ארוחת ערב מאתגרת

muppetshow

New member
ארוחת ערב מאתגרת

שבוע טוב! אני מארחת משפחות עם ילדים קטנים כשיש לי מגבלת אלרגיה לביצים... אני מכינה המון מתכוני אירוח עם ביצים (פשטידות, עוגות וכו') ואני קצת אובדת עצות. יש למישהי רעיונות? תודה!
 

DUKASIT

New member
שבוע טוב כולם ../images/Emo24.gif התגעגעתי

בואיקו – חמדה גיסתי חב' קטנה קמח אוסם חב' מרגרינה גבינה לבנה, קצ'קאבל, גיל, 3 ביצים שומשום לקישוט - לערבב הכל לבצק ולהשאיר לנוח 3 שעות במקרר. - לאפות או כפשטידה או כמו עוגיות.
 

pirge

New member
דוכסית,הייייי מה שלומך?יופי לראות אותך כאן

שבוע טוב
 

DUKASIT

New member
שלומי נהדר ../images/Emo13.gif מתנצלת שנעלמתי בלי לומר דבר

 

DUKASIT

New member
נכון צודקת התכוונתי להמליץ על הסהרוני גבינה

של סמדר מוואלה עם תוספת חצי זית של שוש. אפשר לוותר על מריחת הביצה ולמרוח עם מעט מרגרינה או כלום.
 
ברוכה השבה../images/Emo140.gifגמני נעלמתי הייתי חודש וקצת

בחו"ל לחתונתה של בת אחותי והנה אני חוזרת לפורומים ולכל מקום ברשת לאט לאט מאחלת לך ולכולם כל טוב שבוע נפלא מלא חוויות חיובית ושמחות רבות והכי חשוב חיוך רחב וסימפטי
 

pirge

New member
כל פעם אתם נעלמים לקצת,אבל בסוף כולם

חוזרים
וזה העיקר.
 
זיוי אני חייבת לומר לך

הכנתי 3 פעמים את הכעכים המלוחים שלך והם יצאו חלומיים!!!!!!!!!!!!! תודה רבה
 

pirge

New member
מאפינספיצה אישי מתאים לילדים

מאפינס פיצה אישי - מהיר ללא שמרים (בצק חלה) מאת:פירגה 8 מאפינספיצה -- אישיים האפיה בתבנית מאפינס סיליקון בצק: כוס קמח תופח (לא כוס גדושה) מיכל אשל או יוגורט/לבן או שמנת חמוצה מעט מלח לערבב. הבצק מאד דבקי. לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי) מלית: לטגן במחבת: בצל קצוץ ולהזהיב ב-4-5 כפות שמן זית. להוסיף: 2\1 כוס תירס 2\1 קופסה טונה קטנה בלי השמן - אפשר יותר. 2\1 מארז פטריות חתוכות לפרוסות כף רסק עגבניות כף קטשופ מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה או שתיים ולהוריד מהאש. לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת לקשט בזית שחור מגולען-- או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) לאפות שוב בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע נוטה לחום. תהנו.
 

pirge

New member
ספגטי ונקניקיות מוקפצות עם אפונה

נקניקיות מהצומח ואפונה על ספגטי מקור:פירגה. לבשל ספגטי לפי הוראות היצרן. ובינתיים מכינים את התוספת: מטגנים בצל גדול קצוץ מוסיפים עד 10 נקניקיות מהצומח חתוכות לריבועים קטנים לטגן דקה בבחישה להוסיף 300 גרם אפונה ירוקה סנפרוסט ----שהושרתה במים רותחים למשך 2 דקות ומסוננת. להוסיף תיבול: כף גדושה מרק עוף כף גדושה סילאן כף גדושה פפריקה כף גדושה קטשופ לערבב הכל ביחד. לטעום ולשפר תיבול בתוספת של מלח ופלפל שחור. להגיש מיד על הספגטי . תהנו.
 

pirge

New member
נקניקיות בטטה תפוח אדמה מוקפץ

נקניקיות ותפוחי אדמה עם בטטה מוקפץ במחבת- מהיר מאת:פירגה שמתי בסיר 3 תפוחי אדמה בינוניים בקליפה בטטה שלמה ובישלתי לריכוך כמעט מלא. אפשר להכין יום קודם........ נקנקיות מופשרות חתוכות לעיגולים די גדולים חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לריבועים די גדולים. להשחים במחבת 2 בצלים בינוניים קצוצים ולהוסיף תבלינים. עשבי תיבול של קנור, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה,קטשופ,סילאן או קורט סוכר הוספתי למחבת את תפוחי האדמה, הבטטה והנקנקיות והקפצתי בעדינות דקה שכל התבשיל יתאחד עם התבלינים. הורדתי את האש ללהבה הכי קטנה כיסיתי את המחבת הרמטי במכסה תואם. משאירים 10 דקות לנוח ומגישים לא מוסיפים נוזלים. אפשר לתבל כמובן בטעם שאוהבים. תהנו
 

pirge

New member
פסטונה (ספגטי וטונה)

