אשה מוטרדת

rachelb1

New member
אשה מוטרדת

שלום לכם, הסיפור המובא כאן לא לי קרה, ולא אני כתבתי. אבל מקרים כאלה כל-כך שכיחים אצלנו... רציתי לדעת מה תגובותיכם: הי, רציתי לשתף אתכם באירוע שקרה לי אתמול בערב (יום שלישי ה-1 ליוני 2004) בכניסה למדרחוב נחלת שבעה בירושלים. הלכתי לתומי משוחחת בפלאפון עם חברה כשלפתע הגיחה מולי חבורה משועשעת של 4 בחורים כנראה בשנות העשרים לחייהם. אחד הבחורים לקול צהלות חבריו ולעיני העוברים ושבים, שלח את ידו "ללטף" את גופי (אין צורך לפרט אך המטרה והתוצאה היתה פיזית הטרדה מינית). אני משערת שכמעט כל אישה "זכתה" או "תזכה" לחוויה מסוג זה באיזשהו שלב בחייה. ואני משערת שהרוב ינהגו, כפי שאני נהגתי בעבר, יקלטו בהלם מה קרה להם, ירתחו בתוכם, יספרו לחבריהם בשאט-נפש על המקרה....אבל תכלס ימשיכו בדרכם וישתקו למציקים. אני באותו רגע המשכתי לדבר בפלאפון תוך כדי שאני קולטת מה קרה, ואז סיימתי את השיחה, הרגשתי פגועה ומושפלת אך...ללא יכולת תגובה. לכל מי שלא חווה מקרה דומה בעבר, אוכל להשוות זאת להליכה ברחוב כשפתאום עובר מולך אדם, מעיף לך סטירה לעני העוברים ושבים, מתפוצץ מצחוק וממשיך בדרכו. עד שאתה קולט מה קרה, מתעצבן על חוצפתו וחושב על תגובה...הבן אדם כבר מזמן לא ברדיוס שלך ואתה נשאר עם עלבון וכעס על נבזותו של המכה וללא תגובה. אני, לאחר שהתפכחתי מההלם, החלטתי שעברתי את הגיל של להתבאס ולשתוק. מצד שני, מה אפשר לעשות? לקרא לשוטר ולהגיד לו שהבחור ליטף אותי??? דבר ראשון, מביך אותי לדווח על זה (הרי לכאורה לא קרה כלום...) וחוץ מזה, מה השוטר יעשה? בטח יבקש ממני להגיש תלונה במשטרה. וזה כבר באמת מאמץ גדול בשביל ה"שטות" הזאת. הרי סביר להניח שהמטורטר היחידי בהגשת התלונה יהיה אני ואילו המטריד אפילו לא ידע על כך. ואז....תוך כדי ההתלבטות, נזכרתי שהמצלמה הדיגיטלית שלי איתי. רצתי לעבר החבורה (שהספיקה להתקדם בקולות ובצלצולים כמה עשרות מטרים לתוך נחלת-שבעה) והצלחתי לצלם את הבחור המלטף. (הוא לא הספיק לקלוט מי זו שמצלמת אותו והוא אפילו די נהנה לחייך למצלמה). לאחר שצילמתי אותו, אמרתי לו שעכשיו יש לי את התמונה שלו בשביל להעביר למשטרה. למען האמת, למשטרה אני לא מעבירה אותה. אבל חשבתי שכיוון שאנחנו מדינה קטנה, ובסופו של דבר כולם מכירים את כולם, אז אם תעשו לי טובה, ותעבירו את הסיפור הזה למקסימום האנשים שאתם מכירים, יש סיכוי טוב שבסופו של דבר תמונת המטריד תגיע גם לאנשים שמכירים אותו אישית (מבית הספר, מהשכונה, צבא, משפחה, אולי הבוס שלו בעבודה....אולי אפילו חברה שלו). אני חושבת שכדאי שאותם מכירים ידעו איך נהנה החבר שלהם לבדר את עצמו בשעות הפנאי. ואולי אם הוא ישמע על מעלליו מהם, הספורט הזה ייהפך לקצת פחות מצחיק ממה שנראה היה בזמן אמת. אילו הייתי חושבת שאותו בחור הוא סכנה למין האנושי, שיש לו פוטנציאל להיות אנס סידרתי, וודאי שהייתי מגישה תלונה במשטרה. אבל, כנראה זה לא המצב, יש לנו עסק עם סתם חבורת יצורים טיפשים ושפלים. ולכן, אני מציעה בשם כל אלו שנפגעו או הכירו אנשים שנפגעו ולא ידעו איך להגיב, שנעביר את הסיפור הזה עד שיגיע לאשמים ולחבריהם ויודע קלונם ברבים. ומי יודע, אולי בדרך זו נצליח להבהיר לאחרים כמותם את חומרת העלבון שבמעשיהם ואף להרתיע אחרים. אז אנא, שתפו פעולה. תודה. (***לצערי הרב, הקובץ של התמונה תופס כ-550KB, גדול מידי בשביל לצרף כאן)

אלמרה

New member
ברוכה הבאה rachelb1

קבלתי אי מייל אתמול הכולל את הסיפור הזה וגם את התמונה. מוזר... לי זה נראה עגום ועצוב שקורים דברים כאלה אבל אני לא משתחרר מהמחשבה שאולי זהו גם נסיון לפרוע ולסגור חשבון אישי כנגדו... מוזר.

רות 2

New member
ומי עשה אותך מומחית לזיהוי..

