

amitco205

New member
אשמח לעזרה/רעיונות וכל דעה שהיא- חדר ארונות

טוב אז אני מאוד מבולבלת...
האדריכלית שלי תכננה את הארונות בצורה מחולקת - מה זאת אומרת?
הראשון - בכניסה לחדר השינה וממש ליד מקלחת ההורים
השני - בתוך החדר , ממול המיטה.
מצ"ב שרטוט.

הסיבה- בעיקר אילוצי מקום , רצונות שלנו ושילוב של השניים (בעלי ממש ממש רצה ארון צמוד לחדר האמבטיה)

היום היה הנגר ואנחנו מנסים לתכנן משהו שמצד אחד יהיה פרקטי מבחינת מקום ומצד שני - לא ייצור עומס בחדר השינה (הארון השני שבתוך החדר)
יש רעיונות?

עוד משהו -
נניח שבתוך החדר לא אצטרך את כל הקיר בשביל הארון איך משלבים גם טלוויזיה ואולי מדפים פתוחים לספרים מבלי שייראה עמוס
(אגב לגבי הארון בכניסה, האדריכלית מציעה שנעשה מעין "מיני חדר ארונות"-הנגר טען שיתפוס המון מקום)

המון המון תודה!! נשמח לכל עצה שתוכלו לתת, ממש הסתבכתי פה

מרי פופ

New member
מה היה קודם?

סליחה שאני לא זוכרת...
לי התכנית נראית מצוין, גם אני מפצלת ארונות, לארון תליה קטן יותר וארון קיפול גדול/ארוך יותר. אני נגד מיני חדר ארונות, זה לא יעיל ולא צריך את זה כאן.
יש אפשרות לשלב את הטלויזיה בתוך "קוביה" בארון. לחברות שמייצרות ארונות יש טלויזיה שמשולבת בתוך דלת ארון הזזה.
לטעמי המקלחון בחדר הרחצה קצת גדול מידי (אין מידה אבל ככה זה נראה), שימו לב שאין באמת מקום לתליית מגבות גדולות בחדר הרחצה.

amitco205

New member
תודה , אין כמוך:) לא היה קודם - זוהי תכנית

חדשה, הבית עכשיו בדיוק בשלבי הסיום.
לגבי המקלחון - ביקשנו רחב במיוחד מסיבות בריאותיות..

אז מה את מציעה ? אין בעיה לעשות ארון ולשים שם טלוויזיה בתוך דלת הזזה אבל מה עם אני רוצה חצי מהקיר עם מדפים פתוחים? זה ייראה בלאגן מידי??
לי זה נשמע עמוס-גם טלויזיה-גם ארון שממלא רק חצי מהנישה -גם מדפים -
אוף זה ממש מבלבל

מרי פופ

New member
אפשר לעשות את החלק המרכזי פתוח עם מגירות

למטה ומדפים עם טלויזיה למעלה. זה פתרון זול יותר מטלויזיה בתוך דלת הזזה.
על מה יש להחליט כרגע? התכנון בסדר גמור בעיקרון, על מבנה הארון תחליטו כשתזמינו אותו, רק תתכננו הכנות חשמל במרכז הקיר, מולה מיטה בגבהים הנכונים.

גלמיש1

New member
גם בעיני התכנון מצויין.

יש ארון לבגדים בתוך החדר, גדול ומרווח. ויש ארון לכלי מיטה, מגבות ושאר ירקות ליד חדר הרחצה. זו ניראית לי חלוקה נבונה.

לגבי חדר הרחצה עצמו - הייתי מעדיפה לצמצם קצת את המקלחון, ולהצניע את האסלה מאחוריו, כלומר לא מול דלת הכניסה לחדר. באופן הזה אם את יושבת בשרותים, ומישהו נכנס לחדר וישר לח.הרחצה - רואים אותך מבחוץ...

עוד נקודה - שימו לב שהמרחק בין החלונות מצידי המיטה גבולי מבחינת מיקום המיטה. כלומר במיטה גם כך ניראית פולשת לתוך אחד החלונות, ואם היא תגדל (אצלנו למשל היא גדלה מרוחב 150, לרוחב 180) זה בכלל יראה רע. לא יודעת לשם מה צריך בכלל את שני הצוהרים הללו, אני הייתי מוותרת על אחד מהם, ומזיזה את זה שנשאר הצידה והרחק מהמיטה.

amitco205

New member
הי גלמיש, תודה רבה על הערותייך

הבית כבר בנוי כך שיש להסתדר עם הקיים

אגב, את צודקת בהחלט בנוגע לחדר האמבטיה, גם מרי פופ העירה בצדק. דברים שלומדים אחרי הבניה.....

אם כבר דיברנו על המיטה אני באמת תוהה איך להעמיד אותה (אין הרבה ברירות) זו הולכת להיות המיטה בגודל לא הסטנדרטי אלא אחד מעליו (קינג סייז?)

amitco205

New member
כרגע אנחנו צריכים

להחליט באמת על הארון כי הכל כבר בנוי.
כוונתך למדפים למטה אשר יהיו פתוחים? מנסה לחשוב מה למשל הם יכולים להכיל..
ושוב- תודה!!!!

י ע רה

New member
מציעה לכם לבדוק 2 דברים

1-האם באמת הכורסא תיכנס שם בלי לחסום גישה לצד המיטה-לחלון-לארון?
2-לא לשכוח מיקום מראת גוף מלא ומרחק מספיק לעמידה.
בהצלחה

למעלה