ארגנתי ג'מבו שרימפס ושכחתי להתארגן על שום

יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
 
יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
תלך לקנות שום איפשהו
 

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
מה שחשוב בשרימפס זה החמאה ופחות השום.
 

אלפיני

Well-known member
יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
מה זאת אומרת אבקות? מה אתה, ילד?

מה קרה? לא יכולת לקפוץ לאותו סניף טיב טעם/קשת טעמים ולקנות לעצמך גם לימון, שום, צ'ילי חריף , שמן זית , וכוסברה/פטרוזיליה.
 

DANIAVNI

Well-known member
יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
הרבה בשלנים מזניחים את אגף התבלינים
כלומר, קונים תבלין ומה לעשות לפעמים הכמות לא נגמרת
אז במקום לזרוק ממשיכים להשתמש ואוכלים דרעק .

מה שהחלטתי עם עצמי ( קשה יותר ליישם )
פעם בתקופה ( נגיד חצי שנה ולפני תאריך התפוגה )
זורקים וקונים חדש בלי להתקמצן
אני עדיין מתלבט מי עדיף
התפזורת שמתחלפת מהר בשוק או הואקום בסופר
אני נוטה להעדיף את הואקום .
חוץ מזה, אני מתכוון לעבור באיזשהו שלב לשימוש במכתש ועלי
ומטחנת תבלינים ואז החומרים נשמרים יותר וטריים יותר
אבל מתעצל בינתיים .
 
הרבה בשלנים מזניחים את אגף התבלינים
כלומר, קונים תבלין ומה לעשות לפעמים הכמות לא נגמרת
אז במקום לזרוק ממשיכים להשתמש ואוכלים דרעק .

מה שהחלטתי עם עצמי ( קשה יותר ליישם )
פעם בתקופה ( נגיד חצי שנה ולפני תאריך התפוגה )
זורקים וקונים חדש בלי להתקמצן
אני עדיין מתלבט מי עדיף
התפזורת שמתחלפת מהר בשוק או הואקום בסופר
אני נוטה להעדיף את הואקום .
חוץ מזה, אני מתכוון לעבור באיזשהו שלב לשימוש במכתש ועלי
ומטחנת תבלינים ואז החומרים נשמרים יותר וטריים יותר
אבל מתעצל בינתיים .
מחליף תבלינים כל חודש, את הפגי תוקף אני מפזר על החתולי חצר כי זה משחרר אותם מפרעושים
 
יש לי אבקת שום אבל היא הפכה לאבן
חשבתי לגרד אותה על התבשיל אבל יש לזה טעם לא טוב
הענין מסתבך כי אין לי לחם בבית
בקיצור התחלתי לסדר את מגירות ארונית האחסון
מצאתי אבקת פטריות, כזאת שמוהלים במים ומבשלים
אבל אם הג'מבו לא היה עולה כ"כ יקר (כי בארץ גם לשרימפס צריך משגיח כשרות...)
אז הייתי מנסה להכין עם האבקת פטריות
לסיכום: נגזר עלי לצום גם השבת
 
למעלה