אשמח ליעוץ

אנה בנה

New member
אשמח ליעוץ

הי אני חדשה פה, ואשמח לקרוא מה דעתכם.
אני אמא לשלושה ילדים, הקטן נולד לפני ארבעה חודשים. אני ובעלי לא מסתדרים כבר הרבה זמן, אבל עכשיו זה נעשה ממש קשה . באחת המריבות אמרתי לו, זהו זה, אני לא מוכנה יותר אני רוצה לעזוב. אחרי שהוא חשב על זה הוא אמר שאם זה מה שאני רוצה זה בסדר מצידו.
מצד אחד אני לא יכולה להמשיך ככה, מצד שני הכי הייתי רוצה שהוא ילחם עלינו, יעשה איזו מחווה ענקית שתחזיר אותנו למסלול אבל הוא לא עושה כלום, ואני לא מסוגלת לעשות שום צעד כזה.
לא בגדנו אחד בשני. הקשר פשוט דעך.
מה לעשות?

mono760

New member
תגידי קודם זה דבר שמדהים אותי כל פעם מחדש

אתם לא מסתדרים כבר הרבה זמן אז איך יש לכם עולל בן 4 חודשים?
הוא לא עושה כלום לדעתך ואת לא עושה צעד מיוזמתך
אז מה מה מה יחזיר אתכם למציאות
שמעי שיר " הוא אוהב אותה והי אותו
זה נחמד זה נחמד זה נחמד
אבל זה בגלל שהם לא רוצים
להשאר לבד, להשאר לבד,
אז מה יהיה אם כל סיפור
האהבה הזה?"

אנה בנה

New member
כן, את כנראה צודקת :)

והקטן לא היה בתכנון, אבל זו הטעות הכי טובה בעולם.
ודרך אגב אין לי בעיה להישאר לבד, אני מורגלת לזה, הוא מכור לעבודה...
אבל האם זה נכון לוותר על הכול?
האם באמת יותר טוב אחרי הגירושים?

צוקי40

New member
יעוץ זוגי

את בדיוק בשלב ליעוץ זוגי - זה מאוד יעזור לכם להבין את הצד השני
ביעוץ תביני שכל אירוע שקורה בניכם כל אחד נמצא בסרט שונה לגמרי
את גם ככה בשלב שחושבת על פרדה, ממנו לא תקבלי מחווה כל מה שהיה ונאמר ברגעי כעס לא חוזרים במיוחד בשלב שלכם בו אתם כל כך רחוקים אחד מהשני
צאנס אחרון - מכאן יהיה לכם קשה מאוד לבנות את הזוגיות לבד רק עם גורם מקצועי שיעשה סדר

ani289

New member
מבינה אותך

עברתי תהליך זהה לשלך.
בסופו של דבר לפני יותר מחודשיים החלטתי שזהו. דיברנו והחלטנו להיפרד.
הוא כבר 3 שבועות מחוץ לבית.

במהלך התקופה עד שהוא עזב נורא קיוויתי שיקרה נס והניצוצות יחזרו, אבל זה לא קרה.
אני אישית מאמינה שמה שמת אי אפשר להחיות.
אבל - אנחנו עברנו תהליך ארוך גם של פרידה ישנה וגם שני סשנים של ייעוץ.
בסופו של דבר אצלנו זה לא צלח.

לפני שאתם מפרקים, לכו לייעוץ. לפרק זה לא קל אבל עדיין לא העבודה האמיתית.
אולי אצלכם זה יצליח.
בהצלחה!

את אחרי לידה....

והוא עסוק בעבודה....
יש בבית שלכם שינוי שקשה לכם להכיל אותו...את עם ההורמונים
רגישה וזקוקה היום יותר מתמיד ליחס והבנה
והוא אולי גם במצוקה של להכיל את הילד כחלק מהחיים שלו ויותר
מעסיק את עצמו בעבודה או כחלק ממהות החיים שלו
גם את וגם הוא זקוקים לעזרה שניכם במצוקה ואתם צריכים כלים
לדעת להכיל את השינויים ולשמור על הרומנטיקה שביניכם

מצטרפת להצעות כאן

קודם ולפני הכל ייעוץ זוגי
זה נשמע שבכל זאת יש לכם עוד אפשרות להציל שם משהו
להיפרד תמיד אפשר
תנו לזה עוד צ'אנס
שיהיה המון בהצלחה!

mono760

New member
"את השיר הזה אני שר לך מכל הלב"

ואולי אפשר גם להשתמש במשפט לכל הלבבות ובכל מאודי
היום אנחנו נמצאים בתקופה רעה של חוסר ודאות כלכלית,
לא צריך להיות צודק חייבים להיות חכמים , כי השוק מוצף ב
כל מיני יועצים בתשלום כמובן גם עו'ד מדופלם יכול לעשות
מעשים נוראיים בעבור בצע כסף. י כאלה שמתמחים בשיטת
העוקץ , אתמול בבית החולים שמעתי שיחה מאדם שבא
להתאשפז והוא מספר על אדם ששילם לעו'ד מאות אלפי
שקלים והעו'ד נכשל עי אף אחד לא מבטיח הצלחה,
והרי את אתם בעצמכם יודעים את הבעיה הכי טוב,
העיצה הכי טובה היא לנסות לתקשר לא להכנס
לברוגז,לעניות דעתי לאשה יש הרבה יותר כח
לתקן רק אם היא תעבוד על האגו של עצמה,
תנסי ללכת לבד כמו שאת שואלת כאן
ועל תעזבי את הקשר אם אין לך משהו
קונקרטי בחוץ , כי בחוץ קר ונושבות
רוחות מלחמה.

fitz2

New member
מניסיון, עצרי! בשום אופן לא להמשיך לכיוון הזה

בתי הבכורה היום בת 41 ואני עדיין נשואה, ונוסף עכשיו הניסיון עם "להתגרש" ומה שזה גרר, תקצר היריעה לסיפור שלי... הוא התחיל כשהבכורה עוד זחלה והראה לי עם מי יש לי עסק כשלהערה שלי השיב בצעקות (כשהוא מלבין פנים כשהתגוררנו אצל הוריו בבית בכדי לחסוך לדירה ראשונה) "לא מוצא חן בעינייך? מצידי את יכולה ללכת, אני לא ארדוף אחריך"! חבל שהעלית על דל שפתיך ת'מושג "גירושין". חזרי בך, השכיחי את זה, מי שחושב להתגרש לא מביא ילד לעולם, ומי שהביאו, שיקיים את המחויבות כלפיו כששהביאו לעולם!|סהדגשה| מונו 76 כתב על עלות עו"ד, בעלי לקח מאפיונר, עו"ד |הדגשה|מתוך |סהדגשה|מערכת המשפט עצמה, עלותו עד כה 300K והוא עכשיו עו"ד של זוג: בעל ופילגשו, ומהיכן הכספים? מחסכונותי, אני משלמת על פילגש שחיה בתוך ביתי. עו"ד שעלה לי 50K "נירכש" ע"י השני ופוטר, אך לא לפני שהסכים בשמי למהלכים (המאפשרים את הפילגש ומה שקורה איתה) שלא ניתן להשיבם לאחור, כמוהם כמאסר עולם, ועל סמך אותם מהלכים, פעלו הרבנות וכמוני כאחת שגורשה לכל הרוחות...

לא, לא לשבור את המסגרת בשום פנים ואופן, אני הוצאתי שד מבקבוק והסרתי את המסכות, ומה שנתגלה לי זו מפלצת שאי אפשר להשיבה יותר. את צריכה לגדל את ילדיך קודם לכל, וזה מה שעשיתי למרות שפה ושם אותה מפלצת הציצה והופיעה ונעלמה מאחורי העמדת הפנים והצדקנות, והחיים המשיכו. ילדי מסודרים כלכלית, משכילים, נשואים חיים את חייהם ברווחה ובשלווה.. זה העיקר! זה הכי חשוב בעיני, ואין "לא יכולה יותר" אם יכנס עו"ד לתמונה תראי גהינום עלי אדמות, כשכל חסכונות חייכם ממנים קבלן הריסות בדרך הכי בזויה שעולה על הדעת, כשמפרידים בין הצדדים קודם לכל, מוציאים "צו הגנה" כשצד אחד מורחק וסותמים פיות ("תשתקי תשתקי", אל תדבר איתה, הוראה בכתב: לא ליצור שום קשר...) בשום אופן לא להרשות לתהליך להתקיים מלכתחילה, עורכי דין זה אסון כלכלי ומוסרי, ולא לשכוח: השופטים גם הם עורכי דין. בלי יועצים למיניהם, להפעיל היגיון ושיקול דעת... ואפשר גם להחליט (ועשיתי זאת) ש"אין זמן לחשוב" ושוקעים בעבודה ובמטלות היומיות וגידול הילדים והזמן עובר, אין חכם כבעל ניסיון – עצרי!!!! חד משמעית, גדלי קודם כל את ילדיך, בשום אופן אל תיכנסי למלכודת הפתאים הזו של הליך גירושין, כי תאבדי שליטה על חייך ועל רכושך ואולי גם על גידול ילדיך, חינוכם ורווחתם.

