אשכול טקס האמי
תוצאות -

אשכול טקס האמי ../images/Emo106.gif תוצאות -

ג'רמי פיבן שמשחק את ארי גולד הסוכן הממולח בפמליה זוכה באמי
ג'יימי פרסלי שמשחקת את ג'וי בקוראים לי ארל לא זוכה
...מי שכן זוכה בקטגוריה שלה היא מייגן מלאלי מ-וויל וגרייס

קוראים לי ארל

זוכה בפרס התסריט והבימוי
ג'ון סטיוארט זוכה בעוד אמי
לא מגיע לו לדעתי..

גלׁ

New member
המממ

אלן אלדה משחק לפי דעתי פשוט נורא בווסט ווינג. וויל ארנט הפסיד וגם הפרס על כתיבה לא הלך למשפחה בהפרעה. קוראים לי ארל זכתה גם בבימוי וגם בכתיבה, שזה
רציני ביותר.

מה לעזאזל בארי מנילו עושה על הבמה?

מה זה פסטיבל סן-רמו או האמי?! ואם לא הפמליה לבימוי וכתיבה אז קוראים לי ארל זה סקונד בסט.

גלׁ

New member
כנראה שhen chen הלך לישון.

מחר הוא יבוא לצודד במשפחה בהפרעה... בכל מקרה זה היה יכול להיות נחמד אם הם היו זוכים בכתיבה על שלושת השנים שלהם. כנראה שארסטד תצא בידיים ריקות הערב אבל אני בכל מקרה מחזיק אצבעות.

hen chen

New member
חזרתי!!!! ואני זועף וקוצף!!!!

אז הנה העניין: קונאן היה נהדר, כל מחמאה עליו אני אשאיר בקומונה. עכשיו, ארסטד דוולופמנט: - מה?!!??!?! פא*ינג ג'רמי פיבן?!!??!? אני יודע שהוא שחקן נהדר, אבל ברצינות, אין אף שחקן בכל העולם המז**ן הזה שמשחק יותר טוב מוויל ארנט!!!! (אולי חוץ מדיויד קרוס או טוני הייל) - ממהמהמההמהמהמהמהמה?!!?!?!?!? הדבר היחיד שהייתי בטוח בו זו הכתיבה! הכתיבה- לכל הרוחות! מעולם, על פני העולם הזה, לא היו קיימים כותבים יותר טובים מאלה של ארסטד דוולופמנט. זה פשוט עובדה וחוק טבע. הסבר של בדיחה אחת לבחירתי מהתוכנית תשנה את דעתם של כל אלה שחושבים שזה מגיע ל"קוראים לי ארל"- שהיא תוכנית נהדרת ומדהימה, אבל אפילו לא מתקרבת... אפילו לא מתקרבת... (בכלל לא היתה מועמדת לתוכנית הכי טובה) - בקשר לקומדיה הטובה ביותר, היתה לי הרגשה מאוד טובה שארסטד לא תזכה. ככה זה. הועדה המפגרת הזו מצביעה על פי הייפ. לכן האכזבה לא כזו ענקית למרות שזה ברור שהם היו צריכים לזכות. כל עוד "שניים וחצי גברים" הנוראית לא זכתה- אני בסדר (התוכנית היחידה מהתוכניות המועמדות עם פס קול של צחוק ברקע). גם סקראבס וגם תרגיע הם סדרות חכמות ומצחיקות- ו"המשרד" שזכתה, זכתה בזה ביושר. אבל עדיין, אף אחד מהארבעה האלה לא מתקרב לסוליית הנעל של התוכנית הכי חכמה ומצחיקה אי פעם. ובצד החיובי: בעוד יומיים יוצא הDVD של העונה השלישית. והתוכנית הלכה לעולמה עם ביקורות מדהימות, המעריצים הכי נאמנים בעולם, שישה פרסי אמי (כמו הסדרה "חברים" אם אני לא טועה, שלה פי חמש יותר פרקים), ועוד חמש פרסים פחות ידועים... עכשיו אם תסלחו לי, אני הולך לבכות במקלחת.

גלׁ

New member
לא צריך לזעוף

זה ברור שוויל ארנט טוב יותר מג'רמי פיבן (כמובן שגם פיבן מעולה) אבל זה היה ברור שהוא יפסיד. להתעצבן על זה זה כמו להתעצבן על זה שארסטד לא זכתה בכל פרס! כולל כתיבה על מיני סדרה, סרט טלוויזיוני או ספיישל דרמטי. המשרד חביבה בלבד אבל שוב, זה לא מפתיע, הרי שנה שעברה זכתה הקומדיה הכל כך גרועה כולם אוהבים את ריימונד. העיקר שקונאן היה מצחיק

Tinty

New member
אפשר להסתכל על כך בצד החיובי:

אולי הגיע לוויל ארנט לזכות באמי, אבל אמי ל"פמליה" מגדיל את הסיכויים לעונה רביעית (וזה לא פחות חשוב לי, לאחר החלק הראשון והמצוין של העונה השלישית).

chiff4

New member
כן מונק מצחיק ../images/Emo13.gif

ומוות לג'ון סטיוארטטטטטטטטטטטט

gadgad0

New member
תן לי להבין: "ערבי" זה חיסרון?!

