אשמח לעזרה בהבנה של חווית ההריון...

ביומיכל

New member
אשמח לעזרה בהבנה של חווית ההריון...

שלום לכולן, שמי מיכל ואני עובדת בחברה בשם ביופאד. ביופאד היא חברה קטנה שמפתחת מוצר חדשני עבור נשים בהריון. המוצר יאפשר לנשים לבצע בדיקה עצמאית של מצב העובר. מדובר במוצר קטן, ובבדיקה פשוטה וימיומית. התפקיד שלי הוא לתכנן את "חוויית המשתמשת" של המוצר - כלומר, להגדיר איך הוא ייראה, איך יפעילו אותו, איזה מידע הוא יתן לאמא, וכו'. בשביל זה אני לומדת על חווית ההריון והצרכים של האשה - והבעל, ושאר אלו שמסביבה - במהלך ההריון. אני מחפשת מספר נשים בהריון איתן אוכל לשוחח. אני מעוניינת ללמוד יותר על ההיבטים השונים של חווית ההריון, וגם לשמוע את דעתן לגבי שאלות שונות שיש לי לגבי המוצר. אם יש לך את הזמן והנכונות ובעיקר אם יש לך עניין להשתתף בחוויה כזאת, את מוזמנת לחזור באמצעות הפורום או לכתוב אלי באמצעות האי מייל: [email protected]. בנוסף לסיפוק והעניין שבחוויה (כל אני מאמינה), אשמח להעניק מתנה נאה כאות תודה. בתודה מראש, מיכל.

ביומיכל

New member
והבהרה

ורק להבהיר: הדברים נאמרים בכנות מלאה וכפי שהם. אף אחד לא מנסה למכור / לשכנע / לנצל אתכן בשום צורה. יש כאן הזדמנות משמעותית לעזור וגם ללמוד. ושוב תודה - מיכל.

לימיצ

New member
בתור מי שמגיעה מתחום הUI..

א. אני מאחלת לך בהצלחה וב. מפנה אותך לאינטרנט לחפש חומר על מכשירים שקיימים בנושא הזה. אבא שלי הביא לנו מיני-דופלר מארה"ב בהריון הקודם ונורא נהננו לשמוע את העוברית עד שפעם אחת בעלי שם את המכשיר על הבטן שלו ושמענו בדיוק אותו דבר........

ביומיכל

New member
תודה; באמת יש מכשירים די מפוקפקים..

הי לימור, תודה! באמת חרשתי את הרשת וקיימים, בעיקר בארה"ב, כל מיני מכשירים מפוקפקים יותר ופחות למעקב עוברי שנמכרים כשעשוע וללא פיקוח רפואי. נראה לי שהם עשויים להיות נחמדים לכמה ימים ואז למצות את עצמם. לא? רק אציין שהמוצר עליו אני עובדת יהיה מוצר רציני, רפואי ואמין, שמבוסס על מחקרים קליניים ותהליכי תקינה. לא שעשוע, אם כי בהחלט גם מהנה לשימוש. ואגב, תודה לכל מי שיצרו קשר. אשמח עדיין לעוד פניות. - מיכל

למעלה