ארגנטינה משחקים בבאזל שוויץ

dainu

New member
ארגנטינה משחקים בבאזל שוויץ

הרכב כמעט מלא ריקלמה בספק בחוד קרספו -מסי-טבס-מיליטו יפן לוקחת את המשחק כהכנה למונדיאל -בוסניה עם שחקנים חדשים בנבחרת המשחק במגרש נייטרלי לא יודע איפה

ms60

New member
המשחק בשוויץ-איך אתה יודע

איפה ראית (באיזה אתר) שהמשחק משוחק בבאזל-שוויץ

dainu

New member
כנס לאתר bethelp.com

יש שם סעיף שנקרא prewiews כנס ל משחקי ידידות וכנס למשחקים יש ברובם הרכבים ואיפה זה משוחק תהנה

etieti

New member
כל משחקי ההכנה של ארגנטינה למונדיאל

יערכו בשוויץ. שוייץ הפכה למגרש אימונים של הנבחרת הארגנטינאית.

dainu

New member
גם אתה ארחנטינו כמוני

vamos vamos argentina vamos vamos a ganar....

באנקרר

New member
יש לי הרגשה חזקה

שהמשחק של בוסניה-יפן יסתיים בתיקו בוסניה תעלה למשחק עם שחקנים די חדשים,שירצו להוכיח את עצמם לקראת המונדיאל.... מולה עומדת נבחרת די חזקה,המשחק יערך בדורטמונד,אני חושב שנראה כאן חלוקת נקודות...1:1 כזה בסיום

etieti

New member
כנראה באדיר שכח לשלוח להם פקס שהם

עלו למונדיאל

smart one

New member
היתה תקופה שהם ראו בישראל קמע

זכר לאותו משחק מפורסם של 7:1 אם אני לא טועה. הייתי במגרש, אם אני זוכר נכון היה סיפור עם אוחנה ורוזנטל שלא רצו לשחק בגלל בעיות ביטוח והיתה מהומה גדולה עם זה. משה סיני עם שער מדהים מאיזה 40 מטר לנרי פומפידו, אחרי קטנה שנתן לו דוד פיזנטי. מונדיאל לאחר מכן הם באו שוב לישראל אם אני לא טועה, המשחק האחרון לפני המונדיאל. ראו בנו קמע או משהו.

dainu

New member
צודק מוטי איוניר לקח את החולצה

מהגדול מכולם דיאגו ארמנדו מארדונה ראיתי את החולצה ונגעתי בה חלום של כל ארגנטינאי דפוק לא אשכח את החימום שלומי שבת שר מרגריטה ודיאגו רוקד עם הכדור לצליליו אחד המחזות היפים בחיי

etieti

New member
תיקון קל

המשחק התסיים בתוצאה 7-2 לארגנטינה. הארגנטינאים הובילו 0-2 ואז השוונו ל-2-2 אני זוכר הייתי על הכתפיים של אחי במצב הזה בתוך כל הקהל של האוהדים מארגנטינה נראה לי שער 11 מתחת לשלט עם הפרסומת של HERZ (עאלק מארגנטינה , כל הקיבוצניקים והמושבים הארגנטינאים הביאו שלטים..."בהצלחה לארגנטינה מקבוץ ברור חיל , "אוהבים אתכם קבוץ חצרים" וכו...) אחר כך קבלנו עוד חמישיה. איזה משחק , בחיים לא אשכח אותו (הייתי בן 10 בערך). איצטדיון ר"ג מפוצץ , כל עם ישראל בא לגעת במראדונה... כולם שרו לו ....מראדוווווו מראדווווו...

smart one

New member
היו ימים... + הערה

זה אכן אחד המשחקים הגדולים שהייתי בהם בכל הזמנים. יחד עם המשחק הזה אני מצרף גם את: מקום שני: ישראל - אנגליה (צמד או שלישייה של בני טבק. לא זוכר את התוצאה. אולי 3:2 לישראל). מקום ראשון: ישראל - אוסטריה 5:0. ללא ספק המשחק הכי גדול. אמנם תפסנו את האוסטרים בתקופה הכי מסריחה שלהם עם שחקנים מצחיקים אבל מבחינת האווירה שהיתה באצטדיון - בחיים לא אשכח את זה. כמה עשרות חיילי או"ם אוסטרים שישבו בשער 2 פשוט היו אומללים. כל הקהל קם ושר רק להם, הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם. ההערה: תצוגות כדורגל כאלה בחיים לא היו ולא יהיו לנו עם מאמן כמו גרנט. סוף.

etieti

New member
מסכים איתך

על ישראל אוסטריה. את אנגליה ישראל אני זוכר במעורפל. ובקשר לגרנט כל מילה במקום. לא זכור לי שראיתי את נבחרת ישראל משחקת בצורה רעה עד כדי גועל נפש. אולי זה ישתווה למשחק ששיחקנו בבראנקיה נגד קולומביה (בונקר של ש.ג העייפים האלה). הלוואי ויחזרו הימים שנבוא בכייף לאיצטדיון לראות את נבחרת ישראל. ונקודה אחרונה למחשבה "אם כבר אנחנו מדברים על הנבחרת הלאומית" אסור לנו לשחק באיצטדיון ר"ג , זה בכלל לא איצטדיון ביתי , מרוחק מהקהל. שישחקו בבלומפילד שם האוהדים נוגעים בדשא. ושם גם כל משחק האצטדיון יהיה מפוצץ ולא יראה כמו בית קברות ר"ג.

smart one

New member
זכרונות מישראל - קולומביה...

וואוו, הייתי ילד. אני זוכר שהייתי בדילמה אם ללכת לבית ספר או להשאר בבית ולהאזין למשחק. זה היה בבוקר, שעון ישראל. בסוף החלטנו כמה זבי חוטם להביא טרנזיסטור והאזנו בשקט במהלך שיעור מלאכה או משהו. עד שתפסו אותנו : )

etieti

New member
ואותי תפסו עם טרנזיסטור נגד אוסטרלי

ה. עד שאוחנה שם את הגול הנשמה יצאה לנו. היום אין דבר כזה טרנזיסטור...כל ילד יבוא עם MP3 למרות שגם זה פאסה. היום דרך הדור השלישי הם יוכלו לראות משחק ב-LIVE. זוכרים שניו זילנד עשתה תיקו עם אוסטרליה וזה יצא ב01/04 ואף אחד לא האמין כי חשבו שזה עוד בדיחה של האחד באפריל. וזה מה שעזר לנו להגיע לבאר ולא לשתות (למשחק נגד ואלדרמה ואיגוארן ששם לנו את הגול היחיד).

למעלה