אנסים בפוטנציה????...."אילו היתי חושבת שהוא אנס בפוטנציל.." אלימות מתחילה דווקה מעזות מצח, וחוצפה וחוסר התחשבות ובושה... היום הטריד אותך מחר יטריד אחרת.... ומי אומר שיש לך זכות לפרסם תמונתו מבלי לידע את המשטרה בנושא מבלי לקבל רשותו??.. מבחינתי כקורא....זו הלבנת פניו ברבים מבלי שהדברים יוכחו... ואם לא ראית לנכון לפנות למשטרה ולהתלונן....ולהגיש להם התמונה... אז מבחינתי כקורא זה יכול להיות סיפור מצוץ מהתחת... לכי תדעי מחר יהיה אונס ומחר מישהי תזהה אותו על פי התמונה בידם... סתם מקצינה.... אז אם אימייל עם תמונה שלו ללא רשותו ,וידיעתו וזכותו להגן על עצמו..תגיע לידיו של ...איש חוק למשל .... תהיה כאן תלונה של הפוך על הפוך....... (

זושי1

New member
רות 2 התגובה של מאוד צורמת

לא רק בהודעה הזאת...אלא בכלל... א. אני לא רואה שום סיבה למישהו להמציא מין סיפור כזה שה"עברה" המיוחסת בו כל כך פעוטה כמו ליטוף ישבן..שיהיה מצוץ מן האצבע, היה עדיף במקרה זה לספר על עברה מביכה יותר מליטוף בישבן...ויש לי המון רעיונות כאלה בראש עכשיו. ב. אין לי מושג ואני די מגששת באפילה, אבל, תחושתי היא שמעולם לא חווית הטרדה מינית ...ולכן יש אטימות כלשהי בתגובך...יתרה מכך...לאור כל זאת: ג. אני בספק אם רות 2 היא "אשה" לא שזה משנה הרבה....ולא שזה משנה בכלל...אבל אני משתדלת לבצע 1+1.....וכאשר האמירות שלך נשמעות "יפות נפש" נטולות כל גוון, עם נזיפה עמוקה כיוון הפוליטיקלי קורקט...בלי שום סיבה נובחת כמו רוטווילר על כל עובר ושב...אז זה מתאים יותר לאישה קרבית ועצבנית שצריכה נופש דחוף או גבר שלוקח הרבה טסטוסטרונים להגדלת רוחב השרירים.

רות 2

New member
מותק אני אישה ומאוד מודעת לנשיותי

ומיקומי על המפה..במציאות ואת יודעת רק רוטווילר מזהה רוטווילר אחר...... (קונן אופו הכלב רוטוילר שלך) נופש, גבר וזיונים לא חסר לרות יקירתי... ... ומה שצרם ובכלל גרם לי להתיחס זה לההכללות שלך.. אבל את יודעת מה בעצם... עדיף לדפדף הלאה ... כי הסמטוחה בתיחסות פתאום לשירשור אחר (כניראה ) ממש לא רלבנטית לנושא שכניראה רצית לדבר עליו... שבת שלום גם לך..

אלמרה

New member
בנות??? אני אוהב אתכן כמות שאתן.

אל תישתנו ואל תריבו לי כאן.. מספיק אני רב בפורום שכן עם איזו מלעונה...

רות 2

New member
אלמהרה

כל אחד ודעתו ודיעותיו ותפסיק לחשוב שאם מתווכחים וגם אם עוקצים אז רבים... זה גם חלק "מהיופי" שבוירטואליה...(בתנאי שלא עוברים את הטעם הטוב.. אלה אם כן אתה רוצה להפוך את הפורום רק לברכות של בוקר טוב ושבת שלום

מלעונה = מקוללת

מה הקטע המכוער הזה שאתה קורה לכל אחת מלעונה ? אולי גם תגיד על כל אחת שאתה מתכווח איתה שהיא שרמוטה או מילים נוספות בערבית "סיפרותית" ? זה מין סטייל יפואי כזה לקלל נשים כגבר בעידן המודרני ? ואללא לא מבין. חסרות מילים כדי לתאר חוסר שביעות רצון מלבד קללות בערבית ?

אלמרה

New member
ברו שובך פיטר פן.

יודע לא הייתי צריך להזכיר מילה אחת אפילו וזה לקוח מלקסיקון של פורום שכן... בסך הכל גם כאשר שומעים בעברית צחה "קיביני מאט" לא ממש יודעים משמעות הביטוי ולא משנה מנין על פני הגלובוס הגיע הביטוי...(באמת לא ידעתי את משמעות המילה) באשר לסגנון השיח כאן שקולח לפעמים וגולש לשימוש בסלנג ובביטויים ערביים מאוד לדעתי כבר אין מה לעשות ואני זורם, מסתגל... נחרדתי יותר כאשר שמעתי בחורה מחמיאה לחברתה בביטוי: "יו את נראית מה-זה כוסית"! היום זה כנראה רע במיעוטו. אבל אתה צודק!

חחחחחחחח

ואני רק אתמול השווצתי שקניתי שמלה של כוסיות
|ניצת הולכת לפינה עם הפנים לקיר|

רות 2

New member
לא חשבתי שבדבריי יש התנצלות...

אין!! אבל גם אין רצון לשנות את החשיבה שלך ושוב..ולמרות ואף על פי... שבתשלום

זושי1

New member
את רואה? יש אנשים שרואים בך

דברים שאת לא מסוגלת לראות...הרבה הצלחה בהמשך דרכך....מקווה שאת מחבבת אותי כפי שאני מחבבת אותך..כי אין ברירה...כדור הארץ קטן...ואנשים בו הרבה...עדיף ככה.

למעלה