ארגגג!! מה נסגר איתי?!

Lil Kitty

New member
ארגגג!! מה נסגר איתי?! ../images/Emo46.gif

כבר כמה ימים שהחדירה כואבת לי. כן, אני כן חרמנית אש. הוא יורד לפני. לא, הוא לא אונס אותי. אז למה כואב לי?!?!?! אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים. אני פשוט לא יכולה יותר. נמאס לי לבאס אותו כל פעם. לא, אני לא לחוצה/חושבת על זה/אנערף. וזה פשוט כאב בלתי נסבל. לא מספיק שהחדירה נמשכת בדיוק 10 שניות (לפעמים אפילו פחות, תלוי עד כמה אני מוכנה לסבול), הכאב עובר רק אחרי כמה שעות. ארג X.x נו... מה יש לי?

Lil Kitty

New member
אז זהו... שכשהייתה לי דלקת בעבר

תמיד הרגשתי בזה. ועכשיו כלום... מרגישה בריאה כמו סוס

זה שאת מרגישה בריאה זה לא אומר

שאיןם לך דלקת O_O דלקות בנרתיק לפעמים נמשכות הרבה זמן... אפילו אחרי הטיפול יש מקרים שזה חוזר ממש מהר... תלכי לגניקולוג שיבדוק, יתן את מה שצריך... תטפלי ובסוף יהיה בסדר

oh-da

New member
גם אני מרגיש בריא

זה לא אומר שאני לא בצבא... לכי תבדקי את עצמך!

חןשסק

New member
אולי דלקת,

ואולי הדלקת שהייתה לך היא אחרת ממה שאולי יש לך עכשיו.

כמו הרוב - דעתי היא דלקת. מנסיון.

גם לי זה היה כלום, אבל רק בחדירה ואחרי, כאב לי משו מטורף. הכי טוב לשאול את הגיניקולוג/ית , זה מומחה , הוא יודע בדיוק מה זה ומה הטיפול.

שומפי

New member
יכול להיות שיש לך וסטיבוליטיס שזו

דלקת כרונית . תשאלי את הרופא שלך.

תשובה שונה

בדרך כלל אני לא ממהרת להסיק שיש דלקת.. אולי זו הכחשה שאני עושה בלי לשים לב אבל אני יותר מאמינה שכשלמישהי כואב זה פסיכולוגי. אני חושבת שיש בזה משו אפילו אם יש כאלה שלא יחשבו כמוני אבל אולי את כבר בטוחה מראש שיכאב לך שאת כאילו.. מצפה לכאב הזה וכמה מפליא הכאב אכן מגיע... אולי זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה? לי למשל לא כאב בפעם הראשונה ששכבנו כי האמנתי שכבר הקרום שלי כבר נקרע כשהחבר שלי עשה לי ביד שבועות לפני...אז אולי מהאמונה שזה לא הולך לכאוב לי אז לא כאב לי בכלל. והקרום היה חייב להקרע מתישהו, אני לא יודעת מתי כי זה לא כאב לי , ולמה? נדמה לי כי לא ציפיתי שזה יכאב. או אולי אופציה אחרת בשבילך, יש בנות עם נרתיק צר.. ואז פשוט כואב להן גם כשמחדירים להן אצבעות. כשחבר שלך החדיר לך אצבעות כאב לך? אני בכל אופן נוטה לא לחשוב שהבעיה היא רפואית - כלומר אני לא מאמינה שזה דלקת.

למעלה