עצומה לפתיחת ארכיון מוזיאון הרכבתארכיון...
בהרבה מההודעות מוזכרת העובדה שארכיון הרכבת מושבת או סגור למבקרים, או משהו כזה, אין אפשרות לעשות מן עצומה או מגבית בפורום לשם פתיחתו מחדש של הארכיון, מקום אשר יהפוך למרכז מציאותי (להבדיל מהוירטואלי) לחובבי הרכבת????? בהרבה תקווה לתשובה חיובית מהעוסקים בדבר..
אפשר בהחלט להשתמש בפורום כבמהעצומה לפתיחת ארכיון מוזיאון הרכבת
אני בהחלט בעד עצומה כזאת, ואשמח לתרום להכנתה ע"י מסירת עובדות ונתונים רלוונטיים. עם זאת, לצערי, לא אוכל להיות מעורב בארגון הדרוש לכך, מטעמים רגישים שונים (כמובן שאשמח לחתום עליה, ובגדול!). האם מישהו מתנדב?
וגםאפשר בהחלט להשתמש בפורום כבמה
לפעילות ציבורית מבורכת שכזו (וכמובן לקבל חשיפה בעמוד הראשי של האתר ובעיתונות הכתובה). מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מדוע נסגר הארכיון? בגלל בעיות פיננסיות? אנשים גנבו פריטים? אין כסף למשכורת לעובדי הארכיון?
חברים יקרים, נשמח לקבל תשובותוגם
אם אפשר להוסיף מה הם התנאים לפתיחתו מחדש של הארכיון
צריך עוד המון כח אדםוגם
אם אפשר להוסיף מה הם התנאים לפתיחתו מחדש של הארכיון
אין תקציב לעובדים נוספיםאפשר בהחלט להשתמש בפורום כבמה
לפעילות ציבורית מבורכת שכזו (וכמובן לקבל חשיפה בעמוד הראשי של האתר ובעיתונות הכתובה). מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מדוע נסגר הארכיון? בגלל בעיות פיננסיות? אנשים גנבו פריטים? אין כסף למשכורת לעובדי הארכיון?
במצב הנוכחי אין צ´אנס לפתוחאין תקציב לעובדים נוספים
ובמצב הנוכחי יקח לפול ושו"ת עוד 10 שנים לסדר ולמחשב את הארכיון. יש עוד סיבה אך אין לי כוונה לדון עליה, נכון חן ?
אביתר, אני בדרכי החוצהבמצב הנוכחי אין צ´אנס לפתוח
ת´ארכיון לציבור ולציבור החוקרים. הלוואי שנצליח לשנות את רוע הגזירה. אורן צור איתי קשר בטל. 02-5817977 ואסביר לך משהו.
אני מוכן לעבוד בחינם אחה"צ ושישבתאין תקציב לעובדים נוספים
ובמצב הנוכחי יקח לפול ושו"ת עוד 10 שנים לסדר ולמחשב את הארכיון. יש עוד סיבה אך אין לי כוונה לדון עליה, נכון חן ?
תציע את זה ליעקב שלום !!!אני מוכן לעבוד בחינם אחה"צ ושישבת
בתמורה לכך שאקבל נסיעה חופשית ברכבת ככל עובד רכבת וכך 2 הצדדים יהנו
כבר חשבו על זה. זה לא ילך.אני מוכן לעבוד בחינם אחה"צ ושישבת
אז לפחות הנחהכבר חשבו על זה. זה לא ילך.
"תמורה לא באה בחשבון. אם אתה תתנדב אז תתנדב עד הסוף" - זה מה שיענו לך ברכבת לצערי ולצערך אחי.
הלוואי שתצליח אחי !אז לפחות הנחה
או שהנסיעה לשם תהיה בחינם(ברכבת כמובן...)
גם אני מוכן! (איל רכניץ)אני מוכן לעבוד בחינם אחה"צ ושישבת
גם אני מוכן! (איל רכניץ)
גם שישי שבת בכיף! כולל עזרה בהכנסת הנתונים למחשב !(אם אפשר....) איל רכניץ
חחחח
הנה, כבר הכפלנו את כמו העובדים בארכיון הרכבת.
גם אני אבל...חחחח
סבבה אז איך עושים את זה?גם אני אבל...
מבחינת ידע, הידע שלי הוא מועט מאוד, ואינני יכול (לצערי) לתרום עוד מידע, אך בקיטלוג והכנסת נתונים למחשב? אני מוכן לעבוד בחיני חינם, רק בתנאי שאוכל לקבל נסיעה מפ"ת (או בית יהושוע - או הרצליה - כולם באותו מרחק לביתי-וחזור).
אייל?, מה עם דגמי הרכבות לTS???סבבה אז איך עושים את זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.