fitz2

New member
מניסיון, עיצרי! בשום אופן אל תמשיכי בכיוון זה

בתי הבכורה היום בת 41 ואני עדיין נשואה, ונוסף עכשיו הניסיון עם "להתגרש" ומה שזה גרר, תקצר היריעה לסיפור שלי... הוא התחיל כשהבכורה עוד זחלה והראה לי עם מי יש לי עסק כשלהערה שלי השיב בצעקות (כשהוא מלבין פנים כשהתגוררנו אצל הוריו בבית בכדי לחסוך לדירה ראשונה) "לא מוצא חן בעינייך? מצידי את יכולה ללכת, אני לא ארדוף אחריך"! חבל שהעלית על דל שפתיך ת'מושג "גירושין". חזרי בך, השכיחי את זה, מי שחושב להתגרש לא מביא ילד לעולם, ומי שהביאו, שיקיים את המחויבות כלפיו כששהביאו לעולם! מונו 76 כתב על עלות עו"ד, בעלי לקח מאפיונר, עו"ד מתוך מערכת המשפט עצמה, עלותו עד כה 300K והוא עכשיו עו"ד של זוג: בעל ופילגשו, ומהיכן הכספים? מחסכונותי, אני משלמת על פילגש שחיה בתוך ביתי. עו"ד שעלה לי 50K "נרכש" ע"י צד ב' ופוטר, אך לא לפני שהסכים בשמי למהלכים המאפשרים את הפילגש ומה שקורה איתה ולא ניתן להשיבם לאחור. כמוהם כמאסר עולם, ועל סמך אותם מהלכים, פעלו נגדי ברבנות (כי אם יש נגדה כזה דבר, אין ספק שהיא מורדת לא?) ואני מגורשת לכל הרוחות (בניגוד לחוק המדינה המממנת אותם ב-14K לחודש), בלי מגורים וללא רכוש (לוּ הייתי נכנעת לטליבן).

לא, לא לשבור את המסגרת בשום פנים ואופן, אני הוצאתי שד מבקבוק והסרתי ת'מסכות, ומה שנגלה לי זו מפלצת שא"א להשיבה לאחור. את צריכה לגדל את ילדיך קודם לכל, וזה מה שעשיתי למרות שפה ושם אותה מפלצת הציצה מפעם לפעם, אך חזרה ונעלמה מאחורי העמדת הפנים והצדקנות, והכורח החברתי והחיים המשיכו. ילדי כיום משכילים, מסודרים כלכלית, נשואים חיים את חייהם ברווחה ונחת.. זה העיקר! זה הכי חשוב בעיני, ואין "לא יכולה יותר". אם יכנס עו"ד לתמונה תהיי בגיהינום עלי אדמות, כשכל חסכונות חייכם, מממנים קבלן הריסות בדרך הכי בזויה שעולה על הדעת, כשמפרידים בין הצדדים קודם |סגדש|לכל, ומוציאים "צו הרחקה" להפרדה מושלמת וסותמים פיות, אם צד אחד "נחלש". ("תשתקי תשתקי", אל תדבר איתה, הוראה בכתב: "לא ליצור שום קשר..") בשום אופן לא להרשות לתהליך מלכתחילה, עו"ד הם אסון כלכלי ומוסרי, מקצוע של נוכלות ממש, תפקידם לשקר, לרמות, לקלל, להדביק סטיגמות, להפריז ולהרוס כל חלקה טוב, זה מקצועם. לא לשכוח: השופטים גם הם עורכי דין. אין צורך ביועצים למיניהם, יש אינטרנט, כל חוכמת העולם למרגלותיך, תקראי, תתייעצי עם אנשים ברשת, הפעילי היגיון ושיקול דעת... ואפשר גם להחליט (ועשיתי זאת) ש"אין זמן לחשוב" ולשקוע בעבודה ובמטלות החיים וגידול הילדים והזמן עובר, אין חכם כבעל ניסיון, עצרי!!!! חד משמעית, שלא תתחילי עם הרעה החולה הזו. גדלי קודם כל את ילדיך, בשום אופן אל תיכנסי למלכודת הפתאים של הליך גירושין, כי תאבדי שליטה על חייך ועל רכושך ואולי גם על גידול ילדיך, חינוכם ורווחתם.

