אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממני
אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממניהחלמה מהירה לציפי![]()
![]()
אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממניהחלמה מהירה לציפי![]()
![]()
תודה רבה מכל הלב יא 690-324 !!!אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממני
תודה רבה יקירתי !החלמה מהירה לציפי![]()
![]()
שים לב- אני מבקש לשמור על זכיות....תודה רבה צחקנוס אך אני צריך את 2
הסמלים בנפרד !!! כמו שכל חברה מופיעה אצלי בשורה נפרדת ! אתה יכול להפריד ביניהם בשתי הודעות נפרדות יא צחקנוס ???
אני משתמש גם בשלך וגם בשלו !שים לב- אני מבקש לשמור על זכיות....
ב"ה יוצרים. עבדתי על הסמל שלהםה בערך חצי שעה בזמנו !!!.
נהדר ! זה מה שחיפשתי ! אתה 10 !!!!אביתר הנה!
ספיישל 4U
משהונחמד מפורום אחר כאן בארכיון אביתר מבקש את סיועכם:
האם מישהו יכול לסרוק לי לכאן את הסמל של "מנופי-אבי" ??? משום מה לא הצלחתי להוריד ת'סמל מהאתר שלהם.
רעיון נחמד מאוד אך ישן. בשנת 1975משהונחמד מפורום אחר כאן ב![]()
משהונחמד מפורום אחר כאן בארכיון אביתר מבקש את סיועכם:
האם מישהו יכול לסרוק לי לכאן את הסמל של "מנופי-אבי" ??? משום מה לא הצלחתי להוריד ת'סמל מהאתר שלהם.
קטע מעניין מגלובס: 02.05.2004:משהונחמד מפורום אחר כאן ב![]()
אביתר הנה השני לא הסופי!!!!!קטע מעניין מגלובס: 02.05.2004:
2/5/2004 גדי גולן פורסם במהדורה המודפסת אזור תעסוקה חדש בלהבים - עיקר ההכנסות לרהט הקטע הרלוונטי: אזור התעסוקה בלהבים ייבנה על שטח של למעלה מ-3,000 דונם, והוא יכלול בית חולים חדש, בנוסף לבית חולים סורוקה בבאר שבע, אזור של תעשיה ותעסוקה, בתי מלאכה, ובתי עסק שונים, וכן שלוחה של רכבת ישראל . ההשקעה בפרויקט נאמדת בשלב ראשון בכ-30 מיליון דולר, והמימון לכל עבודות התשתית יבוא מתקציב משרד התמ"ת. לדברי משה פאול, כיום נמצא הפרויקט בסיום השלבים הסטטוטוריים של התכנון, ובקרוב יוגשו התוכניות לוועדה המחוזית לצורכי הפקדה, במסגרת תוכנית בנין עיר מפורטת. רהט, העיר הבדואית הגדולה בנגב, תקבל את עיקר אחוזי הבעלות... ראיתם ??? שלוחונת קטנה ???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.