שם תואר? אינפורמציה מועילה? עלבון מאיזשהו סוג? טוני שאלוב נולד בגרין ביי ויסקונסין למשפחה לבנונית. הוא לא היה עם נסראללה באותו גן ילדים ולא עושה מגביות למען אחמדינג'אד. משפחתו ברחה מלבנון בגלל שנרדפה על רקע דתי (אגב, כמו גם יהודים שברחו ממקומות אחרים מאותה סיבה). נחמד שאתה מביא לפורום שאתה אמור לנהל איזו ארומה חמצמצה של היציע המזרחי בטדי. מה ההודעה הבאה בסידרה, "איך שון הייז האוכל-בתחת הפסיד אמי לג'רמי פיבן" או "איך אנדרה באואר הכושי זכה באמי?".

chiff4

New member
אני לא חושב שהוא לבנוני,

פעם שמעתי שהמוצא שלו דווקא זה איראני. כי באחד מטקסי האמי לפני שנתיים אם אני לא טועה, הוא בכה כשהזכיר את בן דוד שלו מאיראן שמת ממחלה והקדיש לו את הפרס... משהו כזה.

אתה צודק גד,אני מתנצל!

זה נדבק לי מאתר אחר ולא הייתי צריך לכתוב את זה. פשוט בזמן המלחמה צה"ל חיסל אחד לבנוני בשם "נור שלהוב" והתחילו להריץ שם תגובות אם הוא קרוב משפחה או לא.. וזה חידש לכמה אנשים שהוא ממוצא ערבי ואני טעיתי שאיזכרתי את זה גם פה. אני מתנצל אם מישהו נפגע מההערה, זה היה בכיוון של "אינפורמטיבי" ולא כלעג חלילה.

gadgad0

New member
אני מת עליך, אח שלי, אבל

אני מבין שאתה כועס שנתנו את האמי (השלישי מתוך ארבע מועמדויות רצופות) לשאלהוב. אם תסתכל על המועמדים בקטגוריה, תבין שלא הייתה כאן כל כך תחרות... צ'רלי שין מ-"שני גברים וחצי" לא היה זוכה בגלל הבושה (כל ענייני הזונות, הסמים והשתייה), קווין ג'יימס מ-King of Queens הוא פשוט שחקן שדי מזלזלים בכישוריו. נשארנו עם שני מועמדים ראויים: סטיב קארל ולארי דייוויד. לארי דייויד היה מועמד שש פעמים לאמי על הפקת "סיינפלד" (זכה רק פעם אחת) ושלוש פעמים על "תרגיע" ולא זכה אף פעם - והאמריקנים נוטים להתעלל בלוזרים נצחיים בטקסי פרסים (מרטין סקורסיזי בפרס האוסקר, למשל). סטיב קארל זכה כבר בגלובוס הזהב השנה ומי שמצביע לזוכים באמי נוטה להתעלם, מסורתית, מהזוכים בגלובוס הזהב - עניין של כבוד עצמי, נגיד. ככה שנשארנו עם טוני שאלהוב.

gadgad0

New member
ושכחתי את הלוזר הנצחי: קונאן

או'בריאן - השמעון פרס של פרסי האמי - עשר מועמדויות על הלייט נייט בלי אף זכייה...

אף אחד מהם לא היה ראוי לדעתי

אם כבר אז קווין ג'יימס. שסוחב לבד על הגב סדרה במשך כמה עונות..אם ריי רומנו יכול אז בוודאי גם הוא. מה דעתך,לא היה מקום להשחיל מועמדות גם לריקי ג'רבייס? שראיתי את קייט וינסלט מועמדת לתפקיד אורח אמרתי לעצמי שהיא חייבת לזכות כי היא שיחקה מצויין בפרק שלה וחבל שהיא לא זכתה. המועמדות של פטריק סטויארט לעומת זאת הייתה מעט מוגזמת. חוץ מהדיאלוג שלו בקראוון (שאני זוכר שמאוד אהבת) לא היה לו הופעה שהצדיקה מועמדות,אבל לא ראיתי הרבה הגיון בחלק מהמועמדיות וגם הזכיות (המשרד לדוגמא) אבל זה טיב הטקסים האלה.

למעלה