mono760

New member
קשה להבחין אם את אתה גבר או אשה

כדאי במימד הזה לתמצת את המילים ולהיות יותר מדוייק,
מנסיון גם אסור להגיע לבית המשפט אבל יותר חשוב לפעול
לשנות את החוק שבו הילדים נפגעים נפשית וכלכלית,
מה זה צו הרחקה ? מה זה הסדרי ראיה ,
ראיתי את האמא של הילד שלי איתו בתחנת אוטובוס
פניתי אליה בנימוס וחייחתי לילד שלי, היא התלוננה על הטרדה
זומנתי לחקירה ,ישבתי באבו כביר 48 שעות בבוקר יום השני
הגעתי לשופטת מעצרים קיבלתי 3 חודשים על תנאי ו3000 ש'ח
קנס, בגלל שהודתי שהתקרבתי אליה לא איימתי ולא פגעתי
אז פתחו לי תיק פלילי העו'ד אמר שזו עבירה חמורה וביקש
35 אלף ש'ח בבית המשפט התובע ביקש שנה וחצי בפועל,
דחינו את התביעה בכוונה להגיע לפשרה ,
אם זה לא ביזיון כבוד האדם וחירותו אז מה זה?

fitz2

New member
שנינו נפגעים קשות ממערכת "הצדק", אין ספק!

לא רציתי להזדהות, אך לא התאפקתי עם התמימה הזו שלא טעמה עדיין את טעם השחיתות והריקבון של המערכת. אם רק תתקרב לעו"ד אין ספק שקודם כל יפריד ויהרוס את המשפחה, זה "תפקידם" המקצועי, הם ניזונים מההריסות לתיאבון, נורא ואיום המצב הזה. אישית, קודם גידלתי את ילדי ואז עשיתי טעות ותבעתי לתומי מזונות. All hell broke lose פתחתי את שערי הגיהינום וניכנס לתמונה עו"ד מאפיונר, הכריחו אותי בביה"מ לקחת עו"ד ולמרות שמשכתי את התביעה היה מאוחר מדי. המערכת עובדת עליך, הכל הצגות. אין להם שום רשות להתנהג לאנשים נורמטיביים כאל פושעים, אבל כולם פוחדים מהאוליגרכיה. זו טעות גדולה מאוד להתקרב אליהם אפילו, הם ניזונים מהרס עבודת חייהם של אנשים ופירוקם. מה שהולך כאן זה גועל נפש, המערכת בנויה להעשרת העוסקים בה, השופטים הם עו"ד ובני זוג של עו"ד... חונטה!
גם כאן צריך להיזהר, אין ספק שהציידים מחפשים את קורבנותיהם בפורומים. אני ממש כאסיר נמלט, רדופה ע"י הבעל של הפילגש{סדגש| (כמו לכתוב אדום בצבע ירוק, הבעל של הפילגש, כמשתמע) שמממן מחסכונותי עו"ד מהחונטה, אין ולא היה לי סיכוי מלתכחילה. בעניין של "הילחם או ברח" בחרתי בבריחה, פשוט ניתקתי מגע ולא מאפשרת ליצור איתי שום קשר, וזה מתחיל בכך שאין לך עו"ד שהוא תמיד ובכל מצב, הסוס הטרויאני וגיס חמישי... תקרא באינטרנט כמה עורכי דין עשו עיסקאות עם הצד השני מאחורי גבם של לקוחותיהם, ואם אכנס לעניין ביזיון ביה"מ, פשוט יזהו אותי אז מוטב שאשתוק, קיבלתי קנסות לרוב, אלפים... כל פעם שאני מפריעה בנוכחותי בסביבה לבעל ופילגשו, 1000K קנס, מה שכן בגלל האינטואיצייה ואני בגימלאות, אני חיה את חיי בלי "סיבוכים כלכליים" ודי לחכימא ברמיזה.

הצעה לא כל כך מעשית..ובכל זאת..

אם היה אפשר למחוק מהתודעה שקיימת אפשרות להתגרש, היו בעולם הרבה פחות מקרים של גירושין.

כי כשאין את האפשרות הזאת והיא לא עומדת על הפרק, אז הפרק לא יכול להיות ריק, ואז עומדות עליו אפשרויות אחרות, כמו איך משפרים, איך מחזקים ואיך בונים חזרה..

אגב... אם לא היתה אפשרות כזאת, אז גם לא היתה הדרדרות ביחסים, כי חלק גדול מההדרדרות ביחסים היא לאו דווקא בגלל בעיות מהותיות בזוגיות, אלא התודעה הזאת שתמיד אפשר להתגרש.

אפילו היום עדיין ישנם מגזרים מסויימים, בעיקר האלה שהגבר והאשה הכירו בשידוך, שם אומרים לאשה .. "נעים מאוד זה בעלך" ולגבר "נעים מאוד זאת אישתך" .. ועכשיו תלמדו לחיות יחד..

ואז ברגע שאין את התודעה הזאת והקלות הבלתי נסבלת שאפשר להתגרש, אז לומדים לקבל, לומדים להכיל, לא מנסים לשנות, ולמודים לחיות זה עם זה...

אז אם תצליחו אפילו לזמן קצוב למחוק מהראש את האפשרות הזאת, תוכלו לחשוב בצורה אמיתית על בנייה וחיזוק הקשר בינכם.

fitz2

New member

כן, יש עוגן הצלה אחד בכל המערכת בכל זאת, שצד המסרב להתגרש יכול למנוע את זה. כמה שזה נשמע נורא עגונים, עגונות, סחטנים וכו', במקרה שלי (וצריך להביא כאלה דברים בחשבון) אלו הם קרנות המזבח אחרי שכלו כל הקיצין, ומולי עומד אחד מתוך המערכת גם ברבנות וגם בביה"מ (יש לו כמה תפקידי מפתח ויחסי משפחה כאלו... שֻןהדגש|אין סיכוי מולו, ומי שלקח אותו, שילם את האתנן, והביא את זה בחשבון!).

ye44

New member
שאלת אותו

אם הוא אוהב אותך ? אולי הוא כבר לא ? כי נראה לי שאת כן
והוא לא,כי אם הוא כן אז גשו לייעוץ וא הוא לא גשו לרבנות

fitz2

New member
לא לגשת לא לרבנות ולא לביה"מ יש ילדים!

הוא אוהב אותך? זו שאלה שטוחה ופשטנית, יש רגעים ביום שהוא לא זוכר את עצם קיומה אפילו... לא על זה מושתתים חיי הנישואין, יש מחויבות כלפי הילדים, הם במקום הראשון וצריכים להיות בראש מעייניהם של שני בני הזוג. "אם הוא אוהב אותך ? אולי הוא כבר לא ? כי נראה לי שאת כן והוא לא,כי אם הוא כן אז גשו לייעוץ וא הוא לא גשו לרבנות" אל תתייחסי לעצות מהסוג הזה בשום פנים ואופן, להתגרש זה לצאת למדבר כלכלי וריגשי ולהפוך טרף למערכת המשפט והרבנות כאחת. גדלי את הילדים וחיו את חייכם זה לצד זו, מחניק? תתפסו מרחק יש מספיק עיסוקים ועבודה שמאפשרים מרווח האחד מהשני, אוהבים או לא, זה משני - זה בא והולך תלוי בנסיבות ובמערכת היחסים, זו אש שצריך לנפנף עליה מפעם לפעם ולהכניס חמצן, זו לא מדורה שבוערת 24/7 אין לא זמן ולא אנרגיות לאשלייה הזו.

זה רק אני שלא מבין...???

את רוצה שהוא יעשה צעד, מחווה ענקית.... פששש ובאותה שורה את כותבת "אני לא מסוגלת לעשות שום צעד כזה"

מותק, תתעוררי!!!

למעלה