פסטונה או ספגטי ברוטב טונה אדום ו pirge ו 11:15 | 05/12/05 מקור:פירגה. מכינים לפי הוראות היצרן איזה אטריות\ספגטי שרוצים. ובינתיים-במקביל מכינים את הרוטב: כ-4 כפות שמן זית בצל קצוץ שן שום קצוצה פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות ----אפשר לשלב עוד צבע קופסה רסק עגבניות קטנה+2 כפות קטשופ ואפשר גם כף רוטב צ'ילי מתוק. קופסה של עגבניות כתושות ברסק--- טל וטרי תכולה 400 גרם אפשר להשתמש בעגבניות טריות מגוררות. חצי כוס מים 2 או 3 קופסאות טונה בלי השמן 2 כפות פטרוזיליה טריה או כוסברה למי שמעדיף מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור. כפית סוכר. להגשה: גרגרי חומוס מבושלים ואגוזים או שקדים שלמים לקישוט –מטוגנים במחבת יבשה.לבחוש כל הזמן עד שנהיים כתמים חומים. ההכנה: מטגנים בשמן הזית בצל ומשקפים אותו. מוסיפים שום ומטגנים להזהבה. מוסיפים לטיגון את רצועות הפלפלים ומזהיבים גם אותם. מוסיפים את הרסק-הקטשופ-הצ'ילי- והעגבניות ומערבבים ביחד. מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול כשהכל רותח ומצטמצם מעט---- מכבים את הלהבה. טועמים ומשפרים טעם. מוסיפים את הטונה בגושים בלי השמן מערבבים בעדינות רבה שהטונה לא תתפורר בכלל. מורידים מנה ספגטי ויוצקים עליה מצקת מרוטב הטונה. מערבבים קלות. מקשטים בחומוס והאגוזים\שקדים קלויים. הכל צריך להיעשות סמוך מאד לארוחה. תהנו
 

pirge

New member
ספגטי בבטטה עם רב רוטב אדום לילדים

ספגטי בטטה מאת:פירגה לטגן בצל ולהזהיב קלות להוסיף פרוסות מבטטה מקולפת ולהשחים מ-2 הצדדים להוציא הצידה ובסוף הבישול של הפסטה לערבב קלות עם הבטטה ולהגיש רברוטב אדום למגוון בישולים רוטב לילדים שמתאים ל.....ו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 10:11 | 08/08/07 כדורי טונה ברוטב כדורי בשר ברוטב כשמכינים כדורים ברוטב יש לטגנם קלות במעט שמן--לבשל קודם את הרוטב כמה דקות ולהכניס את הקציצות לזמן קצר מאד. מתאים לכל סוגי המקרוני/ספגטי/לזניה/קנלוני/ממולאים מתאים לניוקי וורוניקס רב רוטב אדום פיקנטי מאת:פירגה לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב.(אפשר לגרר במגררת גסה) שן שום לגרר במגררת גסה להוסיף 2 כפות סילאן כף פפריקה מתוקה כף אבקת מרק עוף קופסה רסק קטנה לרסק 2 עגבניות בשלות במגררת גסה (בלי הקליפה-רק התוכן) 3 כפות קטשופ להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. תהנו
 

pirge

New member
מלוואח במליות שונות

מליות מלוואח – אפוי מאת פירגה אפשר לחתוך למשולשים ולמלא במלית שרוצים ולגלגל מהצד הרחב לצר. אפשר להכין כרוכיות קטנות. ממרח תמרים ממרח אגוזים ממרח נוטלה\שוקולד מריחה ממרח חלבה עם ריבה ואגוזים או עם שוקולד צ'יפס ממרחי פרג שונים משולב עם תמרים קצוצים. ממרח ריבת חלב ממרחי קונפיטורות פירות יבשים קצוצים להוסיף לכל אילו אגוזים קצוצים\\שקדים\\בוטנים\\קוקוס\\שומשום\\קינמון\\ שוקולד צ'יפס. אפשר גם: למרוח מעט פסטו-רוטב פיצה ולפזר גבינה מלוחה וצהובה או להכין רולדות קטנות-- - במילוי פטריות\כבד\בשר טחון אפשר למלא גבינת פטה \בולגרית\צפתית עם זיתים קצוצים. אפשר למלא בסלט טונה ותירס עם ביצה קשה או: לבשל תפוח אדמה במיקרו ולמעוך כמו לפירה. להוסיף בצל מטוגן+ תבלינים. או: לטגן בצל קוביות להוסיף חציל בקוביות ולטגן ביחד כ-10 דקות. מוסיפים 250 ג' פטריות (אפשר מקופסה) או קוביות גבינה בולגרית. כף מרק פטריות פלפל שחור מערבבים ביחד וממלאים. למליות מתוקות אפשר לזלף דבש או סילאן. למליות מלוחות למרוח ביצה ולפזר שומשום. תהנו
 
למעלה