ארכיון אביתר מודיע:

מצב
הנושא נעול.

תוכון1

New member
ערבי צעיר דקר אנשים בקו

ארכיון אביתר מודיע:

הארכיון זקוק לפרטים מדוייקים על פיגוע הדקירה שהיה הערב באוטובוס של "דן" בקו 10, ברחוב יפת ביפו. אנשי "דן" ומקורבים מתבקשים לשפוך כאן את כל המידע הידוע לכם ! ארכיון אביתר מודה לכם מקרב הלב ומאחל שיהיה זה הפיגוע האחרון !!!
ערבי צעיר דקר אנשים בקו
10 של דן ביפו. 3 פצועים קל.

ארכיון אביתר מודיע: ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ארכיון אביתר מודיע:

הארכיון זקוק לפרטים מדוייקים על פיגוע הדקירה שהיה הערב באוטובוס של "דן" בקו 10, ברחוב יפת ביפו. אנשי "דן" ומקורבים מתבקשים לשפוך כאן את כל המידע הידוע לכם ! ארכיון אביתר מודה לכם מקרב הלב ומאחל שיהיה זה הפיגוע האחרון !!!

omer landau

New member
מממממ

ארכיון אביתר מודיע:

מממממ
ערבי ביפו עלה לאוטובוס בלי לשלם והתחיל לדקור אנשים שוטר שהיה באוטובוס ניסה לנטרל אותו והמפגע ברח 3 נפצעו קל 2 פונו לבית חולים ואחת טופלה במקום זה מה ששמעתי בחדשות

מה מס' הרישוי של האוטובוס ??? מה

מממממ
ערבי ביפו עלה לאוטובוס בלי לשלם והתחיל לדקור אנשים שוטר שהיה באוטובוס ניסה לנטרל אותו והמפגע ברח 3 נפצעו קל 2 פונו לבית חולים ואחת טופלה במקום זה מה ששמעתי בחדשות
הדגם של האוטובוס ??? מה המס' הפנימי שלו ??? מה שם הנהג ??? מה מצבם המדוייק של הפצועים ??? ארכיון אביתר מאחל לשלושת הפצועים החלמה מאוד-מאוד מהירה !!!

omer landau

New member
אין לי שמץ של מושג.......

הדגם של האוטובוס ??? מה המס' הפנימי שלו ??? מה שם הנהג ??? מה מצבם המדוייק של הפצועים ??? ארכיון אביתר מאחל לשלושת הפצועים החלמה מאוד-מאוד מהירה !!!
אין לי שמץ של מושג.......
אני מאמין שלך יש דרכים יותר טובות לברר בטח בחדשות שידרו תמונות ממקום האירוע תעקוב אולי תראה ***משתתף בברכת החלמה מהירה לפצועים

טוארג

New member
תבקש מאנדי שיברר לך...

תבקש מאנדי שיברר לך...
ברגע שיש לך את המספר הפנימי של האוטובוס ממש קל לברר את כל השאר.

טוארג

New member
מן הסתם אלה קווים של דן,

קו 10 של חברת דן

קו 10 ו-קו 46 שעוברים שמה אלה הם קוים של חברת דן של דגם נידלפלור .
מן הסתם אלה קווים של דן,
ולדגם קוראים נידרלפור. ולא תמיד יש על הקווים האלה נידרפלורים. בבקשה תפסיק עם הרווחים האלה, זה מעצבן לקרוא ככה.

טוארג

New member
מצאתי!!!

מצאתי!!!
מדובר בנידרפלור מספר פנימי 7265!!! (ראו את זה עכשיו בחדשות חצות, לא הראו את לוחית הרישוי, ולחצי שניה ראו את המספר הפנימי.)

טוארג

New member
לפי ההגיון מדובר ב-91-091-01

מצאתי!!!
מדובר בנידרפלור מספר פנימי 7265!!! (ראו את זה עכשיו בחדשות חצות, לא הראו את לוחית הרישוי, ולחצי שניה ראו את המספר הפנימי.)
אבל אל תתפסו אותי במילה, פשוט 7275 הוא 91-101-01.

אכן, זה מספר הרישוי

אבל אל תתפסו אותי במילה, פשוט 7275 הוא 91-101-01.
אכן, זה מספר הרישוי
הדגם: M.A.N NL 263, הרכבה ב"מרכבים" למיטב זכרוני. חניון ומוסך אם בת-ים. סידור קו 10: ממסוף רכבת מרכז למסוף ניסנבאום בת-ים (קאנטרי קלאב) דרך נווה חוף ראשל"צ. אנסה לברר את שם הנהג.

מוסך בת-ים

אכן, זה מספר הרישוי
הדגם: M.A.N NL 263, הרכבה ב"מרכבים" למיטב זכרוני. חניון ומוסך אם בת-ים. סידור קו 10: ממסוף רכבת מרכז למסוף ניסנבאום בת-ים (קאנטרי קלאב) דרך נווה חוף ראשל"צ. אנסה לברר את שם הנהג.
מוסך בת-ים
יש בבת-ים מוסך גדול עם תחנת דלק של חברת " דן " ברחוב העמל באזור התעשיה של בת-ים .

מצב
הנושא נעול.
למעלה