ארוע אולי מלחיץ מחר, עיצות בבקשה!

natalynataly

New member
ארוע אולי מלחיץ מחר, עיצות בבקשה!

בתחילת השבוע התקשרה גיסתי להזמין אותנו ליום הולדת של אחי ביום חמישי, הוא בן 50. (מדהים אה, אחי הבכור כבר בן 50...) ... כרקע קצר אני רוצה לספר שכל מפגש משפחתי מורחב מאד מלחיץ אותי. האנרגיות שם מאד שליליות, זה מזכיר לי את הילדות הלא מי יודע מה שהיתה לי. לא פעם הם עוקצים אותי, פוגעים בי... כבר נוכחתי שאם אני נוסעת לארוע משפחתי מורחב עם בן זוגי שהוא גם ה"שומר ראש " שלי, התחושה שלי קלה יותר, וגם לא מעיזים לעקוץ אותי כל כך .... לכן ביקשתי ממנו להתלוות אליי. (הוא הסכים) אבל פרט לזה. מה אני יכולה לעשות כדי שהערב הזה יהיה נעים? שלא אפגע? שלא אפול לדפוסים שליליים מן העבר? (כי בעבר גם אני הייתי מלאת ציניות ועוקצנית, ולעיתים כשאני בחברתם, אני שוב נופלת לאותה התנהגות מן העבר)... יש למישהו טיפ? רעיון? אשמח מאד לשמוע. יום נהדר. נטלי

sovlanit

New member
מתוקה,מזל טוב לאחיך,

נסי להתמקד במטרת המפגש [=יום הולדת] צאי מהנחה שאת תהני מאוד. במקום להתמקד בעבר [הילדות,המפגשים הקודמים,העוקצנות שהיתה בך] התמקדי,באיזו הזדמנות נפלאה יש לך עכשיו להוכיח לעצמך שהשתנית. זוהי גם הזדמנות טובה לבדוק מה היקף השינוי ולבחור בחירות מצויינות,כגון:לא להעלב... מה גם שנוכחות הבעל תעזור לך מאוד... לא תוכלי ליפול לדפוסים שליליים מהעבר אם תחשבי באופן חיובי...כל שיש לנו זה הרגע הזה, אתמול שלשום לפני מיליון שנה--עבר מזמן. מחר טרם הגיע-והיום זו הזכות האדירה וההזדמנות הנהדרת ליצור לנו מחר חדש וטוב יותר עם אנרגיות חיוביות. נסי להכנס ל WWW.GREATDAY.COM למצגות RIGHT NOW וגם EVEN NOW ולבחור אם לקרוא את המסר היומי/מסרים קודמים. נסי גם להשתמש בטכניקות שמרגיעות אותך לפני המפגש המשפחתי... וקראי שוב את הודעתך המלבבת מהיום...
כל טוב, אני בטוחה שתהני מאוד...

אושרת28

New member
היי SOVLANIT הוצאת לי מילים מפי

והעצה שלי לבחורה החדשה. תהיהי פשוט את אל תיתני לעצמך ל"היסחף" אל... את נימצאת היום במקום אחר נמצאת במבט אחר תישתמשי בו המון הצלחה ומזל טוב

sovlanit

New member
יש שם שתי מצגות.

הראשונה THE RIGHT NOW PRESENTATION והשניה EVEN NOW שתיהן מלוות במוסיקה. שמחה שנהנית. הכתובת: WWW.GREATDAY.COM ויש שם גם מסר יומי באנגלית...

rama69

New member
אני הייתי הולכת

על הגנות אנרגטיות, תעטוף עצמך באור ואמור אני מוגן 3 פעמים, הייקום דואג לנו במצבים שכאלה וכאשר אנו מבקשים ממנו הגנה מקבלים, בברכת אור המודעות אתי

rama69

New member
בודאי,

מה שלומך? נהינתי לקרא את התפתחותך סביב סגול, בברכת אור המודעות אתי

אושרת28

New member
כן היה לי מאוד כייף בסגול רק ש אחרי

כמה ימים הבנתי שזה בישבילי יותר מידי "רוחני"... ולקח לי 5 ימים ל"ינחות"... מה איתך?

אושרת28

New member
הרגע ממש קיבלתי תיקשור /שיתוף

" אושרת היקרה זוגיות משמעה - פרשת דרכים פנימית איחוד החלקים הפנימיים לכדי אחד ראי עצמך כחלק השלם ומשם תיפעלי חבקי את החלק הבודד בתוכך קיים כעס בתוכך על בדידות זו וממקום זה הדרך קשה אל נא תחפשי בן זוג מחוצה לך, אלא צעדי פנימה באומץ. החזיקי את פנס האומץ קרוב לליבך ודעי כי את יוצרת את מציאותך בכל רגע גם פחדים אלה נועדו בכדי ללמד אותך על נטישה עצמית. ההתנגדות העצמית מביאה איתה כעס, וכעס זה מביא איתו בדידות שתפי אחרים בכאב שלך חשפי אותו והאירי את הפחד חפשי את הערך שאת מאמינה שזוגיות תביא לך ואז מצאי אותו בתוכך. את אמיצה בדרכך חיבוק גדול אילן אביב והמדריכים " באהבה לכם שהוצאתי את זה החוצה

איל באש

New member
נטלי ../images/Emo23.gif

את כבר מכירה את הפח, אז יש באפשרותך לא "ליפול" בו. אולי יהיה לך קשה לא לענות, אבל שתיקה תעשה את ההבדל בין ערב נעים לערב ציני. שתקי וחייכי ,תני לכל מה שיגידו לעבור לידך ולא בתוכך. אם הדברים נוגעים בך בפנים (מה שברור) זה לא המקום לטפל בהם. קחי לך שיעורי בית ועבדי עם עצמך על נקודות הרגישות שלך. אבל לא מולם ולא בחברתם. ולא משום שהם לא מבינים, משום שהם לא בעיניין כנראה. בהצלחה. אשמח לשמוע איך היה.

sovlanit

New member
נטלי,

אני בטוחה שהיום תהני ביותר. אשמח לקבל עידכון בהמשך.

להקלה בסביבה לא נעימה

מומלץ להחזיק בכיס אבן טורמלין שחור, המרחיקה אנרגיות שליליות, ואבן סאן-סטון המשרה אוירה שמחה ונעימה. בהצלחה

natalynataly

New member
תודה על כל העיצות! ../images/Emo13.gif

אקח את האבן.... אשתדל באמת לחייך ולשתוק... הרי קשה מאד לקטול בן אדם שמסביר אליך פנים.... תודה...

למעלה