ארבעה שבועות ממתינים לויזה

loli6

New member
ארבעה שבועות ממתינים לויזה

שלום רב,בעלי היה אמור להתחיל פוסט דוקטורט בספטמבר.לפני ארבעה שבועות היינו בשגרירות לצורך קבלת J1 ואני J2.בעקרון הקונסול אמר שהכול נראה בסדר אך היה חסר לו את הסטורית הנסיעות של 10 שנים אחרונות (למרות שהוא פירט את הנסיעות בחמש שנים האחרונות)באותו היום הוא שלח את הסטוריית הנסיעות לאחר מס ימים קיבל מייל שמאשר שהם קיבלו ומאז אנחנו ממתינים כבר 4 שבועות.הוא שלח להם מייל שוב אך נענה שהם מטפלים אך לא ידוע כמה זמן זה יקח...אני כבר לא עובדת וגם את הבית אוטוטו עוזבים והמצב ממש לא נעים וחוסר הוודעות הורג אותנו. בנתיים הוא דחה את ההגעה לאוקטובר אבל האם ניתן לעשות משהו???

מרחף1

New member
נשמע כאילו נפלתם בTAL

באיזה תחום הדוקטורט/פוסטדוק?
בגדול אם זה המצב 4 שבועות זה בכלל לא הרבה (לצערי אין לי בשורות טובות יותר). זו הסיבה שהם ממליצים לא לקנות כרטיסים או לעשות תוכניות סופיות לפני קבלת הויזה.

מרחף1

New member
אכן נשמע ככה

מפתיע שלא אמרו לכם משהו בנושא.
ביקשו ממנו קורות חיים ורשימת פרסומים?
&nbsp

loli6

New member
כן

הוא נתן. כמה זמן זה עוד יכול לקחת?כדאי להתקשר או לשלוח מייל או להמתין?

loli6

New member
מה זה TAL ?

ilanvag

New member
למרבה הצער - כן.

והבעיה הכי גדולה היא שאף אחד לא יכול לומר לכם בדיוק כמה זמן זה ייקח (חלק מהבדיקות נעשות על-ידי גופים חיצוניים ל-USCIS, כך שגם הם וגם הקונסול לא ממש יודעים כמה זמן זה ייקח). אתם יכולים לקבל אישור מחר בבוקר, וזה יכול לקחת עוד שבועות רבים. פשוט צריך להתאזר בסבלנות, ואין הרבה מה לעשות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

idan306

New member
רלוונטי גם רלוונטי

עבדך הנאמן עבר את זה לפני שנתיים. 6 שבועות של קסיסת ציפורניים עד שהגיע האישור

CardinalOne

New member
הבנתי

אז נקח את זה בחשבון... אני הייתי פעמיים על TAL, בין 3-4 שבועות (ויזת תייר).
בפעם האחרונה עם הדרכון הם גם צירפו מכתב שאומר שבפעם הבאה אני יכול להביא את המסמכים הדרושים לראיון בשביל לחסוך זמן. מעניין אם זה יעזור אם אני אביא את זה לראיון בירושלים.

למעלה