ראיתי עוד פלייליסט שלהם
מהזמן האחרון, שהלך ככה (אז הנה, מדגם פלייליסט עם פרשנויות וכל העדכונים, בסוף גם נבנה את הקואליצ... הממ הפלייליסט שלדעת פרשנינו לענייני אופת'.): 1) Ghost of Perdition 2) When 3) White Cluster 4) Closure 5) Bleak 6) The Grand Conjuration Under a Weeping Moon (7 Baying of the Hounds (8 Deliverance (9 קל מאוד לראות מה הרעיון שם. שיר ראשון תמיד יהיה Ghost, עושים שיר מכל אלבום חוץ מMorningrise, אותם 3 שירים מהאלבום האחרון, Under a Weeping Moon הוא משותף כאן מOrchid, כנ"ל לגבי Deliverance וWhite Cluster (שלא ראיתי ליסט של הופעה שבו הם לא עשו אותו מאז שStill Life יצא, אם אני לא טועה). סה"כ ההבדל המהותי היחיד היא שהליסט הקודם היה קצת יותר ארוך, עם שיר שני מMAYH. מBlackwater Park קשה להאמין שלא יהיה אחד מהשירים מ2 הליסטים שיש כאן, כי הם בערך ההיי לייט של האלבום, אולי מקסימום השיר Blackwater Park עצמו שהוא אומנם לדעתי השיר הכי חזק באלבום אבל הוא מורכב יותר מה2 הקודמים וזאת לא המטרה של אופת' כאן. מMAYH אני מהמהר דווקא על April Ethereal, כי זה שיר טוב שלא היה ב2 הליסטים האחרים (למרות שאני מעדיף את כל 3 השירים האחרים מהאלבום שהם ניגנו מ2 הליסטים האלה), מGhost Reveries בטח לא יהיה שינוי והם יישארו עם אותם 3 שירים (למרות שאני מקווה לHarlequin Forest, וגם Beneath The Mire יכול להיות בסדר, אבל קשה להאמין שזה יופיע...), מStill Life בטח יהיה White Cluster, מDamnation כרגע נראה הכי סביר שנקפץ לצלילי מוזיקה אוריינטלית ונראה שמOrchid הם יעשו שוב את Under a Weeping Moon, ושגם Deliverance הולך להיות שם.