אשכול המשחק: בודוצ'נוסט נגד מכבי ת"א

Roy M

New member
אשכול המשחק: בודוצ'נוסט נגד מכבי ת"א

המשחק יתקיים בשבת, בשעה 19:00 (שעון ישראל, ישיר בספורט 5) בעיר פודגוריצה אשר במונטנגרו. דייויד בלו לא בסגל והוא חזר לארץ, כדי להיות לצד אישתו הכורעת ללדת. בודוצ'נוסט חזקה מאוד בבית, נהנית מקהל נהדר ודוחף והמשחק לא אמור להיות קל.

למה? את מי זה מעניין?

מבחינתי מכבי יכולה להפסיד היום כדי לנוח קצת... אגב נגד מי משחקים ביום ה? ושיהיה במזל טוב לדייויד בלו...

מה המצב בבית מבחינת משחקי בית/חוץ?

זה הדבר הכי קובע... בהנחה שרוב הקבוצות יהיו חזקות בבית... אני מבין שאפס איבדה סיכוי להיות אתגר למכבי כך שמכבי הבטיחה בעצם את העליה לטופ 16?

waviram

New member
עוד לא הבטחנו שום דבר

אמנם ניצחנו את אפס בביתה, אבל הקבוצה הזאת עדיין לא ניצחה שם וטרם הפסידה משחק חוץ. ובכלל, הקבוצות במקומות 2-5 בבית הן בסה"כ במרחק ניצחון אחד ממכבי ויתרון הסלים שלנו ממש לא גבוה (לא הפרש הסלים הכללי ולא היתרון מול כל אחת הקבוצות שניצחנו). אנחנו אמנם במצב טוב ובמומנטום טוב, אבל חייבים להמשיך לעבוד קשה כדי להבטיח עלייה ממקום טוב בבית...

Roy M

New member
שני יתרונות יש לנו כרגע:

מחזור אחרון כל הארבע אחרינו משחקות זו נגד זו, אנחנו מול שארלרואה. השני, שיש לנו פלוס אחד בית וחוץ ורק שמירה על הבית תספיק לנו.

sms050697

New member
אני רואה את הראשון כחיסרון

מכבי תמיד הצטיינה בהיעלמות במשחקי חוץ נגד קבוצות קטנות במצבים חשובים (מישהו אמר לובליאנה 07'? המשחק המפורסם בשרלרואה?).

IvgenyIAS

New member
עם בלאט?

הוא מכין את הקבוצה היטב למשחקים חשובים ובד"כ גם מנצח קבוצות פחות טובות.

waviram

New member
ע"ע טופ 16 האחרון - המשחק האחרון ברומא.

אמנם לא היה חשוב, אבל בכל זאת...

IvgenyIAS

New member
אז זהו שלא

חשבתי על המשחק הזה והמשחק הזה לא היה חשוב ולא קבע שום דבר להמשך הדרך אז אני לא רואה למה אני צריך להתחשב בו בכל זאת.

waviram

New member
חשבתי ששכחת אותו... מודה שאני כמעט שכחתי...

מסכים שזה לא היה משחק חשוב, אבל בכל זאת - הפסד זה הפסד.

Roy M

New member
אם פתחו כאן אשכולות על כל מיני משחקי קקי

כמו נתניה או אשדוד בליגה הכי גרועה ביקום, בטח שבודוצ'נוסט, שמנצחת כל קבוצת ליגת קופל ב-20 הפרש ולא משאירה עודף, ראויה לשכזה.

אוי תפסיק לזיין בשכל

אתה אפילו לא יודע מי משחק בבודצ'נוסט......20 הפרש עלק בכל מקרה צריך לשים לב לניקולה וויצ'ביץ'.בוגר טרי של USC ובחירה 16 של יוטה בדראפט האחרון .חתם בבודוצ'נוסט עד תום השביתה.נותן מספרים יפים מאוד. מכבי ד"א שמה עליו עיין כבר עוד ששיחק במכללות.אבל כאמור,יוטה לקחה אותו

Roy M

New member
זה רק אתה והתשקורת שעושים מקבוצות קופל

איזו אימפריה, מי ישמע. מגדל ותרשום את זה, לא עוברת סיבוב במה זה קאפ העונה.

eytanco

New member
language

Plaese this is not a way of speaking Roy is wrighte and know much more than you about basket

eytanco

New member
Work

First I don' write to be loved or hated I just want that poeple will be a little more polite, In my age 58 yaers old, I have seen a lot of basket, I wrote for the bigest basket magazine in France, and I am fan of Macabi for the last 50 years, when I write that Tal is a dead horse it's the truth and he is playing instead of a graet player Jon, and beleive me I am not frustrated but the truth is the truth

eytanco, how are you and...

And who are you? אתה מבין עברית אם יורשה לשאול או שאתה משתתף בפורום דרך המתרגמן של גוגל, ולמה אתה לא כותב בעברית אם אתה מבין עברית? אשמח להכיר =)

למעלה