בוקר טוב
מוקדם אתן קמות .... אז ככה לקנות כבדי עוף (כמות זה לפי כמה שתחליטו לאכול) לנקות אותם ולשטוף טוב ולהוציא כל מיני דברים צבעוניים שיש בהם . לחתוך אותם , לחתוך בצל רגיל (הרבה) או שאלוט(אותו להשאיר שלם), לתוך מחבת חמה להוסיף שמן , וכאשר הוא חם לטגן את הבצל עד להזהבה, כאשר הוא מוזהב או מושחם (תלוי בהעדפתכם) , לזרוק פנימה את הכבדים-עם קצת מלח ופלפל שחור גרוס-לצרוב אותם דקה שתיים, ולהוסיף יין אדום(כמות -בהתאם למה שיש במחבת-לא לעשות שם בריכה,במינון סביר לעין)-לתת ליין להצטמצם(כמובן את על אש גבוהה כל העת),כל העת להקפיץ אץ הכבדים שיטגנו מכל כיוון (לא לחטט בהם יותר מדי עם המזלג שישארו שלמים ויפים), היין הצטמצם, לבדוק תיבול. בצלחת ששיש בה פירה- עושים בו גומה ושמים במרכזה את הכבדים+בצל+רוטב. בתיאבוןןןןןןןןן מעולה עם סלט ירוק בצד "להרטיב" בבטן את כל החבילה