חזרתי!!!! ואני זועף וקוצף!!!!
אז הנה העניין: קונאן היה נהדר, כל מחמאה עליו אני אשאיר בקומונה. עכשיו, ארסטד דוולופמנט: - מה?!!??!?! פא*ינג ג'רמי פיבן?!!??!? אני יודע שהוא שחקן נהדר, אבל ברצינות, אין אף שחקן בכל העולם המז**ן הזה שמשחק יותר טוב מוויל ארנט!!!! (אולי חוץ מדיויד קרוס או טוני הייל) - ממהמהמההמהמהמהמהמה?!!?!?!?!? הדבר היחיד שהייתי בטוח בו זו הכתיבה! הכתיבה- לכל הרוחות! מעולם, על פני העולם הזה, לא היו קיימים כותבים יותר טובים מאלה של ארסטד דוולופמנט. זה פשוט עובדה וחוק טבע. הסבר של בדיחה אחת לבחירתי מהתוכנית תשנה את דעתם של כל אלה שחושבים שזה מגיע ל"קוראים לי ארל"- שהיא תוכנית נהדרת ומדהימה, אבל אפילו לא מתקרבת... אפילו לא מתקרבת... (בכלל לא היתה מועמדת לתוכנית הכי טובה) - בקשר לקומדיה הטובה ביותר, היתה לי הרגשה מאוד טובה שארסטד לא תזכה. ככה זה. הועדה המפגרת הזו מצביעה על פי הייפ. לכן האכזבה לא כזו ענקית למרות שזה ברור שהם היו צריכים לזכות. כל עוד "שניים וחצי גברים" הנוראית לא זכתה- אני בסדר (התוכנית היחידה מהתוכניות המועמדות עם פס קול של צחוק ברקע). גם סקראבס וגם תרגיע הם סדרות חכמות ומצחיקות- ו"המשרד" שזכתה, זכתה בזה ביושר. אבל עדיין, אף אחד מהארבעה האלה לא מתקרב לסוליית הנעל של התוכנית הכי חכמה ומצחיקה אי פעם. ובצד החיובי: בעוד יומיים יוצא הDVD של העונה השלישית. והתוכנית הלכה לעולמה עם ביקורות מדהימות, המעריצים הכי נאמנים בעולם, שישה פרסי אמי (כמו הסדרה "חברים" אם אני לא טועה, שלה פי חמש יותר פרקים), ועוד חמש פרסים פחות ידועים... עכשיו אם תסלחו לי, אני הולך לבכות במקלחת.