אשכול "פאק, זה היום."

ahbarfilez

New member
אשכול "פאק, זה היום."

ואגב, לא קמתי במיוחד בבוקר כדי לכתוב את זה.... פשוט כמעט לא ישנתי בלילה מרוב התרגשות לקראת ההופעה. וגם הלכתי לישון ב-4. שתוי.

NeverMindOff

New member
אחח איזה כיף הולך להיות!!!

טוב מה לפי דעתכם הם הולכים לנגן היום מאילו דיסקים? לפי דעתי בעיקר מ- Ghost Reveries ובכלל מהשלושה האחרונים

NeverMindOff

New member
אחח איזה כיף הולך להיות!!!

טוב מה לפי דעתכם הם הולכים לנגן היום מאילו דיסקים? לפי דעתי בעיקר מ- Ghost Reveries ובכלל מהשלושה האחרונים

yolllli

New member
אני מקווה מאוד

שינגנו שירים מmy arms your hears אם לא אני אהיה מתוסכל מאוד

SonatArcticA

New member
הפלייליסט שהיה לפני שלושה ימים

1) Ghost Of Perdition 2)White Cluster 3)The Amen Corner 4)Baying Of The Hounds 5)Closure 6)Under The Weeping Moon 7)The Grand Conjuration 8)The Drapery Falls. 9)Deliverance 10)Demon Of The Fall

yolllli

New member
חלום !!!!!

איזה שירים טובים!!!! אני לא מאמין.... the amen corner השיר הכי טוב שלהם! גם demon of the fall זה לא נתפס לי.... אני באופוריה לא נורמלית!

ahbarfilez

New member
הולי שיט

חצי אני לא מכיר :( אני לא מכיר את Under the Weeping Moon White Cluster (מכיר קצת רק) The Amen Corner

ahbarfilez

New member
השבוע עשיתי מרתון אופת'

למדתי הרבה מהשירים שלהם כמו למבחן בגרות.... חח..... אבל רגע, בפלייליסט הזה אין כמעט אף שיר רגוע... ולפי מה שהבנתי הם עושים לפחות 3-4 שירים רגועים בכל הופעה. לפי דעתי יהיה פלייליסט משהו כמו: Ghost of Perdition The Moor To rid the disease Deliverance The Grand Conjuration Patterns in the Ivy II Blackwater Park A Fair Judgement Face of Melinda Bleak

NeverMindOff

New member
אני יהרוג מישהו אם לא יהיה

Deliverance!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר חובה פשוט!

Deathisall

New member
ראיתי עוד פלייליסט שלהם

מהזמן האחרון, שהלך ככה (אז הנה, מדגם פלייליסט עם פרשנויות וכל העדכונים, בסוף גם נבנה את הקואליצ... הממ הפלייליסט שלדעת פרשנינו לענייני אופת'.): 1) Ghost of Perdition 2) When 3) White Cluster 4) Closure 5) Bleak 6) The Grand Conjuration Under a Weeping Moon (7 Baying of the Hounds (8 Deliverance (9 קל מאוד לראות מה הרעיון שם. שיר ראשון תמיד יהיה Ghost, עושים שיר מכל אלבום חוץ מMorningrise, אותם 3 שירים מהאלבום האחרון, Under a Weeping Moon הוא משותף כאן מOrchid, כנ"ל לגבי Deliverance וWhite Cluster (שלא ראיתי ליסט של הופעה שבו הם לא עשו אותו מאז שStill Life יצא, אם אני לא טועה). סה"כ ההבדל המהותי היחיד היא שהליסט הקודם היה קצת יותר ארוך, עם שיר שני מMAYH. מBlackwater Park קשה להאמין שלא יהיה אחד מהשירים מ2 הליסטים שיש כאן, כי הם בערך ההיי לייט של האלבום, אולי מקסימום השיר Blackwater Park עצמו שהוא אומנם לדעתי השיר הכי חזק באלבום אבל הוא מורכב יותר מה2 הקודמים וזאת לא המטרה של אופת' כאן. מMAYH אני מהמהר דווקא על April Ethereal, כי זה שיר טוב שלא היה ב2 הליסטים האחרים (למרות שאני מעדיף את כל 3 השירים האחרים מהאלבום שהם ניגנו מ2 הליסטים האלה), מGhost Reveries בטח לא יהיה שינוי והם יישארו עם אותם 3 שירים (למרות שאני מקווה לHarlequin Forest, וגם Beneath The Mire יכול להיות בסדר, אבל קשה להאמין שזה יופיע...), מStill Life בטח יהיה White Cluster, מDamnation כרגע נראה הכי סביר שנקפץ לצלילי מוזיקה אוריינטלית ונראה שמOrchid הם יעשו שוב את Under a Weeping Moon, ושגם Deliverance הולך להיות שם.

Musta Susi

New member
לא! כמה חרשתי על Morningrise../images/Emo10.gif

היו יכולים לפחות לשים את Advert או Black Rose Immortal...

Musta Susi

New member
../images/Emo52.gif

התבאסתי שלא היה אף שיר מהאלבום הזה

ahbarfilez

New member
גאד דמט!

התבטלו ההסעות מהצפון?! האדיר הזה, שאחראי עליהן, לא עונה לי!!!!!! איך אני ידע מה קורה?! כוסעמעמק!!!!!!! מי מגיע מהצפון פה?

למעלה