ארכיון אביתר מבקש את סיועכם:

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממני

החלמה מהירה לציפי
אביתר, מסור לציפי איחולי החלמה ממני

צחקן

New member
שים לב- אני מבקש לשמור על זכיות....

תודה רבה צחקנוס אך אני צריך את 2
הסמלים בנפרד !!! כמו שכל חברה מופיעה אצלי בשורה נפרדת ! אתה יכול להפריד ביניהם בשתי הודעות נפרדות יא צחקנוס ???
שים לב- אני מבקש לשמור על זכיות....
ב"ה יוצרים. עבדתי על הסמל שלהםה בערך חצי שעה בזמנו !!!.

רעיון נחמד מאוד אך ישן. בשנת 1975

משהונחמד מפורום אחר כאן ב
רעיון נחמד מאוד אך ישן. בשנת 1975
היה הרעיון הזה על אוטובוסים בירושלים וגם שמו להם מדבקה מדליקה ליד המס': "למה הממשלה לא נותנת לאוטובוס זקן כמוני לפרוש ? " היו ימים...

קטע מעניין מגלובס: 02.05.2004:

משהונחמד מפורום אחר כאן ב
2/5/2004 גדי גולן פורסם במהדורה המודפסת אזור תעסוקה חדש בלהבים - עיקר ההכנסות לרהט הקטע הרלוונטי: אזור התעסוקה בלהבים ייבנה על שטח של למעלה מ-3,000 דונם, והוא יכלול בית חולים חדש, בנוסף לבית חולים סורוקה בבאר שבע, אזור של תעשיה ותעסוקה, בתי מלאכה, ובתי עסק שונים, וכן שלוחה של רכבת ישראל . ההשקעה בפרויקט נאמדת בשלב ראשון בכ-30 מיליון דולר, והמימון לכל עבודות התשתית יבוא מתקציב משרד התמ"ת. לדברי משה פאול, כיום נמצא הפרויקט בסיום השלבים הסטטוטוריים של התכנון, ובקרוב יוגשו התוכניות לוועדה המחוזית לצורכי הפקדה, במסגרת תוכנית בנין עיר מפורטת. רהט, העיר הבדואית הגדולה בנגב, תקבל את עיקר אחוזי הבעלות... ראיתם ??? שלוחונת קטנה ???

אביתר הנה השני לא הסופי!!!!!

2/5/2004 גדי גולן פורסם במהדורה המודפסת אזור תעסוקה חדש בלהבים - עיקר ההכנסות לרהט הקטע הרלוונטי: אזור התעסוקה בלהבים ייבנה על שטח של למעלה מ-3,000 דונם, והוא יכלול בית חולים חדש, בנוסף לבית חולים סורוקה בבאר שבע, אזור של תעשיה ותעסוקה, בתי מלאכה, ובתי עסק שונים, וכן שלוחה של רכבת ישראל . ההשקעה בפרויקט נאמדת בשלב ראשון בכ-30 מיליון דולר, והמימון לכל עבודות התשתית יבוא מתקציב משרד התמ"ת. לדברי משה פאול, כיום נמצא הפרויקט בסיום השלבים הסטטוטוריים של התכנון, ובקרוב יוגשו התוכניות לוועדה המחוזית לצורכי הפקדה, במסגרת תוכנית בנין עיר מפורטת. רהט, העיר הבדואית הגדולה בנגב, תקבל את עיקר אחוזי הבעלות... ראיתם ??? שלוחונת קטנה ???
אביתר הנה השני לא הסופי!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה