ארגון סעודת קינוחים

קסטיליה

New member
ארגון סעודת קינוחים

נעים מאוד, אני חובבת מתוקים ואפיה, פעם ראשונה בפורום
אני מתכננת ערב קינוחים לכ-40 איש ומבקשת את עזרתכם בתכנון וארגון ההכנה. אני מחפשת מתכונים לקינוחים שניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור בקירור או הקפאה כדי שלא אצטרך להכין הכל ברגע האחרון. כרגע בתכנון: - פחזניות - רוגעלך - אלפחורס - עוגת גבינה פירורים/אפויה - סלט פירות עגולים - טירמיסו - מאפינס אירים - מוס 3 שכבות אלה הקינוחים שהכנתי בעבר אבל אף פעם לא הקפאתי או שמרתי מראש ככה שאם מישהו יודע איך הם שורדים הקפאה וכיצד יש להפשיר או לחמם אני אשמח ללמוד. כמו כן אני מחפשת רעיונות לקינוחים נוספים, עדיף בצורה של מנות אישיות כך שאנשים לא יסתבכו עם החיתוך. המון תודה
 
שלום לך

ארוחה מענינת את מכינה..דיאטתית גם
ככה פחזניות נשמרות טוב בקירור אין בעיה רוגעלך...להכין הכל ולא לאפות אלא להקפיא...ולאפות ביום של הארוחה הכי טעים...ואף פעם לא יהיה כמו טרי..אם אפינו קודם. טירמיסו ומוס ניתן להקפיא ולהוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה.. עוגת גבינה פירורים הייתי משאירה בקירור יומים 3 בלי בעיות ולדעתי היא משתבחת עם הזמן.. קינוחים נוספים. פאבלובות אישיות עם קצפת ותותים או קונפיטורה טובה טראטלטים קטנים ממולאים באגוז מסוכר ומעל גנאש.. אפשר להכין קרפים או בלינצס מיוחדים. יש גם המון מתכונים לרביולי מתוק ...
 

קסטיליה

New member
תודה על התגובה וכמה שאלות

| לגבי מה שהצעת לעשות עם הרוגעלך - הכוונה שאחרי התפיחה הבסיסית של השמרים יש לעצב, למלא ואז להקפיא או לתת לזה עוד התפחה לאחר העיצוב? בהוצאה מהקפאה פשוט למרוח ביצה כרגיל ולאפות? כמה זמן זה צריך בתנור? תכננתי להכין פאי כלשהו (כנראה פקאן) אולי בצורה של טארטלטים רק שאני לא יודעת איך להמיר את הזמנים למנות קטנות. תודה רבה
 
תשובות

עם הרוגעלך את מכינה צורות ולא מתפיחה ישר מקפיאה.. ואז מוציאה מהמקפיא נותנת לו להפשיר ואז לתפוח ורק אז אופה... מבחינת זמנים בפאי פקאן אפשר לראות בערך 12 דקות ....תלוי בגודל
 

MayFebruar

New member
../images/Emo245.gif מה זה מאפינס אירים? נשמע מעניין! ../images/Emo20.gif

 
אני חושבת

מוס, עוגת גבינה וכו אפשר להקפיא בלי בעיה. עוגיות יבשות/אלפחורס ניתן לשמור בקופסה יבשה. כל הבצקים כמו מאפינס או פחזניות אני לא אוהבת אחרי קירור, ורוגלעך לדעתי - לאפות לפני אפשר להכין את הבצק מראש. מה לגבי טראפלס או כדורי שוקולד איכותיים? אין בעיה להקפיא או לשמור במקרר.
 
למעלה