ארז הוא פשוט בן אדם מוזר וחולה נפש

ארז הוא פשוט בן אדם מוזר וחולה נפש

אני לא מדברת על הליקוי שמיעה שלו... זה לא קשור בכלל.... הוא מוזר, מדבר שטויות, חיי בסרט, חסר מודעות עצמית, פטתי ועלוב... כולו מלא בקלישאות ובולשיט, הוא מעורר אנטיגוניזם, הוא לא חברתי, הוא משחק על הקלף של החירש כל פעם שלא נוח לא, כשמאתים לו הוא כמו כולם וכשלא מתאים לו הוא לא כמו כולם, קיצר סתם בן אדם עלוב מוזר והוא צריך אישפוז פסיכיאטרי...

abcd80

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא קלטת שהכל זה רק שואו.. גם לאחרים לא חסר שריטות ולמה אף אחד לא נטפל אליהם כמו שנטפלים דווקא לארז?

abcd80

New member
הכל משחק

הוא מאוד מוכר בקהילה של הלקויי שמיעה ואל תדאג יש לו שריטות רגילות כמו לכולם והוא רק מקצין אותם בכוונה.

eleven8

New member
והקטע של ההעמדה להדחה ענק!ח-לב ח-לב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שאבי 55

New member
ארז חייב להשאר ראש הבית,הטירוף שלו מצחיק מאוד

הוא היה גדול אתמול,וכבונוס הוא שונא את גועל

ערסחבק

New member
ארז היחידי שנשאר לשבת עם יוסף עד שגמר לאכול

וגם ארז סיים לאכול מזמן כל האוכלים קמו מהשולחן והשאירו את יוסף לבד. מטעמי נימוס זה לא יפה מטעמי פרקטיקה אין ברירה כי הוא אוכל לאט כנראה... אבל ההודעה מכוונת לאנושיות והנימוס שיש בארז כל הכבוד
יש מה ללמוד ממנו.. התנהגות אירופאית

Princess Lotta

New member
ארז וסתיו היחידים שלא העמידו את יוסף!!!

וארז באמת היחיד שקלט את גועל, כל הכבוד!

tvav

New member
נכון שארז עושה שטיות

אבל הוא בן אדם חכם מצד שני

Better Man

New member
חבל שאי אפשר להשאיר אותו ראש הבית עד הגמר

כולל החסינות. ארז מלך

גמרנו לקלל את החודידה והתחלנו עם ארז?

למה חייבים לתת אבחנות פסיכיאטריות? כאילו זוהר דארלינג, יש לך הכשרה מקצועית? לארז יש מודעות עצמית גבוהה מאוד, הוא גם הבין את החולשה שלו, ובחוכמה הפך אותה ליתרון. נכון, אני לא סובל אותו כי הוא עסוק בעצמו, במראה שלו, ברגשות שלו בעיקר ומתעלם מהשאר, שגם הם בעלי רצונות, חלומות ושאיפות. כן, הוא לא מתוחכם מילולית, כי אל תשכחי שרוב אוצר המלים שלו בא מקריאה ולא מדיבור, והוא בטוח לא מסוגל להבין דקויות של "קול" "מבטא" ו"הגייה", לכן הוא נשמע מלך הקלישאות "ויהי מה!" - לכן תמיד התקשורת המלולית שלו נחותה בהשוואה לתקשורת של ילד בן שנה לפחות, ששומע. את זה הוא ניסה להסביר בשיחה לחברי הבית, והנה את/ה לא קלטת את עומק המסר. כן הוא אגואיסט, אגוצנטרי, מתרגש בקלות, בוכה בקלות, נכנס לתפקידים במהירות, קצת מסורבל בכישורים החברתיים שלו - אבל מכאן ועד ערימת נאצות כמו ,עלוב" מוזר ושליחתו לאשפוז... הייתי נזהר.

קאראט

New member
../images/Emo45.gif ויהי מה../images/Emo70.gif הוא מצחיק בטבעי שלו

מזדהה לגמרי איתך עם מה שכתבת על ארז. ואני אוהבת את זה. מבלי להשוות אותו לבובליל, שניהם מצחיקים מבלי להתכוון להצחיק. השבוע, חל מהפך לטובה וגילינו פאן חדש אצל ארז. התמימות שלו, הטבעיות שלו, היושר שלו - הופכים אותו לאיש מעניין ומצחיק. אני מאמינה שאם ימשיך כך, ישרוד עוד הרבה זמן בבית האח הגדול. ויהי מה

webguy

New member
באמת השיחות שלו עם טלפון מנותק מענינות ..../images/Emo13.gif

webguy

New member
את הפיסכיאטר בטח יענינו יותר ...

כן זה מצחיק ... אבל מצד שני האיש הזוי ברמות ... בהצבעת ההדחה ... הוא מדיח את אלין ודורש ממנה כסף על עבודת הסטייל שעשה לה ...חהחה ...קרע והרס לה גופיה ....!! הוא עוד אומר לה תלכי עם זה בלי חזיה ...
אני מחכה שהוא יתנקם באח הגדול כפי שהבטיח ..אז נראה אם האח יצחק .. שיהרוס להם כמה מצלמות ...חהחה

למעלה