מניסיון, עיצרי! בשום אופן אל תמשיכי בכיוון זה
בתי הבכורה היום בת 41 ואני עדיין נשואה, ונוסף עכשיו הניסיון עם "להתגרש" ומה שזה גרר, תקצר היריעה לסיפור שלי... הוא התחיל כשהבכורה עוד זחלה והראה לי עם מי יש לי עסק כשלהערה שלי השיב בצעקות (כשהוא מלבין פנים כשהתגוררנו אצל הוריו בבית בכדי לחסוך לדירה ראשונה) "לא מוצא חן בעינייך? מצידי את יכולה ללכת, אני לא ארדוף אחריך"! חבל שהעלית על דל שפתיך ת'מושג "גירושין". חזרי בך, השכיחי את זה, מי שחושב להתגרש לא מביא ילד לעולם, ומי שהביאו, שיקיים את המחויבות כלפיו כששהביאו לעולם! מונו 76 כתב על עלות עו"ד, בעלי לקח מאפיונר, עו"ד מתוך מערכת המשפט עצמה, עלותו עד כה 300K והוא עכשיו עו"ד של זוג: בעל ופילגשו, ומהיכן הכספים? מחסכונותי, אני משלמת על פילגש שחיה בתוך ביתי. עו"ד שעלה לי 50K "נרכש" ע"י צד ב' ופוטר, אך לא לפני שהסכים בשמי למהלכים המאפשרים את הפילגש ומה שקורה איתה ולא ניתן להשיבם לאחור. כמוהם כמאסר עולם, ועל סמך אותם מהלכים, פעלו נגדי ברבנות (כי אם יש נגדה כזה דבר, אין ספק שהיא מורדת לא?) ואני מגורשת לכל הרוחות (בניגוד לחוק המדינה המממנת אותם ב-14K לחודש), בלי מגורים וללא רכוש (לוּ הייתי נכנעת לטליבן).
לא, לא לשבור את המסגרת בשום פנים ואופן, אני הוצאתי שד מבקבוק והסרתי ת'מסכות, ומה שנגלה לי זו מפלצת שא"א להשיבה לאחור. את צריכה לגדל את ילדיך קודם לכל, וזה מה שעשיתי למרות שפה ושם אותה מפלצת הציצה מפעם לפעם, אך חזרה ונעלמה מאחורי העמדת הפנים והצדקנות, והכורח החברתי והחיים המשיכו. ילדי כיום משכילים, מסודרים כלכלית, נשואים חיים את חייהם ברווחה ונחת.. זה העיקר! זה הכי חשוב בעיני, ואין "לא יכולה יותר". אם יכנס עו"ד לתמונה תהיי בגיהינום עלי אדמות, כשכל חסכונות חייכם, מממנים קבלן הריסות בדרך הכי בזויה שעולה על הדעת, כשמפרידים בין הצדדים קודם |סגדש|לכל, ומוציאים "צו הרחקה" להפרדה מושלמת וסותמים פיות, אם צד אחד "נחלש". ("תשתקי תשתקי", אל תדבר איתה, הוראה בכתב: "לא ליצור שום קשר..") בשום אופן לא להרשות לתהליך מלכתחילה, עו"ד הם אסון כלכלי ומוסרי, מקצוע של נוכלות ממש, תפקידם לשקר, לרמות, לקלל, להדביק סטיגמות, להפריז ולהרוס כל חלקה טוב, זה מקצועם. לא לשכוח: השופטים גם הם עורכי דין. אין צורך ביועצים למיניהם, יש אינטרנט, כל חוכמת העולם למרגלותיך, תקראי, תתייעצי עם אנשים ברשת, הפעילי היגיון ושיקול דעת... ואפשר גם להחליט (ועשיתי זאת) ש"אין זמן לחשוב" ולשקוע בעבודה ובמטלות החיים וגידול הילדים והזמן עובר, אין חכם כבעל ניסיון, עצרי!!!! חד משמעית, שלא תתחילי עם הרעה החולה הזו. גדלי קודם כל את ילדיך, בשום אופן אל תיכנסי למלכודת הפתאים של הליך גירושין, כי תאבדי שליטה על חייך ועל רכושך ואולי גם על גידול ילדיך, חינוכם ורווחתם.