אשמח לעזרה בבחירת פריסה ופירוש

karin31

New member
אשמח לעזרה בבחירת פריסה ופירוש

שלום וברכה למומחי הפורום אני רוצה לבקש הכוונה מקלפים. אני ובן זוגי גרים ביחד שנה. שנינו בני 40. לי יש ילד מנישואים קודמים ולבן זוגי אין ילדים. כרגע אנחנו במשבר. פתאום בן זוגי אמר שהוא לא בטוח לגבי הקשר שלנו, קיבל איזה בלבלה לא ברורה.למרות שהוא טוען שאוהב אותי ולא מתכוון לעזוב, אני מבינה שיש כאן משבר רציני. רציתי לשאול מה יהיה עם הזוגיות? מה עליי לעשות כדי לשמור עליה? מהי שאלה נכונה לשאול? אשמח לעזרתכם, תודה

רשף כשף

New member
ממה נובע המשבר

מה הסיבה ה"רשמית" למשבר כרגע? מה את שוקלת לעשות בכדי לשפר את המצב ביניכם?

karin31

New member
פחד ממחויבות לדעתי

אנחנו ניסינו להביא ילד לעולם ועברתי הפלה לצערי. זה עירער אותו אני חושבת ויש ברקע גם סיפור של נכות במשפחה שלי וגם שלו. בן זוגי אדם נוטה לדיכאונות, מאוד רגיש ומתבודד. רגיל להתמודד עם הבעיות בעזרת הנשק האולטימטיבי - בריחה...הוא מבקש ממני להיות סבלנית ולשים בצד את התוכניות שלנו לזמן לא ברור. הוא אומר שלא מתכוון לעזוב אותי (הצעתי לו שאם הוא לא מסוגל להתמודד אולי הוא לא חושב שאני שווה את המאמץ). מצד שני אני לא רוצה לחכות לו עד אין סוף. חשבתי אולי כדאי שנלך לטיפול או פשוט לתת לו את הזמן שלו שהוא כל כך מבקש. יש בינינו חברות, אהבה, תמיכה ופרגון. אני מאוד רוצה שהקשר הזה יצליח.

karin31

New member
הנה מה שיצא...

שאלה שנשאלה: האם נכון בשבילי ללכת לטיפול זוגי תוצאות הפריסה הבין-אישית: צד השואל - שבע המטות הצד השני - העולם מה עוזר - נער המטבעות מה מפריע - עשר המטבעות פוטנציאל הקשר - המגדל בוער

רשף כשף

New member
המלצת הקלפים

בשלב זה את רואה את עצמך ממשיכה לעבוד על המערכת הזוגית הנוכחית, אך נראה שלא תזכי לשיתוף פעולה מצד בן הזוג. יהיה נכון בשלב זה להקפיא את העיסוק בתיקון הזוגיות הזו ולבדוק את כדאיות ההישארות בה מצידך. כרגע לא ניתן לומר לאן יובילו הדברים, אבל נראה שיש צורך בשינוי מהבסיס בכדי שתוכלו להישאר ביחד. כרגע הקלפים ממליצים להיפרד לזמן מה, בשביל לבחון את הנושא מנקודת מבט יותר אובייקטיבית. בהצלחה!

רשף כשף

New member

karin31

New member
חוזרת אליכם עם לב שבור

ומחשבה מבולבלת..לקח לי חודש לקבל החלטה להפריד כוחות עם בן זוגי ואתמול זה קרה. החלטנו להיפרד. אני לא יודעת האם הפרידה סופית, לא יודעת מה לעשות, איך להחלים, האם להחלים. אשמח להכוונה של קלפים.

למעלה